Ne diyorsun sen?bu olay tamamen gercek..o serefsizin memleketini soylemek istemiyorum..belki okur biri görür anlar diye yazmadim..Gerek yok zaten. "kimlik" sadece nüfus cüzdanı değildir.
Yeni olay kurgusu "bile" yaratamayan üyelerden yalnızca birisiniz işte.
İbret almadım o bakımdan. Azıcık fazla açık edebilmeden yazabilseydiniz en azından emeğe saygı duyardım.
Farketmesi bu kadar kolay olmazdı en azından. İnsan eski hesabında neyse yenisinde de o. Esas bu ibretlik..
şimdi konuya bakalım.işte bende diyorum ki adilane bir tavırla bu konuyu kapamalısın illa ki konu sahibinin isteği üzerine olmamalı insiyatif tanımalısın yorumları görüyorsun,ya da benim yetkim dahilinde değil diyorsan bence yetkilerin genişletilmesi
patron onca bildiklerimiz yalanmıydı nanadım duran
baba adı dursun
ana adı dürdane
nüfusa kayıtlı olduğu il biri beni durdursun
sen den korkan senin gibi olsun gel özele anlat bakalım meramını
versene Allah için (ups sorry Allah için dedimYa senden niye korkatim..sen nesin..tehdit ediyor beni..veririm mahkemeye ugrasirsin..
oky gelmiş hoşgelmişşimdi konuya bakalım.
Arkadaslar merhaba sitede yeniyim.dün aldigim bir haberle şok olmus durumdayim...burdaki genc kizlara ibret olsun diye yazicam..
Bundan 2 sene once kendimden 13 yas buyuk birinle tanistim.basta begenmedigim bu adam zamanla kendini sevdirdi ve inandirdi.basta istemedigim icin cok pesimde kostu..bana hediyeler vs gonderiyordu hep..cok ilgili oldugu icin o gune kadar boyle ilgi gormedigim icin belkide asik oldum.istanbulda yasiyordu sonra baska sehire tasinmak zorunda kaldi.guya burda isleri bozulmus isten cikarilmis simdi yalan soyledigini anliyorum.o zamanlar inandim.oraya gidincede devam ettik.sabahlara kadar telde konusuyorduk gelecek planlari yapiyorduk...iyice alismistim.plani tekrar istanbula gelmekti.burda biraz deneyim kazanayim ilk firsayta oraya donucem evlenicez bekle diyordu..zaman uzadikca kavgalarimiz basladi..ben birseyler oldigunu hissettim sanki surekli agresif davraniyordum.bir ara beni telefonundan facebookundan engelledi.zaten kizgin oldugum icin takmadim.bir kac ay sonra baktim engelleri acmis hic aramadim tabi..bu pis herif megersem evlenmis.benle telefonlarda sabahlara kadar konusurken bana soz verirken o zamanki nisanlisi simdiki esiyle Çeyiz magazalarinda geziyorlarmis..bir güzel keklemis beni..oraya geri donmesinin sebebi orda evlenmekmis megersem.sanirim ailesi araci olmus kendi yasitinda bir kadinla evlendirmisler.
Son olarak sunu yaziyorum hic bir erkege guvenmeyin arkadaslar.bu adi namazinda niyazinda bir adamdi...ben acik bir insanim mesela.onun icin kapanmayi bile düşündüm hic tarzim olmamasina ragmen..bu adam bile böyleyse basklari ne yapmaz....
konu dini içeriklemi açılmış.konuda sadece son 2 cümlede onun için kapanmayıda düşündüm yazısı var. geri kalan diinle ilgili değil.
direkt kapatılması gereken konu dinle alakalı olan konudur. bunda öyle bir şey yokarada bunu eklemiş.
sizler bunu uzatıp olayı polemiğe getirirseniz,konu değil din konuşulmaya başlarsa bir iki mesaja ok. ama devamlı bu devam ederse
ve ben uyarımı yaparsam yine devam ederse konu kapanır. ve ben kapatırım.
önce uyarı sonra kapama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?