• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adi bir erkek...okuyun ibret olsun diye yaziyorum..

Arkadaslar merhaba sitede yeniyim.dün aldigim bir haberle şok olmus durumdayim...burdaki genc kizlara ibret olsun diye yazicam..
Bundan 2 sene once kendimden 13 yas buyuk birinle tanistim.basta begenmedigim bu adam zamanla kendini sevdirdi ve inandirdi.basta istemedigim icin cok pesimde kostu..bana hediyeler vs gonderiyordu hep..cok ilgili oldugu icin o gune kadar boyle ilgi gormedigim icin belkide asik oldum.istanbulda yasiyordu sonra baska sehire tasinmak zorunda kaldi.guya burda isleri bozulmus isten cikarilmis simdi yalan soyledigini anliyorum.o zamanlar inandim.oraya gidincede devam ettik.sabahlara kadar telde konusuyorduk gelecek planlari yapiyorduk...iyice alismistim.plani tekrar istanbula gelmekti.burda biraz deneyim kazanayim ilk firsayta oraya donucem evlenicez bekle diyordu..zaman uzadikca kavgalarimiz basladi..ben birseyler oldigunu hissettim sanki surekli agresif davraniyordum.bir ara beni telefonundan facebookundan engelledi.zaten kizgin oldugum icin takmadim.bir kac ay sonra baktim engelleri acmis hic aramadim tabi..bu pis herif megersem evlenmis.benle telefonlarda sabahlara kadar konusurken bana soz verirken o zamanki nisanlisi simdiki esiyle Çeyiz magazalarinda geziyorlarmis..bir güzel keklemis beni..oraya geri donmesinin sebebi orda evlenmekmis megersem.sanirim ailesi araci olmus kendi yasitinda bir kadinla evlendirmisler.
Son olarak sunu yaziyorum hic bir erkege guvenmeyin arkadaslar.bu adi namazinda niyazinda bir adamdi...ben acik bir insanim mesela.onun icin kapanmayi bile düşündüm hic tarzim olmamasina ragmen..bu adam bile böyleyse basklari ne yapmaz....

Gelmiş geçmiş olsun ..
İyiki de erken çıkmış ortaya gerçek yüzü ..
Bu olay sana güvensizlik aşılamasın ..
Tam tersine ayakların daha sağlam bassın hayata ..
Hayatta herkesin başına herşey gelebilir önemli olan kıssan hisseyi alabilmektir .

Gelmiş geçmiş olsun ..
İyiki de erken çıkmış ortaya gerçek yüzü ..
Bu olay sana güvensizlik aşılamasın ..
Tam tersine ayakların daha sağlam bassın hayata ..
Hayatta herkesin başına herşey gelebilir önemli olan kıssan hisseyi alabilmektir .
Ben daha oncede büyük bir ask atlattim...o yüzden artik sasirmiyorum..neden boyle insanlari cekiyorum acaba ...

Ben daha oncede büyük bir ask atlattim...o yüzden artik sasirmiyorum..neden boyle insanlari cekiyorum acaba ...[/QUOT

Sevginiz gerçekse evlenmek, hayatlarınızı birleştirmek için çabalarsınız ..
Sizin durumunuz da ne var ki .. Çocuğunuz da olmadığına göre hiç evlenmemiş bir insanla da evlenebilirsiniz ..
Çevremde çok fazla örnek var bu şekilde evlenip çok mutlu olan ..
Çok yakın akrabam kuzenim en başta çok mutlular maşallah şuanda .
Ama benim niyetimde evlenmek yok yaşarım aşkımı gittiği yere kadar diyorsanız da aile sizi istememekte çok haklı .

Sizin durumunuz da ne var ki .. Çocuğunuz da olmadığına göre hiç evlenmemiş bir insanla da evlenebilirsiniz ..
Ama benim niyetimde evlenmek yok yaşarım aşkımı gittiği yere kadar diyorsanız da aile sizi istememekte çok haklı .

Pardon prk anlamadim..yanlis yere mi yorum yaptin..

Arkadaslar merhaba sitede yeniyim.dün aldigim bir haberle şok olmus durumdayim...burdaki genc kizlara ibret olsun diye yazicam..
Bundan 2 sene once kendimden 13 yas buyuk birinle tanistim.basta begenmedigim bu adam zamanla kendini sevdirdi ve inandirdi.basta istemedigim icin cok pesimde kostu..bana hediyeler vs gonderiyordu hep..cok ilgili oldugu icin o gune kadar boyle ilgi gormedigim icin belkide asik oldum.istanbulda yasiyordu sonra baska sehire tasinmak zorunda kaldi.guya burda isleri bozulmus isten cikarilmis simdi yalan soyledigini anliyorum.o zamanlar inandim.oraya gidincede devam ettik.sabahlara kadar telde konusuyorduk gelecek planlari yapiyorduk...iyice alismistim.plani tekrar istanbula gelmekti.burda biraz deneyim kazanayim ilk firsayta oraya donucem evlenicez bekle diyordu..zaman uzadikca kavgalarimiz basladi..ben birseyler oldigunu hissettim sanki surekli agresif davraniyordum.bir ara beni telefonundan facebookundan engelledi.zaten kizgin oldugum icin takmadim.bir kac ay sonra baktim engelleri acmis hic aramadim tabi..bu pis herif megersem evlenmis.benle telefonlarda sabahlara kadar konusurken bana soz verirken o zamanki nisanlisi simdiki esiyle Çeyiz magazalarinda geziyorlarmis..bir güzel keklemis beni..oraya geri donmesinin sebebi orda evlenmekmis megersem.sanirim ailesi araci olmus kendi yasitinda bir kadinla evlendirmisler.
Son olarak sunu yaziyorum hic bir erkege guvenmeyin arkadaslar.bu adi namazinda niyazinda bir adamdi...ben acik bir insanim mesela.onun icin kapanmayi bile düşündüm hic tarzim olmamasina ragmen..bu adam bile böyleyse basklari ne yapmaz....
Şu konundan anladığım kadarıyla,sizin ki sanal aşk.Yani telefonda.Herhangi bir paylaşım,yaşanılanlar hiçbirşey yok.Yani aslında başından belli olan şeye sen kendini kaptırmışsın.Telefon muhabbetinden sonra başka şehre gidince orda ete kemiğe bürünmüş bir ilişki yaşamıştır seni de engellemiş o sıralar ve evlenmiş.Şimdid eumursamadığı için engelini kaldırmış.Yani karşılıklı telefon muhabbetinden doğma bir etkileşim.Ama o dürüst davranmamış.Bitmiş gitmiş.Allah beterinden korusun.

Şu konundan anladığım kadarıyla,sizin ki sanal aşk.Yani telefonda.Herhangi bir paylaşım,yaşanılanlar hiçbirşey yok.Yani aslında başından belli olan şeye sen kendini kaptırmışsın.Telefon muhabbetinden sonra başka şehre gidince orda ete kemiğe bürünmüş bir ilişki yaşamıştır seni de engellemiş o sıralar ve evlenmiş.Şimdid eumursamadığı için engelini kaldırmış.Yani karşılıklı telefon muhabbetinden doğma bir etkileşim.Ama o dürüst davranmamış.Bitmiş gitmiş.Allah beterinden korusun.
Ne sanali arkadasim?biz sanaldan tanismadik..ayrica kac kere yuzyuze görüştük.sadece telde konusmayla ask mi olur...komiksin..benim engelimi kaldirmis cunku artik tehlike gecti..evlendi..nasilsa evlrndim esim beni birakamaz kim ararsa arar isterse gorusurum msj atar diye düşünüyor bence.facede evli oldugunu yazmamis zaten..esinin duvari acik hicbir paylasimda bulunmamis...neyse benden uzak dursun...

başkası için kapanmak nedir ya, benim tarzım değil ne demek kapanmak bi tarz değildir, başkası için değil Allah için inandığın için kapanırsın. Allah korusun kapansaydın altı tayt üstü koca topuzlu tarzlardan olurdun. inanmadığın bişeyi yapmazsın
bütün konuyu bırakıp buraya takıldım

başkası için kapanmak nedir ya, benim tarzım değil ne demek kapanmak bi tarz değildir, başkası için değil Allah için inandığın için kapanırsın. Allah korusun kapansaydın altı tayt üstü koca topuzlu tarzlardan olurdun. inanmadığın bişeyi yapmazsın
bütün konuyu bırakıp buraya takıldım
Evet ilginc buraya takilman.burdaki ana konu bundan daha onemli.kapanmak tarz meselesi degil hmm...tarz derken kafa yapim uygun degil geldigim cevre inanislarim bu yonde değil demek istedim tabi anlayana..buna ragmen onu sevdim o ailesine karsi zor durumda kalmasin diye bu fikir aklimdan gecti demek istedim..bunun nesini anlayamiyorsunuz merak ediyorum.herkes hoca gibi fetva vermeye cok meraklı.bende musluman bir insanim.durustum vicdanliyim herseyden once...bu benim dogrum bebimy hayatim.taytli topuzlu tiplerde kimseyi ilgilendirmez.insanlar istedigi gibi giyinir elestirmek size dusmez...

Erkek istedi ben kapandım yada kapanacam lafınada sinir oluyorum..
Dini konular yasak degil mi?nerden yazdim bu cumleyi ya..bende size sinir oldum..bu konuda yazdigim ufacık bir cumleyi cikartip konunun disina cikmak tartisma yapmaksa amaciniz ben yokum..cevap vermeyecegim bu kapanma konusuna yeter cidden yeter..

Hiç tarzın olmadığı halde Allah için değilde sırf kulu için kapanmayı düşündüysen sana iyi olmuş. Kapanmak kula yaranmak için değil Allah rızası içindir
Bana iyi olmus..ne acidan?aldatildim kandirildim bunu hak ettim oyle mi?buyuk konusma tatlim..bir gun sende beterini yasarsin emin ol..benim içimi allah biliyor.benim durustlugumu temiz kalbimi zaten o yuzden bu tip parazitleri bana layik gormedigi icin nasip etmiyor...

Dini konular yasak degil mi?nerden yazdim bu cumleyi ya..bende size sinir oldum..bu konuda yazdigim ufacık bir cumleyi cikartip konunun disina cikmak tartisma yapmaksa amaciniz ben yokum..cevap vermeyecegim bu kapanma konusuna yeter cidden yeter..

O cümleleri kuran sizsiniz,kapanmayı düşünmek başkası için değildir..
Allahla kul arasındadır..
Sinir olabilirsiniz sorun yok ..

Ne sanali arkadasim?biz sanaldan tanismadik..ayrica kac kere yuzyuze görüştük.sadece telde konusmayla ask mi olur...komiksin..benim engelimi kaldirmis cunku artik tehlike gecti..evlendi..nasilsa evlrndim esim beni birakamaz kim ararsa arar isterse gorusurum msj atar diye düşünüyor bence.facede evli oldugunu yazmamis zaten..esinin duvari acik hicbir paylasimda bulunmamis...neyse benden uzak dursun...
Valla komik bir durum var ama benim tarafımda değil.Yüzyüze görüştünüz.Kaç kere gerçekten.Bir sevgiliyi anlatırken kaçkere yüzyüze görüştük diye mi bahsedilir.Paylaşımlar,ortak arkadaşlar,anılar,hatıralar.....bunlar varsa sanal olmaz ilişki olur.
Evlenince ne tür bir tehlike geçiyor.İnsan evlenince daha temkinli olur benim bildiğim.Nerden biliyorsun eşim bırakamaz dediğini.Ya da evlenince,kocanın bir yanlışını görse eşler bırakamaz mı zannediyorsun.Benim de eşimin de face inde evli diye yazmaz.Zaten face te ekli insanlar bizim tanıdıklarımızdır ve hepsi evli olduğumuzu bilir.Paylaşımda bulunmak tercih meselesi.
Bir erkek eşine hesabını veremyeceği şeylerin korkusunu taşımıyorsa rahat olur.Bırak evlenmiş gitmiş.Engelini mi kaldırmış,facete evli yazıyormuymuş yazmıyormuymuş.

Kapalilik konusu kapansin lutfen...burda konu bu değildi..ben yasadigim bir olayi tum samimiyetimle anlattim..herkes masallah hoca kesildi basima.hatta yasadiklarimi hak ettigimi bile soyleyenler cikti yazik..allah herkesi goruyor ve biliyor..

Back
X