• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adi bir erkek...okuyun ibret olsun diye yaziyorum..

Size moral olsun diye yazdım güvenmekten korkmayın birkaç şerefsiz haricinde iyi erkeklerde vardır üzülmeyin diye önünüze bakın diye.:KK19:
Hayatim bak yemin ediyorum ne kendi babamdan ne ailemin diger erkekletinden bir aldatma birsey duymadim bu yasa kadar..o yuzden hayata karşı insanlara karsi guvenim sonsuzdu...parazit gibi kanimi emdiler guvenimi kirdilar herseye katsi..

Kuranda Nur suresini oku hepsi apacik yaziyor orda. Istedigin yerini acmakta ozgursun beni ilgilendirmiyor.madem rahatsiz olucaksin yorumlardan.acmasaydin konuyu.

Çok benzerini daha beterleriyle bende yasadim. O kadar yas farkim yoktu biraz daha azdi ve mezun olduğum okuldan ogretmenimdi. Bende istemedim en basinda ama senin gibi bir cahillik ile hediyelerine, mutlu edecegim yalanlarina, vaadlerine inandim. Nisan bile yaptik. Ama beni parmaginda oynatmaktan başka bir şey yapmadi. Ki o zamanlar 18 yasindaydim ve çok cahildim. Yillarimi harcadim cope attim. Ama pişman olmadim edindiğm tecrübeler ve cikardigim dersler sayesinde hayatima doğru adami sokmayi öğrendim. Simdi çok mutlu bir ilişkim var. Her adamda şeref denen kavram bulunmaz. Ve bunlar kullanabilecekleri cahil yaşta kizlari ararlar. Bu is namaza niyaza da bakmaz. Gerçek iman insanin kalbindedir. Kimseye namaz kiliyor diye iyi insan damgasi vurma. Kimi namazi kalbi ile kimi gösteriş için kilar. Unutma. Sende benim gibi yasadiklarindan dersler cikart ve çok yipratma kendini. Allahin ilahi adaleti çok kotu vuruyor adi insanlari kimsenin yanina kalmiyor bunu da unutma.
Bunlar insanlari kandirip dalga gectiklerini saniyorlar ama tabiki ilahi adalet var cikar bir yanindan..

Birkac haninefendilerin (!) Konuyu saptirmakta ustlerine yok masallah. Ne cok seviyosunuz polemik yaratmayi.herkes fikrini soylemekte ozgur. Yoruma yorum yapip ortaligi karistiriyosunuz.

Çoğu bayanın en duygusal yaklaştığı ve en kutsal gördüğü şey evlilik, bunu nasıl kullanabiliyorlar aklım almıyor.
Bunun cezası çok ağır olacaktır illaki..

Buraya paylassana...
Konum kapanayim mi kapanmauayim mi degildi zaten...
Sana paylassamda bisey degismeyecegi icin zorlamiyorum kendimi canim.degisip degismemende umrumda degil zaten.herkes istedigini yasamakta ozgur.konu sahibisin kendi konunu saptiriyosun.

Çoğu bayanın en duygusal yaklaştığı ve en kutsal gördüğü şey evlilik, bunu nasıl kullanabiliyorlar aklım almıyor.
Bunun cezası çok ağır olacaktır illaki..
Gizli evlenelim diyordu birde ben islemleri başlatayim vs vs..biz bunlari konusurken ceyiz bohca hazirliyormuslar...

Kapanmaya karşı bu kadar keskin gorusleriniz varsa ne diye erkek icin kapanmayi goze aldiniz?
Son 10 senede dinle imanla alakası olmadigi halde dindar gozukmeye calisanlardan, hatta gruplara katilip islerini goturmeye calisan insanlardan ne farkiniz var?
Adam aldatinca tukaka oldu :))
10 yilin dindarlari da(cemaatciler) oklar kendilerine dönünce tam olarak boyle bir hal aldilar;
s_t_n_mavisi.webp

Zaten tamamen kapilmadim..tamamen viraksaydim kendimi guvenseydim farkli seyler yasanicakti..bazi istek hal ve hareketleri kuşkuda bıraktı beni..surekli agresiftim mesela ona karsi.vardı birsey rahatsiz eden beni..

Bak sana bir anımı anlatayım aslında şanslı olduğunu anla, moralin düzelir biraz.
Üniversitede bana uzaktan uzağa aşık olan biri vardı. Tbi sonradan öğreniyorum ben bunu. Ben de o sıralar metal müzik dinliyorum, saçlarım 3 numara :D, deli dolu fena asiyim, kulaklarımda 13şer küpe görsen sokakta yolunu değiştirirsin o derece uçmuşum :)) İşte festivallerde karşıma çıktı bu, baktım tarzı aynı ben, ben gibi görünüyor, aynı müzikleri dinliyoruz, aynı kitapları okuyoruz felan dine, felsefeye bakış açımız her şeyimiz aynı. Tamam dedim bu çocukla olur, biz sevgili olduk.. Şans bu ya kardeşim bunu annesi ve babasıyla çarşıda beraberken görüyor. Ailesi dininde namazında niyazında demek ne demek.. kadın yüzüde tamamen kapalı şekilde(hiç bir yeri görünmüyor tenine dair) simsiyah çarşaflı, adam cübbeli sarıklı, ha bi de 2 kadın var adamın arkasından yürüyen.. kıllandık tabi biz. önce ailesi olduğunu düşünemedim çünkü tanıdığım çocukla o aile asla uyuşmuyor gibiydi. Kardeşim takip etti, evlerini buldu, sordu soruşturdu aslında babasının 2 evli olduğunu, o gördüğü manzaranın doğru olduğunu öğrendi.
Asıl ben neyi öğrendim biliyor musun? Bu bana aşık olan şahıs tamamen rol yapmış, beni aylarca takip etmiş, konuştuğum kişileri, gittiğim yerleri, arkadaşlarını benim arkadaşlarımla tanıştırmış bir şekilde beni öğrenmiş resmen ezberlemiş.. Çünkü biliyormuş onu asıl kimliğiyle kabul etmeyeceğimi.. Hiç falso vermedi ya, 1 kere mi insan hata yapar ağzından bir laf kaçırır..
Al sana kandırılmanın alası arkadaşım ::)))

Ucuz sıyırmışsın bence bunun için bile namaza başlanabilir yani. Her gün şükretmek lazım böylesinden kurtulduğun için.

Tarz değil farz demişler yahu :) Tarzımsın tarzım farzımsın farzım diye şarkı vardı o aklıma geldi:KK48:

Kapanmak kiminin "hayat tarzına" uyar, kiminin uymaz. Anlattığı o konusahibininin.
Yoksa modadan bahsetmiyor. :KK51:

Sana paylassamda bisey degismeyecegi icin zorlamiyorum kendimi canim.degisip degismemende umrumda degil zaten.herkes istedigini yasamakta ozgur.konu sahibisin kendi konunu saptiriyosun.
Cunku oyle bir acik ayet yok..istesende paylasamazsin...turban bir semboldur ve farz degildir..islamida bilmedigin ortada..biraz okuda kendini gelistir..ce
Kapanmaya karşı bu kadar keskin gorusleriniz varsa ne diye erkek icin kapanmayi goze aldiniz?
Son 10 senede dinle imanla alakası olmadigi halde dindar gozukmeye calisanlardan, hatta gruplara katilip islerini goturmeye calisan insanlardan ne farkiniz var?
Adam aldatinca tukaka oldu :))
10 yilin dindarlari da(cemaatciler) oklar kendilerine dönünce tam olarak boyle bir hal aldilar;
Eki Görüntüle 1351349
Cemaatci olduk bide hadi bakalim..cemaatciler kafalarini acmis mi yoksa?bilmem haberim yok..neyse sen cennete gidicen nasilsa boşver biz yanalim....anlatıyorum etkisinde kaldim diyorum hala konusuyorlar saka gibi..

maalesef kötü bir tecrübe olmuş. ama ben artık namazımdayım dinimdeyim diyenlere bile inanamıyorum. sonuçta onları sürekli ibadet ederek göremeyiz yanımda üç beş yapar geçer nerden bilebiliriz ki. genel konuşuyorum yani
burda bile onlarca konu açıldı ateistim ama ailem bilmesin diye yalandan namaz kılıyorum yada odada kılıyor gibi görünüp kılmıyorum diyen
neler var dünyada neler..
demek istediğim dini yaşıyorum diyenlere sırf o sebepten şans vermemek gerek
karakter her şekilde belli ediyor kendini

Bak sana bir anımı anlatayım aslında şanslı olduğunu anla, moralin düzelir biraz.
Üniversitede bana uzaktan uzağa aşık olan biri vardı. Tbi sonradan öğreniyorum ben bunu. Ben de o sıralar metal müzik dinliyorum, saçlarım 3 numara :D, deli dolu fena asiyim, kulaklarımda 13şer küpe görsen sokakta yolunu değiştirirsin o derece uçmuşum :)) İşte festivallerde karşıma çıktı bu, baktım tarzı aynı ben, ben gibi görünüyor, aynı müzikleri dinliyoruz, aynı kitapları okuyoruz felan dine, felsefeye bakış açımız her şeyimiz aynı. Tamam dedim bu çocukla olur, biz sevgili olduk.. Şans bu ya kardeşim bunu annesi ve babasıyla çarşıda beraberken görüyor. Ailesi dininde namazında niyazında demek ne demek.. kadın yüzüde tamamen kapalı şekilde(hiç bir yeri görünmüyor tenine dair) simsiyah çarşaflı, adam cübbeli sarıklı, ha bi de 2 kadın var adamın arkasından yürüyen.. kıllandık tabi biz. önce ailesi olduğunu düşünemedim çünkü tanıdığım çocukla o aile asla uyuşmuyor gibiydi. Kardeşim takip etti, evlerini buldu, sordu soruşturdu aslında babasının 2 evli olduğunu, o gördüğü manzaranın doğru olduğunu öğrendi.
Asıl ben neyi öğrendim biliyor musun? Bu bana aşık olan şahıs tamamen rol yapmış, beni aylarca takip etmiş, konuştuğum kişileri, gittiğim yerleri, arkadaşlarını benim arkadaşlarımla tanıştırmış bir şekilde beni öğrenmiş resmen ezberlemiş.. Çünkü biliyormuş onu asıl kimliğiyle kabul etmeyeceğimi.. Hiç falso vermedi ya, 1 kere mi insan hata yapar ağzından bir laf kaçırır..
Al sana kandırılmanın alası arkadaşım ::)))
Pes diyorum...herkesin basina geliyor birseyler tabi..ne hikayeler var...keske herkes oldugu gibi gorunse..

Arkadaslar merhaba sitede yeniyim.dün aldigim bir haberle şok olmus durumdayim...burdaki genc kizlara ibret olsun diye yazicam..
Bundan 2 sene once kendimden 13 yas buyuk birinle tanistim.basta begenmedigim bu adam zamanla kendini sevdirdi ve inandirdi.basta istemedigim icin cok pesimde kostu..bana hediyeler vs gonderiyordu hep..cok ilgili oldugu icin o gune kadar boyle ilgi gormedigim icin belkide asik oldum.istanbulda yasiyordu sonra baska sehire tasinmak zorunda kaldi.guya burda isleri bozulmus isten cikarilmis simdi yalan soyledigini anliyorum.o zamanlar inandim.oraya gidincede devam ettik.sabahlara kadar telde konusuyorduk gelecek planlari yapiyorduk...iyice alismistim.plani tekrar istanbula gelmekti.burda biraz deneyim kazanayim ilk firsayta oraya donucem evlenicez bekle diyordu..zaman uzadikca kavgalarimiz basladi..ben birseyler oldigunu hissettim sanki surekli agresif davraniyordum.bir ara beni telefonundan facebookundan engelledi.zaten kizgin oldugum icin takmadim.bir kac ay sonra baktim engelleri acmis hic aramadim tabi..bu pis herif megersem evlenmis.benle telefonlarda sabahlara kadar konusurken bana soz verirken o zamanki nisanlisi simdiki esiyle Çeyiz magazalarinda geziyorlarmis..bir güzel keklemis beni..oraya geri donmesinin sebebi orda evlenmekmis megersem.sanirim ailesi araci olmus kendi yasitinda bir kadinla evlendirmisler.
Son olarak sunu yaziyorum hic bir erkege guvenmeyin arkadaslar.bu adi namazinda niyazinda bir adamdi...ben acik bir insanim mesela.onun icin kapanmayi bile düşündüm hic tarzim olmamasina ragmen..bu adam bile böyleyse basklari ne yapmaz....
kusursuz olan İslâmdir; insanlar degil.. ;)

Gizli evlenelim diyordu birde ben islemleri başlatayim vs vs..biz bunlari konusurken ceyiz bohca hazirliyormuslar...
Cidden aklım almıyor, insan düşmanına yapamaz bunu, yani tabi onlar insan olmadığı için yapabiliyor.
Bilmiyorum bana bu evlilik vaadi mevzusu ağır geliyor, kimsenin ah'ı yerde kalmaz illaki..

maalesef kötü bir tecrübe olmuş. ama ben artık namazımdayım dinimdeyim diyenlere bile inanamıyorum. sonuçta onları sürekli ibadet ederek göremeyiz yanımda üç beş yapar geçer nerden bilebiliriz ki. genel konuşuyorum yani
burda bile onlarca konu açıldı ateistim ama ailem bilmesin diye yalandan namaz kılıyorum yada odada kılıyor gibi görünüp kılmıyorum diyen
neler var dünyada neler..
demek istediğim dini yaşıyorum diyenlere sırf o sebepten şans vermemek gerek
karakter her şekilde belli ediyor kendini
Evet..gorunuse aldandim..buda benim aptalligim işte...bu kadar saf oldugum icin kendimi hic afeetmeyecegim..

Yasim 28 onunki 40..hic evlenmemis biriydi bir sene olmus evleneli..

bu tv programlarına katılan doçent arkadaşınmıydı yoksa?
neyse muhalefet yada tartışma için yazmadım
üzüldüm adına geçer gider hangi acı sonsuza dek sürmüş ki zaten buda hayatında edindiğin kötü bir tecrübe kötü bir anı olarak kalır
verilmiş sadakan varmış ki ucuz atlaşmışsın
düzgün insan bulmak zor güvenmek daha zor
akraba evliliği yapmadığımıda belirteyim banlanınca söyleyememiştim içimde kalmıştı ama binlerce şükür ben 2008 yılında hayatımın şansını eşimi buldum Rabbim armağan etti
Rabbim sana da, bekar olan tüm arkadaşlarımızada hayırlı güzel güvenilir insanlar nasip etsin inşallah
bu adi adamıda kafana takıp önünü karartma şükretki zararsız ziyansız geçmiş gitmiş

Cidden aklım almıyor, insan düşmanına yapamaz bunu, yani tabi onlar insan olmadığı için yapabiliyor.
Bilmiyorum bana bu evlilik vaadi mevzusu ağır geliyor, kimsenin ah'ı yerde kalmaz illaki..
Biz anlasamayiz ayriliriz bu farkli birsey..ama bana bunlari soylerken kendi bir yandan dugun icin hazirlik yapiyormus....isten cikarildim tecrube kazanmam lazim diyordu donucem evlenicez gerekirse gizli evlenirim..ailesi istemiyordu beni sözde...

Back
X