Adı Konmamış Duygular Yaşayanlar Var mı?

doğru zamanı beklemem gerekıyor benım belkı ılkbahar degıl ama onun sıkıntısı oldugu, bana ıhtıyac duydugunun ..

Çünkü bız bırbırımızı nereden tanıdgımızı bıle hatırlayamıyorken,senelerce arkadaş olup bu dönemde bu hale geldıysek vardır Rabbımın bır hayrı deyıp beklemem gerekıyor.

Ama gercekten yerınde olsam eğer benımki burda olsaydı bır sekılde kahve mahveyı bahane edip buluşur,konuşurdum.Bence kararın cok doğru.

hayatacım, ben tam hazırladım kendimi içimden geçenleri söyleyecektim.sonra bekle dedim; bir şekilde emin ol.sonra işte geçen konu açıldı
yapamam dedi.şuan kafamda sadece askerlik var.ne salıklı bir aktarım yapabilirim ne de alabilirim dedi.bu sözlerin üzerine o böyle belirsizlik yaşarken kendi içinde üzerine gitmem doğru olmaz kendi açımdan.ona da dedim; bu huzursuzluğunu fark ettiğim için senin yanında olacağım o dönemlerde dedim.ve evet yakın bir yer olursa yanına da gideceğim zaten onla da paylaştık bunu.aslına bakarsan bazen düşünüyorum da sadece adı yok bizde de.her şey şu belirsizlikten dolayı üstü kapalı.ve gerçekten biraz da benim gözü kara olmam.
yani kim bekler ki hiç bir umut vermeyen birini? sadece hislerimin peşindeyim.

kımse beklemez ama emın ol bsyler oturunca askerıyeye gıttıgınde sızın adınız konulur.Bır ılıskıye dönüşür o .Sadece bu yaşta askere gidecek olması bsylerı zorlaştıran oda haklı sonuçta askere gıdenlerle kuşak farkı olacak belkı ona emir verenler ondan küçük olacak vs.

Sen elınden gelenı yapmışsın ve bıraz daha yapacaksın.

Bende işte şuanda oraya alışmaya çalışıyor.Çalıştıgı sirketin yurdunda kalıyor suanda vs gıbı problemlerden dolayı bırde ben üzerine gitmek istemiyorum...

Benı cok kötü dönemlerden çıkardı moral olarak,güçlü yaptı.Arkama bakmamam gerektiğini öğretti.Çok iyi anlaşıyoruz.Şımdı o durumdayken adını bıde üstüne gıdıp ben zorlaştırmak ıstemıyorum.Bu yuzden yaza dıye düşünüyordum ama en yakın zamanda bende konuştugumuzda dıle getırecegım kesınlıkle..Ne olursa olsun artık.

Adı konmamış duygu yaşamak cok zor ama

askerden sonrası için planlar yapmak, kpss ye hazırlanmak vs bunlar bile içimi yeşertiyor aslında ama hayırlısı demek düşüyor.

hislerimiz bizi yanıltmaz hayatacım.en doğru zamanı sen biliyorsun.ama görüştüğünüz zaman biraz daha yakın davranabilirsin.
bir şeyleri ortak yapmak istediğini dile getirebilirsin.her şeyden geçtim onu hayatında gördüğün için ne kadar mutlu olduğunu dile
getirebilirsin.ben bunu çok sık değil ama ara ara yaparım.iyiki senle tanıştık.senle tanışmak bir tesadüf olamaz, seni mutlu görünce
ben de çok mutlu oluyorum..vs gibi şeyleri söylerim ben ona.inan bana biz kadar onaların çok ihtiyacı var.ve fark etmeden işte araya köprü atıyor bu sözcükler.

evet , çok zor.yalnızım sanıyordum ama teşekkür ederim zaman ayırdığınız için.

Canım yanlız degılız bızdede o aynısını yapıyor ıyıkı senı tanımışım,iyiki hayatımdasın.İnsan baska bır ülkede ya duygularını saklamak zorunda yada kendısını dağıtır bu sebeple sen bana cok ıyı gelıyorsun.İyiki varsın vs. gibi sürekli konuşuyor ben hıc demıyordum ama artık dıyecegım mesela senınle konuşmayı cok özledim demek ıstıyorum ilk .Çünkü cok özledim gercekten bana cok ıyı gelıyor.

Ama doğumgünü mesela 10 ocak keske ama keske orada olabılsem bu tarıhte veya bsy yapabılsem ona bsylerı anlatacak ama napabılırım bunuda blmıyorum.

Ve sadece sen yada ben degılız ben emınım.Bu sekılde olan başkalarıda var.Hersey kader kısmet sadece.Rıca ederım tam aklımdan bırısı ıle konuşmak gecerken başlığı gördüm.Asıl ben cok tesekkur ederım.

ne demekk insan biraz olsun kendi iç sesiyle konuşmaktan kurtuluyor.ben bu durumu bahsedince genelde salak mı sın unut, düşünme ,
mesafe koy diyenler oluyor.ister istemez susuyorum ben de.kendi kafamda kuruyorum.

ee madem doğum günü yaklaşıyor bir şeyler hazırlasan süper olmaz mı? bir şeyler yaz bir şeyler yap kendi emeğin olsun.
eminim çok mutlu olur.sevginee bir emek geçince sanki daha bir anlamlı oluyor.ama yapacak bir şeyler vardır muhakkak.
ve tabi ki sen de karşılığını ver .nasıl ki biz ihya oluyoruz erkeklerin ruhunun okşanması gerek.

evet aslında bende mantıklı düşününce bu sorunlar neredeyse her ilişkide olan sorunlar ama kendimi o kadar güçlü hissetmiyorum, savaşacak gücüm yok sanki, sanki ailemi ikna etmeye ugraşamicakmışım gibi geliyor, hatta hemen pes etmektende korkuyorum, o bana çok baglı onu üzmektende çok ama çok korkuyorum
görüşmeyi iki gün kestik ve ben mahfoldum ama aglamıyorum sadece sinirleniyorum içimden laf sayıyorum ona falan, sonra o geldi tüm sinirim geçti...aslında sevecegim onu ama bu bahsettigim sorunlar beni engelliyor, mantıgımla hareket eden biriyim sanırım ondan kaynaklanıyor

mesela bugün mesaj attı bende zamanımın olmadıgını dedim müsait degilim dedim, o ise "tamam git istemiyorum seni " (her defasından ben böyle diyorum o yüzden kızıyor) dedi bende "gidiyorum bak" dedim o "küstüm" dedi bende "bende küstüm" dedim vee o hemen telaş yapıyor neden küstün falan diyor :))
o istiyorki işi gücü bırakıp onunla konuşayım çünkü o öyle yapıyor, ama ben pek gönüllü olmuyorum bu ısrarı falan hoşuma gidiyor ne yalan söyliyeyim ama mantıgım beni bırakmıyor, ne yapsam? sen olsan ne yapardın?

ailen neden istemiyor?

ben olsam önce geçmişi bir temizlerim.hiç sevmediğim şey beni üzenleri de sürekli cebimde taşımak.ne gerek var ki? bana
zaten bir faydaları olsa yanımda olurlardı.hoş bence onların da bir suçu yok.çünkü takıntı yapan, bugüne taşıyan sensin.

ailenle bağların kuvvetli olabilir.fakat herkesin gün gelince bir yuvası olur, istiyorsa tabi.o zamanda önceliklerini bilmesi lazım.
ben evlendikten sonra benim ailem eşim ve çocuklarım.bağlı olmak,bağları kuvvetli olmak güzeldir.bağımlılık hali iyi değildir.
Allah gecinden versin ama er ya da geç birer birer kaybedeceğiz .o zaman ne yapacağız ayağımıza taş bağlayıp denize mi atacağız kendimizi? mantıklı düşünüyorum derken bu tarz bir şeyler düşünmen gerek.eğer o adam senin için gerçekten doğru kişiyse tüm kapılarını aç.doğru kişi demek her dakka saniye araması , sözlerle seni şımartması değil.ufku geniş mi? geleceğe onla yürüyebilir misin gibi..

ilerde pişman olacağın şeylerden kaçın bence.

teşekkür ederim, inşallah hayırlısı olur.önümüzde zor sınavlar var.bazen diyorum belki de sadece ben böyle düşünüyorum.bir hayalin
peşinden giderek.ama her şeyi göze aldım.

ailen neden istemiyor?

hayatacım günaydın

önce 2 yıl önce unuttuğu 10 yıl sevdiği biri varmış platonik sanırım.
sonra da ailesiyle bağları çok sıkıymış, bu bahsettiği kişi ile arasında 13 saat varmış, uzağa gidemem diyor.
( yanlış isem düzelt leyya lütfen aklımda kalanlar.)

aıle bağları kuvvetlı dıye 13 saat öteye gıdemezmıymış o zaman ben ölüyim daha ıyı.Ben farklı bır ülkeye gitmeyi göze aldım.Üstelik bu ulkede çalışmak için ingilizce degıl farklı bır dil aranıyor.

ya işte herkesin sorun anlayışı farklı olabiliyor hayata.benim de bu açıdan bakınca gözü kara olduğum söylenebilir.
hep diyorum " göze almak" çok önemli.

kızlar çok haklısınız bu mesafeyi kafama takmamam gerek, ben bugün bunu daha iyi anladım, hatta kendi kendime 'benim evlenecegim kisi böyle olmalı' dedim :) yani bugün konuşmalarıyla beni çok etkiledi saolsun, zaten sürekli beni kaygılarımdan dolayı rahatlatmaya çalışyor
mesafe konusunda şimdi takıldıgım konu şu : dügün, nerde olacak nasıl olacak, onun benim oturdugum şehirde neredeyse akrabası yok, benimde tam tersi onun oturdugu şehirde hiç akrabam yok, ailem illaki benim şehrimde dügün isterler bence...

ikinci sorun ise, simdi birbirimizi hiç göremicez, o hergün çalısıyor gelemez üstelikte yol uzun nasıl olacak, şimdilik gelme konusunu hiç açmadık ne düşündügünü bilmiyorum

diger bir sorun daha var, o kısa bir nişan dönemi istiyor, ve yaza evlilik düşünüyor, tabi bunu bana söylemedi ama konuşmalarından öyle anladım ben ise yaza nişan ve diger yaza dügün olsun isterim, bu konular için henüz erken ama o acele ediyor, sizce neden?

biraz olsun farkına varman bile çok güzel:) düğün dernek sonradan olacak şeyler.ve gerçekten anlaştıktan sonra aşılmayacak bir durum değil.sen önce gerçekten emin misin hayatına almak istediğine ,anlaşabileceğinize..vs. buna karar ver.

pek çok çift var bu şekilde farklı illerde olan.hatta aynı iller de olup iş sebebiyle farklı yerlerde olmak zorunda kalan, bu işleri uzaktan halleden.demek ki yapılabiliyor ve zaten ömründe bir kere olacak bir şeyi de kafana bu akdar takmana gerek yok inan ki.iş düğün kısmına kalsın her şeyin bir oluru vardır biraz organizasyon işidir ama olur.

seni bu kadar çok istiyorsda gelmek ister,zaman yaratır bir şekilde.konu açılmamıştır çünkü sen adama anladığım sürekli set koymuşsun.
önce onları aradan kaldırman icap eder.zaten konu da kendiliğinden oraya gelir.nişan -düğün zamanını bile şuan sen kendine göre yorumluyorsun.bu zamanlar tek bir kişinin değil çiftlerin maddi manevi durumları doğrultusunda alabildikleri tarihlerdir.o konuda da boşuna endişe yapma bence kendine.aşk-sevgi emek işi olduğu kadar sabır işi de .

biraz olsun farkına varman bile çok güzel:) düğün dernek sonradan olacak şeyler.ve gerçekten anlaştıktan sonra aşılmayacak bir durum değil.sen önce gerçekten emin misin hayatına almak istediğine ,anlaşabileceğinize..vs. buna karar ver.

pek çok çift var bu şekilde farklı illerde olan.hatta aynı iller de olup iş sebebiyle farklı yerlerde olmak zorunda kalan, bu işleri uzaktan halleden.demek ki yapılabiliyor ve zaten ömründe bir kere olacak bir şeyi de kafana bu akdar takmana gerek yok inan ki.iş düğün kısmına kalsın her şeyin bir oluru vardır biraz organizasyon işidir ama olur.

seni bu kadar çok istiyorsda gelmek ister,zaman yaratır bir şekilde.konu açılmamıştır çünkü sen adama anladığım sürekli set koymuşsun.
önce onları aradan kaldırman icap eder.zaten konu da kendiliğinden oraya gelir.nişan -düğün zamanını bile şuan sen kendine göre yorumluyorsun.bu zamanlar tek bir kişinin değil çiftlerin maddi manevi durumları doğrultusunda alabildikleri tarihlerdir.o konuda da boşuna endişe yapma bence kendine.aşk-sevgi emek işi olduğu kadar sabır işi de .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…