- Konu Sahibi nar_cicekk
-
kızlar çok haklısınız bu mesafeyi kafama takmamam gerek, ben bugün bunu daha iyi anladım, hatta kendi kendime 'benim evlenecegim kisi böyle olmalı' dedim :) yani bugün konuşmalarıyla beni çok etkiledi saolsun, zaten sürekli beni kaygılarımdan dolayı rahatlatmaya çalışyor
mesafe konusunda şimdi takıldıgım konu şu : dügün, nerde olacak nasıl olacak, onun benim oturdugum şehirde neredeyse akrabası yok, benimde tam tersi onun oturdugu şehirde hiç akrabam yok, ailem illaki benim şehrimde dügün isterler bence...
ikinci sorun ise, simdi birbirimizi hiç göremicez, o hergün çalısıyor gelemez üstelikte yol uzun nasıl olacak, şimdilik gelme konusunu hiç açmadık ne düşündügünü bilmiyorum
diger bir sorun daha var, o kısa bir nişan dönemi istiyor, ve yaza evlilik düşünüyor, tabi bunu bana söylemedi ama konuşmalarından öyle anladım ben ise yaza nişan ve diger yaza dügün olsun isterim, bu konular için henüz erken ama o acele ediyor, sizce neden?
kızlar çok haklısınız bu mesafeyi kafama takmamam gerek, ben bugün bunu daha iyi anladım, hatta kendi kendime 'benim evlenecegim kisi böyle olmalı' dedim :) yani bugün konuşmalarıyla beni çok etkiledi saolsun, zaten sürekli beni kaygılarımdan dolayı rahatlatmaya çalışyor
mesafe konusunda şimdi takıldıgım konu şu : dügün, nerde olacak nasıl olacak, onun benim oturdugum şehirde neredeyse akrabası yok, benimde tam tersi onun oturdugu şehirde hiç akrabam yok, ailem illaki benim şehrimde dügün isterler bence...
ikinci sorun ise, simdi birbirimizi hiç göremicez, o hergün çalısıyor gelemez üstelikte yol uzun nasıl olacak, şimdilik gelme konusunu hiç açmadık ne düşündügünü bilmiyorum
diger bir sorun daha var, o kısa bir nişan dönemi istiyor, ve yaza evlilik düşünüyor, tabi bunu bana söylemedi ama konuşmalarından öyle anladım ben ise yaza nişan ve diger yaza dügün olsun isterim, bu konular için henüz erken ama o acele ediyor, sizce neden?
biraz olsun farkına varman bile çok güzel:) düğün dernek sonradan olacak şeyler.ve gerçekten anlaştıktan sonra aşılmayacak bir durum değil.sen önce gerçekten emin misin hayatına almak istediğine ,anlaşabileceğinize..vs. buna karar ver.
pek çok çift var bu şekilde farklı illerde olan.hatta aynı iller de olup iş sebebiyle farklı yerlerde olmak zorunda kalan, bu işleri uzaktan halleden.demek ki yapılabiliyor ve zaten ömründe bir kere olacak bir şeyi de kafana bu akdar takmana gerek yok inan ki.iş düğün kısmına kalsın her şeyin bir oluru vardır biraz organizasyon işidir ama olur.
seni bu kadar çok istiyorsda gelmek ister,zaman yaratır bir şekilde.konu açılmamıştır çünkü sen adama anladığım sürekli set koymuşsun.
önce onları aradan kaldırman icap eder.zaten konu da kendiliğinden oraya gelir.nişan -düğün zamanını bile şuan sen kendine göre yorumluyorsun.bu zamanlar tek bir kişinin değil çiftlerin maddi manevi durumları doğrultusunda alabildikleri tarihlerdir.o konuda da boşuna endişe yapma bence kendine.aşk-sevgi emek işi olduğu kadar sabır işi de .
nar çiçek sen psikolog musun :) inan beni çok rahatlatıyorsun :) tesekkür ederim :)
artık karar verdim galiba :) gün geçtikce baglanıyorum ona, her Sabah günaydın mesajıyla uyanmak beni o kadar mutlu ediyorki, mesaj göndermedigi gün sanki ona birşey olmuşta mesaj yazmıyormuş gibi geliyor çok üzülüyorum :)) evet evet hayatıma almak istedigim kişi O ve sadece O :) aileminde tam istedigi gibi damat aslinda :)
dügün konusunda o aceleci davranıyor diye kızıyorum ama konu oraya gelince zaten ortak bir yol buluruz insallah :)
evet canım ben ona hiç yüz vermedim, hiç güzel bir söz demedim ama dün baya yüz verdim yani :)) yavaş yavaş tanidikca...
maddi olarakta ailesi orta gelirli bir aile ama kendisi yıllardır çalısıyor birikimi varmı bilmiyorum ama dügünü bu yaz düşündügüne göre kendine güveniyordur heralde bu konuda
rica ederim öncelikle.bugün sitede bir sorun olduğundan ard arda pek çok defa yazmışım ama.:26:
işin maddi kısımları da önemli ama şu aşamada değil bana göre.bak mesela benim sevdiğim insan -diyim artık-
askere gidecek,işten çıkacak,geldimi iş derdi var ve otuzlu yaşlarda.ne kadar zor.birikimi var mı bilmiyorum ama yokmuş gibi
düşünürüm hep.sıfırdan başlamaya gönlü ne kadar razı bu önemli benim için.ben şuan sadece duygularından emin olayım,
birbirimize akalım başka bişiy istemiyorum.ilk olarak bu önemli.zaten belli bir kişiliği var ve paylaşımlar hep bir romantizm havasında geçmiyor.en azından biz her konuda konuşuruz.işte bu da bir fikir verir zaten.
önce bir görüşün, neler yaşanacak,neler paylaşacaksın.zor yanlarını, geçimsiz kısımlarına lış-gör.canım cicimken her şeyi
kabul etmek çok kolay.bunların farkına varman ise mühim.
Ne sevgilisinizdir ne arkadaş.Ne yakın ne uzak..
Sürekli iletişim halinde olursunuz ama "seni özledim" bile diyemezsiniz.Gecenin bir körü kullanamazsınız mesela bu lafı.
Bu şekilde karmaşık hislerle dolu- nerede nasıl davranacağını bilmeyen,ufak da olsa bir ışık görmek isteyenler var mı?
Nasıl bir süreçtesiniz? Neler yaşıyorsunuz, nasıl bir davranış sergiliyorsunuz?
Belki bir son yazarız belki de yeni bir başlangıca gebe duyguların peşinden gideriz diye düşündüm.
hmmm benimki Allah'tan askerligini yapmiş o derdimiz yok yani....aslindaevlenmek hiç kolay degil günümüzde, erkeklerde ona göre hareket etmeliler bence, yani 30 yaşina gelmiş seninki inşallah birazda olsa birikimi vardir, birde anladigim kadariyla seninde yaşin küçük degil, yani bu yaşlardi yeni sevgili bulduysak o illaki evlilik amaçli olmali diye düşünüyorum mesela bende 25 yaşimdayim macera yaşayacak yaşi geçtim..
bizde her konu hakkinda konuşuyoruz o her nekadar konuyu aşka getirmeye çalişsada konuyu degiştiriyorum :)) artik oda biliyor o da havadan sudanda konuşuyor
bu benimki her konuda aceleci, bende öyle aceleci insanlari pek sevmem ama buna katlanacagim, mesela bu Sabah mesaj yazmiş günaydin diye, sonra zaman geçmiş ben cvp yazmayinca, hala uyuyormusun yazmiş hepte öyle olur zaten ben ögleden sonra çaliştigim için geç kalkiyorum bu benden mesaj bekliyor :)
canim sizin sorun ne şimdi hala tik yokmu? sevgili oldunuzmu hala arkadaşcami konuşuyorsunuz? ve eskiden tanişiyormuydunuz?
:) benim ilişkimin ilk zamanlarıda böyleydi tam bu şekilde bir yıl geçti :) dayanamayıp söyledim sonunda :)
şimdi yaklaşık 2 yıldır beraberiz. Aslında bu durumu uzatabildiğiniz kadar uzatın derim ben :)
:) benim ilişkimin ilk zamanlarıda böyleydi tam bu şekilde bir yıl geçti :) dayanamayıp söyledim sonunda :)
şimdi yaklaşık 2 yıldır beraberiz. Aslında bu durumu uzatabildiğiniz kadar uzatın derim ben :)
Bu şekilde dha güvenli bir ilişki yaşıyorsun. Yani sadece fiziki olarak çekici bulduğun için sevgili olmuyorsunuz.
Onu tanıma şansın oluyor. Ne yer ne içer ne giyerden ziyade durumlar karşısındaki tepkilerini görüyorsun, hayata bakış açısını, yaşam biçmini vs. bir dolu şey. evgili olduğunuz zaman neden o dendiğinde vereceğiniz cevap sizide size bu soruyu soranlarıda tatmin ediyor. Bence acele etmeyin zamana bırakıp tadını çıkarın :) Özledim demeseniz bile karşı taraf özlendiğini biliyo böyle özel bir iletişim çıkıyor ortaya
hoşgeldin, maşallah size öncelikle
bunları duyunca içimde nasıl bir tohum yeşeriyor anlatamam.
bazen sadece benim uydurmam gibi geliyor her şey.o zaman bu hissettiğim ne diyorum ki ben
kolay kolay birine bu kadar yoğunlaşmam.bir yıl uzun bir zaman iyi sabretmişsiniz:)
peki söylediğinde tepkisi ne oldu?nasıl bir zamanda ve ne şekilde söyledin? o ne yaptı? bahseder misin?
bu duygular bana bu yaşımda oturtup aşk mektupu yazdırır.
evet.zaten onu tanıdığımı düşünüyorum.onu tanımaktan öte onu hissediyorum ben.bazen şaşırıyor beni nasıl bu kadar iyi tanıyabiliyorsun diye.ama o kadar çok şey paylaşıyorsun ki.ister istemez karakterini ortaya koyuyor.
ben de seviyorum bu flört gibi olan zamanları ama bir yandan her şey ortaya çıksın istiyorum.
evet nasıl söyledin o nasıl tepki verdiesas bunu merak ediyorum
Biz o bir yıl içiğnde çok görüşüyorduk sinema,tiyatro,müze konser,doğum günleri,partiler, kahve içimi buluşmaları vs. vs.
görüşmediğimiz zamanlarda telden konuşma mesajlaşma. onun eskiden uzun ve sıkıntılı bir ilişkisi vardı o yüzden ilişkiler konusunda temkinli yaklaşıyordu ben de senin gibi pek fazla kimseye ısınamayan biriydim. Onun temkinli olmak istemesini anladım ve ona zaman tanıdım kendimede tabi :) Kendimden ve onun duygularından emin olduğum bir zamanda tamda yolda yürürken dedim ki.
Sence senle ben BİZ olabilir miyiz dedim :) yani çok mutlu olabilir miyiz ki dedim?
cevap veremedi şok geçirdi :) birbirimize sarılıp ağlamıştık oracıkta
sizin ne kadar oldu ki?
üç ayı aşkın bir zaman oluyor biz iletişim halindeyiz.
ah bır konuşsak kızlar benımkısı ıle en son 2 gün önce havadan sudan konuştuk sonrasında mutlaka yarın arayacağım senı veya yarın doğru düzgün bır saatte yazısalım gözlerim kapanmak üzere burda saat 1 dedi ve yattık.sonrasında dün hıc haber alamadım.
Boyle zamanlarda kendımı kaptırdıgımı boşuna kürek çektiğimi düşünüyorum ama oyle olsa özür dilermi nolur kusuruma bakma dermi bilmiyorum.
Eskiden o bana sataşırdı o günleri cok özlüyorum.Onu arkadaş bıle olsa hayatımda kaybetmekten cok korkuyorum.
Şeytan dıyorki cesaretin varmı aşka şarkısı varya onu git mesaj at.Anlamazsa salaktır ama ıste cesaret edemiyorum.
hoşbulduk.3 ay az bır süre helede ınternetten tanıdıgın sırf bır ınsan ıcın emınmisin?
Boşlukta olabılırmısın veya o boşlukta olabılırmı? Yanı boşu boşuna askerde beklemek var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?