- Konu Sahibi nar_cicekk
-
off offf bilirim.:26: nasıl bir çaresizlik o.sus pus olunca aha şimdi diyorsun, aslında ortada bir şey yok.
ben de şu yukarda ki parçayı atayım diyorum daaa..dün öyle bir ana geldik ki beynim bulandı.hem zor olmasın diyor sevmek sevilmek.
hem insanlar zor olmasın diyor.kendimi aptal gibi hissettim bir an.sen zor birisin dedim, değilim dedi.gerisini de getiremedim.:26:
bırak o getirsin sen bıraz kendını ceksene gercekten.
İnsanlar zor olmasın ne demek ya? Bırseyı cok ısteyıpte ulaşamamak gibi.
O oraya alışmaya çalışıyor.Ama ıstıyorumkı benımle eskısı gıbı ıletısımde olsun bır arkadaşımda salaksın sen dıyor naber dedıgın anda adam atlıyor ,adam sana duygularını söylemiş arkadaş kalsak daha ıyı olur ben senın ıcın oyle düşünmüyorum demişsin o dönemeçten kendısını döndürmeyi deniyor dıyor.Ama bılmıyorumkı ve ona hedıye yollayamıyorum narçiçek malesef cok araştırdım cok sorup soruşturdum malesef kargo parası hedıyeden cok daha fazlaya gelır ve 1aydan once gıtmez dedi orada yaşayan bazı arkadaşlarım doğumgünü yalan oldu yanı.
üç ayı aşkın bir zaman oluyor biz iletişim halindeyiz.
Canım bence kendinede onada zaman ver ama başkalarınada kapatma kendini. yani askerlik süresince bekleyeceğim filan demişsinya bu çok iddialı bir laf sonuçta sizin aranızda beklemeyi gerektirecek bir durum yok kendi hayatını ertelemiş olursun böyle yaparak :)
evet farkındayım ve çok iddaalı bir söz bu.ama bu yaşa kadar o kadar çok şey yaşadım ki.ve yeri geldi mantığım yönünde gittim.
çok ayakları yere basan şeyler gördüm.ama bir anlık bir netice,olay değiştirdi tüm gerçekleri.o yüzden belki de çok ileriyi düşünmeden
hissettiğim ölçüde yaşayacağım.
onla konuşurken de sen oradayken şunu yaparım, böyle ararsın,sen gelince bnları yapıcaz demek bile güzel oluyor.:26:
:) canım mantıklı hisler büyütmek lazım en güzeli o bence :)
bazen istediğin kadar mantık yürüt pelincim.senin dışında bişiyler gelişir ve önüne set olur.santraç gibi hayatın her noktasını
hesap edemiyorsun maalesef.epeyce bir tecrübe ardından, çok sağlamca atılmış işler ama sonrasında parçalanmış olaylar
noktasını yaşamış biri olarak bunu diyebiliyorum sanırım.o noktada işte hislerimi takip ediyorum ama tabi ki mantıktan ödün vermeden.
zaten yapım da müsait değil buna.ve şunu biliyorum ki pişman olacağım şeyleri yapmayı sevmiyorum.
teşekkür ederim güzel düşüncelerin için.
Hayrlisi olsun cnm sen ve o kac yasnda
30lu yaşlardayız biz.teşekkür ederim, herkes için olsun inşallah.
Konunun tamamını okumadım ama okuduğum kadarıyla benzer şeyleri yaşamışız. Biz bu evrelerden geçtik ve şu an hayat boyu ayrılmamak istiyoruz ama hala aynı şehirde değiliz maalesef. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
en tahammül edemediğim durumdur ikili ilişkilerde. ben uçlarda yaşarım. ya tamdır ya hiç. ya yarimdir canımdır ya da hiçbir şeyim.. ama gönüle söz geçmiyor ve malesef bu duruma ben de maruz kaldım.. onu istanbula geldiğimde tanıdım. aşık oldum. gerçekten kör kütük aşık oldum.. nasıl olmayayım ki onlar nasıl göz o nasıl bir ruh.. neyse. ben geçip karşisina söyledim.. "ben sana aşık oldum" dedim. zaten aramızda bir çekim oluşmuştu ama o rusyaya gidecekti çalişmaya.. ben 2 ay sonra gelecem o zaman beraber bir hayat kuralım dedi.. gitti.. geldi.. tekrar gitti.. çok yorulduğumu hissettim.. ne sevgilimdi ne de arkadaşım.. velhasıl "biz" olamadık.. ve zor da olsa bitirdim.. erkekler sürüncemede bırakır. gene net olup bu belirsizliğin ipini çekme görevi ne yazık ki kadına aittir.. gene bir aşkı öldürdüm içimde, hiç istemeyerek hem de ...
Şairin dediği gibi .. "Kırgınım.. saçılmış bir nar gibiyim..." Ama bir kadınla konuşuyor olmak iyi geldi.. iyi ki açmışsın bu konuyu.. her durum kendine özgüdür. kıyaslama yapmak anlamsız. durumum lütfen içini karartmasın. sizin ilişkiniz netliğe kavuşabilir, bunun için elinden geleni yap ve gereken süreyi kendine de ona da ver. ben de verdim. ağustos ayından beri muallakta yaşıyordum.. düne kadar.. ve bana çokça ümit verdi.. kahretsin adı da Ümit'ti =) rusyadayken kamerada görüşüyorduk, tr'ye geldiğinde bende kalıyordu ben burda yalnız yaşıyorum. ama birşeyler eksikti.. yanındayken bile onu özlüyordum.. içimi ısıtmıyordu varlığı.. gerçeği zor da olsa kabullendim.. bana aşık değildi.. sadece iyi anlaştiği biriydim.. bu yüzden yanımdaydı.. ama aşkımız tek bedende can bulmuyordu.. ve bir süre uzak durdum.. telefonlarına cevap vermedim.. dün de durumu netleştirdim.. bana aşık olmadiğini hissettiğimi söyledim ve evet bir kadın bunu kesinlikle hisseder.. inkar etmedi.. hayatımda olmamasını istediğimi söyledim. arkadaş kalmayı teklif etti. şuan buna hazır olmadiğimi söyledim.. böyle işte.. böyle de olsa netlik belirsizlikten daha iyi. daha ferahlamiş hissediyorum kendimi..
Şairin dediği gibi .. "Kırgınım.. saçılmış bir nar gibiyim..." Ama bir kadınla konuşuyor olmak iyi geldi.. iyi ki açmışsın bu konuyu.. her durum kendine özgüdür. kıyaslama yapmak anlamsız. durumum lütfen içini karartmasın. sizin ilişkiniz netliğe kavuşabilir, bunun için elinden geleni yap ve gereken süreyi kendine de ona da ver. ben de verdim. ağustos ayından beri muallakta yaşıyordum.. düne kadar.. ve bana çokça ümit verdi.. kahretsin adı da Ümit'ti =) rusyadayken kamerada görüşüyorduk, tr'ye geldiğinde bende kalıyordu ben burda yalnız yaşıyorum. ama birşeyler eksikti.. yanındayken bile onu özlüyordum.. içimi ısıtmıyordu varlığı.. gerçeği zor da olsa kabullendim.. bana aşık değildi.. sadece iyi anlaştiği biriydim.. bu yüzden yanımdaydı.. ama aşkımız tek bedende can bulmuyordu.. ve bir süre uzak durdum.. telefonlarına cevap vermedim.. dün de durumu netleştirdim.. bana aşık olmadiğini hissettiğimi söyledim ve evet bir kadın bunu kesinlikle hisseder.. inkar etmedi.. hayatımda olmamasını istediğimi söyledim. arkadaş kalmayı teklif etti. şuan buna hazır olmadiğimi söyledim.. böyle işte.. böyle de olsa netlik belirsizlikten daha iyi. daha ferahlamiş hissediyorum kendimi..
Sevmiyorsa bunu göz göre göre kabul edemezdiniz, insanın gururuna dokunur, eğer ikiniz de sevip bir şekilde kavuşamasaydınız o daha çok acı verirdi diye düşünüyorum, ben sizi güçlü gördüm, sizi seven, hak eden biriyle mutlu olursunuz umarım, her şey gönlünüzce olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?