Adı konmayan ilişki. Yorum yaparmısınız?

medeline

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2016
34
13
88
İkimizde bir birimizden hoşlandık uzun suredir konusuyoruz, bana güzel sözler söylüyor Ve sanki sevgiliymişiz gibi hitap ediyor. Ama açık açık bu konuyu konuşmadık Kendimi kötü hissediyorum. Bu konu hakkında bende bişey demiyorum çünkü üniversiteden mezun olduk ikimizde tekrar sınava hazırlanıyoruz belki sınavıma engel olmaktan korkuyordur diye açık açık konusmak istemiyordur diye düşündüm. Sizce amacı nedir?

Bilinmezi beklemek yerine, siz konuşun derim ben. İlla erkek ilk adımı atacak değil ya, belli ki hoşlanıyorsunuz.
Sınavına engel olur mu bilemem, ama bu şekilde aklınızı kurcalamaktansa, konuşmanız daha iyi ve sağlıklı olacaktır :)

Çıkma teklifi aldım ne dersin kabul etmeli miyim diye sor.
Kimdir nedir diye celallenirse biz sevgili degiliz bişey değiliz sana noluyo de bakalım nolacak.
Gerekirse seni severken başkası olmaz der aşkını ilan edersin.

Sınav öncesi aklınızın karışacağını düşünen adam böyle sevgili gibi davranmaz. Aklınca sorumluluk almadan ilişki yaşıyor eğer adını bilerek koymak istemiyorsa. Size bu şekilde davranmasına izin vermeyin. Siz konuşmayı deneyin. Belki de zaten her şey ortada diye konuşma gereği duymamıştır. Böyle başlayan ilişkiler de oluyor çünkü.

Valla ilk adımı atın demem,benzeri bende de var 5 senedir cebelleşip duruyoruz,gerçekten ince düşünüyor da olabilir,farklı da,başkalarını araya katmak yerine aşka olan özleminizi çaktırmadan belirtin,bakalım ne yapacak?

Siz atanırsanız kendisi atanamazsa kesin sevgilisiniz kendisi atanırsa çeker gider hoşlanan seven biraz daha belli eder duruma göre davranacak gibi geldi bana
Ama şu da var belki gerçekten biraz daha tanımak istiyordur erken demiştir keyfini çıkarın bu zamanın olursa olur

Back
X