Adi sapık nişanlıymış!!

Bilgilendirmelisin. İlerde evlendiklerinde kızı her üzdüğünde üstünde ağırlığı kalır, sorumluluğunu üstlenmişsin şu an. İster inansın ister inanmasın, tüm insnalığın ve samimiyetinle bi açıklama yap ve elindeki kanıtları sun.

Vicdanının el vermediğini söyle, gerisi ona kalmış. İster inkar edip evlenir , isterse geleceğini kurtarır... Doğacak çocuğuna acıdım şimdiden...

bende yaşadım içim ısınamadığı adam bana aşık olmuştu ama başka biriyle nişanliymiş. sevemedim. sevemeyince gitmiş onunla evlenmiş bu yüzden benim kafam rahat:) boşver naparsa yapsın.

mesajların aynısını ekran görüntüsü alıp nişanlısına at, sonra da bir şey deme

kanıtın varsa nişanlısına göster. kızın haberi yok yazık günah bi hataya düşmesin

kesinlikle bişey deme gözüne soksan yinede nişanlısını tutar koca bulmuş sonuçta benim arkadaşım yaşadı böle bişe kıza resimleri gösteriyo yazışmaları kız buna küfür kıyamet boşverin siz kurtulduğunuza şükredin ne halleri varsa görsünler

Ben senin yerinde olsam sahte bi hesap acardim. Orya tum yazismalarimizi kanit olarak kordum. Ve dip not olarak:" insaniyet namina senle bunlari paylasma geregi duydum. Nisanlin beni su kadar zamandir rahatsiz ediyor. Ben gorevimi yaptim gerisi tamamen sana kalmis. Hic bi cikarim yok bu isten eger oyle dusunuyosan. Nisanlin bana birgun sunlari diyip tanismak istedi ve o gunden beri pesimi birakmadi. Dedigim gbi sana birakiyorum, ne yaparsin beni baglamaz, ben sadce demekle yukumlu hissettim kendimi.selametle".

Arkdaslar burda " soyleme bence zamaninda basima geldi ve kufurler yedim fitneci oldum" diyorlar.
Ama her kadin boyle degildir. Biz bilemeyiz. Sen insaniyet namina gorevini yap konu sahibi. Gerisi ona kalmis. Elbette ilerde o kiz o erkekle evlenince ve kimbilir hergun aldatildiginda/ dayak yediginde sen " keske deseydim" diyceksin. Bi genc kizin hayatini mahvettin zamaninda bi hatan yuzunden.
Oysaki soyleseydin hersey farkli olurdu. Ilerde bu pismanligi onlemek icin sen senin uzerine duseni yap. Gitse kiz yine evlense ve aldatilsa o zmn senden gecmis olur sorumluluk. Icin rahat olur. Kendisi secmis oldu bunu o zmn. Kendini dusun, sen bilmek isterdin egerki aldatilan sen olsaydin. Galiba isterdin. Ben isterdim cunku.

kendinizi gizleyin şüphe çekmeyecek şekilde size musallat olmasın ve tabiki söyleyin uyarın

Bu soruyu bir ay once sormus olsaydin cogu insana katilip kesinlikle soyle derdim. Bosver. Ben hemcinslerimi taniyamiyorum aslinda. Yeni nesilde bir evlenme merakidir gidiyor. Ayni senin gibi hemcinsimi koruyayim dedim uzerine kufur yedim:) hic bulasma, kendinden uzak tut yeter. Herkes aptal degil ya uyanik olsunlar bi zahmet. Cunku her karakter illa ki frikik veriyor.

söylemelisin bence. yazık o kıza, böyle bir insanla evlenme kararı almasın. sende haddini bildirmiş olursun. bir daha böyle aptallıklar yapmasın.

Ben olsam kanıtlarla birlikte kıza gönderirdim.Belki hiç bilmiyor ve evlenip başını yakacak.Belki biraz kafanız ağrır ama yaptığın iyilik ve Allah amacını biliyor başkaları bilmese de olur.Yuva yıkmak için yapmıyorsun sadece masum bir kızın geleceğini kurtaracaksın

Normalde söylenmesi lazım yani ben oksam bilmek isterdim.
Ancak, zamane kadınları/ erkekleri manyak. İkisi birleşip size bela olabilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…