• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adi sapık nişanlıymış!!

elifcix

Allahım sana teslimim ♡♡♡
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2015
82
64
3
35
Selamün aleyküm
Önceki konumda arkadaşımın biriyle tanıştırdığını ama neler döndüğünü kim olduğunu çözemediğimi yazmıştım
Olay çözüldü benimle konuşanın kim olduğunu öğrendim nişanlıymış ve de aynı zamanda sapık
Ben nişanlısına bu durumu anlatsam mı anlatmasam mı kararsız kaldım
Bana inanmaz aramızı bozuyorsun der mi?
Sizce bilmeli mi? Nişanlısının kendini başka birisi gibi gösterip sapık sapık şeyler teklif ettiğini?

Selamün aleyküm
Önceki konumda arkadaşımın biriyle tanıştırdığını ama neler döndüğünü kim olduğunu çözemediğimi yazmıştım
Olay çözüldü benimle konuşanın kim olduğunu öğrendim nişanlıymış ve de aynı zamanda sapık
Sizce bilmeli mi? Nişanlısının kendini başka birisi gibi gösterip sapık sapık şeyler teklif ettiğini?
Ben olsam söylerdım. Adi adam !

Kesinlikle şöle ben olsam soler miydim bilmiyorum ama bilmek isterdim uçuruma düşmeden once

Boylelerini bunu hep yapiyordur belki nisanlisi da biliyordur ben artik kizlara da guvenmiyorum bu ne illa evlencem ugruna.bence karisma.bak bizim orda buna benzer bi olay olmustu kiz gidip nisanli kiza soylemisti adam gelip bu kizi dövmustu sonra karakol mahkeme rezalet hic bulasma derim

Nişan dediğin deneme süresi. Ben nişanlı olsaydım karşımdaki adamın gerçekte kim olduğunu bilmek isterdim.
Karar senin vicdanına kalmış...

Söyleme dicem, neden dersen kız kesin ayrılmaz. Gördük burada biz örnekleri, durduk yere sen suçlu olursun.

Olmadı, Sahte bir hesaptan adını gizleyip at bence, ama kendi adını. Yazışmaları görsün ama seni bilmesin.

Sizde başka birisiymiş gibi kıza mesaj olarak nişanlısının yaptığı adilikleri gösterin.. Telefona yolladıysa ekran fotosu çekip facesinden yollayın gibi..

Öyle bir şey olsa ben kesinlikle bilmek isterdim.Ama artık insanlar yüzsüzlüğe vurdu sen söylersin anlatırsın sonra "sen benim nişanlımı ayartmışsın benim aşkitom suçsuzmuş "a dönebilir olay.

Bence sen Fake bi hesaptan ve tam bilmiyorum ama bir şeyleri değiştirip yurtdışından internete girmiş gibi görünüyorsun ya öyle bi şeyler yapıp insanlık namına atabilirsin.Gerisi kıza kalmış.

Ben olsam elimde kanıt varsa "bir dost" olarak nişanlısını haberdar ederdim. Çünkü belki de benim haber vermemem yüzünden kızın hayatı kararacak. Affederse de affetsin en azından üzerimdeki yükü atmış olurum.

haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır diye bir söz var.

bu kız,sapık dediğin bu çocukla nişanlı ve kanıtın da varsa lütfen söyle.hani evli olsalar yuva yıkar mıyım diye tereddüt edebilirsin ama o kızın bunu bilmeye hakkı var.

Selamün aleyküm

adam sıze durduk yere nasıl sapık sapık seyler teklıf ettı orasını anlamadım?????? yanı yazıstık dıyorsunuzda bu yazısmalar neden buralara gıttı???????
her ne olursa olsun bence haberı olmalı.....ama sız degılde ne bıleyım bır baskası yada ısımsız bır malıllle vs...

EEE nısanlısına yazık.Boyle bı adamla evlenmesıne goz yummayın.Bıldıklerınızı paylasın..Eger yıne kabul edecekse kendı bılecegı ıs..

Back
X