Adiliğin şerefsizliğin bu kadarını da gördüm ya.. Sevgilim ve yengem!

umarım konu fake dir diye içimden geçirmedim değil :(

ben olsam asla susmam o yengem olacak kadın müsvettesini de o adamım diye ortada gezen şeref yoksunu herifi de cümle aleme rezil ederim.. ne demek bi genç kızın gururu ile oynamak yaaa hadsizlere bak :@ ciddi ciddi ar namus denen şey eski manasını yitiriyor galiba :(

Yazışmaları sadece word içine değil, ekran görüntüsünü alarak da kaydetmenizi tavsiye ederim...

aa çok iyi fikir hiç aklıma geldi çok teşekkür ederim onlarıda kaydettim mailime atıyorum hemen
İstersen abine telefon ac face ve sifresini ver kendisi okusun,cunku facesini geri alirsa elinde hicbir kanitin olmaz ve bu sefer sana kimse inanmaZ ben olsam suan telefon acip soylerdim sonucta sizi tanistiran kisi abiniz ve ilk onun bilmeye hakki var.
olur mu şuan aynı şehirdeler çok yakın ordaki evleri
Ve bu yasak ilişkiyi facebook üzerinden devam ettiriyorlar delilleri de silmiyorlar..

sadece 6 ay önceki mesajları var herşeyi kendilerine özel yapmıslar albümdür şudur budur sadece onun mesajları değil kendine ait diğer yazısmalarıda silinmemiş duruyor hesabında
word dosyası bir delil olamaz, sen değiştirdin yazın denebilir... ekranın fotolarını al... ayrıca neden bekliyorsun anlamıyorum, ver abine mail adresini şifreyi okusun...
ekran fotolarınıda mailimine atıyorum şimdi arkadaşın yazdığı gibi cd ye de aktarıcam hemen
bu nasıl bir şerefsizliktir böyleee:53::53::53::53:

yuhhh yaaa:53::53::53:

bunlarda zerre Allah korkusu yok mu ki:53::53:

hayatını mavhetmeden öğrenmen mucize gibi birşey ...lütfen bir fakir doyur bişeyler yap...kıl payı ölümden kurtulmak derler ya bu da öyle birşey....
ya sözlenseydim o zaman napardım ben elalemin diline düşüceğime onlar düşsün şimdi ben seyredeyim
benim kimseye zararım yoktu oysa kendi dertleriyle ağlaşan tek kişilik bir hayatım vardı aynı evin içinde ailem bile bilmezdi benim içimi ahımı aldılar..

Niye silmemistir biliyormusunuz, böyle serefsizlerin icinde sevgi diye birsey yok cünki, yarin birgün kadina karsida kullanabilecegi yazismalari ve fotolari silmek istememistir, yengenden bIktIgI zaman ondan para koparmak icin yada baska türlü onada eziyet etmek icin kayitlamistir hepsini, yoksa yengenin güzel gözüne güzel kasina asik degil bu adam!

Kk benim sırdaşım gibi oldu sizlere çok ısındım kimseye anlatamadığım bir dertle karşınızdayım yine . bana yardımcı olacağınızdan eminim

donmuş gibiyim.. zaman donmuş.. ben donmuşum... hiçbir şey düşünememek boş boş bakmak nasılmış öğrendim. öğrettiler. burda bir çok sorunumu anlattım işsizlik ailevi sorunlar bu olay sanki onların hepsinin üstünü örttü gözümde masumlaştırdı şikayetçi olduğum herşeye imrendirdi.

Bana beni gizli gizli sevdiğini söylerdi hep. 3 yıl boyunca benim haberim olmadan sevmişmiş beni. abimi inandırdı o kadar önyargılı olmama rağmen beni inandırdı... ısındırdı kendine güvende olduğumu hissettirdi.
birkaç ay sonra sözümüz vardı meğer hepsi yalanmış oyunmuş
bir insana en büyük ihanet, kötülük inanacağı bile bile yalan söylemekmiş
o bana en büyük ihaneti etti kaldıramayacağım yalanları söylemiş haberim bile yokken
sanki birisi omuzlarımdan aşağı bastırıyor beni
gücüm yok…

1 yıl önce sevgilim dediğim bu adam benim kendi yengemle internetten tanışmışlar
Dayımın eşiyle… sürekli görüşmüşler konuşmuşlar aralarında her şeyi yaşamışlar
Sonra benim yengem olduğunu öğrenmiş yenge bile demek iğrendiriyor beni
Her neyse bunlar aralarında plan yapmışlar
benim şerefsiz ona nasıl yakın olabilirim diye
Beni gözüne kestirmişler ağabeyme yanaşmalar onu iyi biri olduğuna inandırmalar…
Tabi bende kandım bu yalana nerden bilebilirdim ki..

4 gün önce iş yerinde bir arkadaşım bilgisayar konusunda uzman. Konusu açıldı facebook şifresi kırma ile ilgili benimde aklıma düştü o benden şifremi istemişti ama kendisininkini hep geçiştirmişti. Dedim benim içimde yapar mısın yaparım dedi. Ve şifresini kırdı benim için.

Etik değil bu onun özeli falan demeyin iyiki yapmışım daha fazla aptal yerine konulmaktan kurtuldum en azından. Her neyse mesajlar full bu kadına ait. Gönderilenlerde keza öyle.
Akşamdan sabahlara kadar hep konuşmuşlar aynı zamanda benimlede telefonda konusuyordu ben kapatmasam sabaha kadar konusuyodu buradada konusunu açmıştım yine
Ne kadar güzel seni düşünüyor seviyor falan demiştik ama nerden bilebilirdim beni kandırdığını..

Birbirlerine uygunsuz fotoğraflar göndermişler video göndermişler kendi uygunsuz resimlerine gizli albüm yapmışlar

Onlar benim bunları bildiğimi bilmiyorlar şuanda. Facebook adresinide çalındı biliyor.
Ailem öğrenirse çok kötü şeyler olur. Dayım yengemi abim bu ahlaksızı..

Ne yapacağım hakkında en ufak fikrim bile yok. benden haber alamıyor kaç gündür delirmiş durumda. kuzenimde kalıyorum asla da ulaşamaz artık bana. İçim kin ve nefret dolu
İsterdim ki herkes bilsin rezilliklerini ama ailemin bunu duymasını istemiyorum onlar yerine ben utanıyorum ben iğreniyorum kendimden benimle konusurken onlar sanal cinsellik bile yaşıyorlarmış :14:

Allahım bu nasıl bir acı…

canım allah yardımcın olsun.hadi sen ayrılırsın ama yengen için ne yapacaksın.çok zor ya

Niye silmemistir biliyormusunuz, böyle serefsizlerin icinde sevgi diye birsey yok cünki, yarin birgün kadina karsida kullanabilecegi yazismalari ve fotolari silmek istememistir, yengenden bIktIgI zaman ondan para koparmak icin yada baska türlü onada eziyet etmek icin kayitlamistir hepsini, yoksa yengenin güzel gözüne güzel kasina asik degil bu adam!

aynen..
canım üzülme, böyle bi pisliğe bulaşmadın en azından..

umarım konu fake dir diye içimden geçirmedim değil :(

ben olsam asla susmam o yengem olacak kadın müsvettesini de o adamım diye ortada gezen şeref yoksunu herifi de cümle aleme rezil ederim.. ne demek bi genç kızın gururu ile oynamak yaaa hadsizlere bak :@ ciddi ciddi ar namus denen şey eski manasını yitiriyor galiba :(

ben çok korktum öğrendiğim gün tek kelime çıkmadı ağzımdan çıkamadı korktum çünkü ilk defa ailemden endişelendim belki bana bişey yapar dedim belki bizimkilere. hata mı önümü ardımı düşünmek. hiç kötü birşey yaşayıp napacağınızı bilemediğiniz olmadı mı. 1 değil 5 kişilik düşündüm 6 kişilik düşündüm.dayım nasıl kaldırır dedim abim napar dedim. şimdi şifreyi versem al oku desem iki bina ötesinde oturuyor o adam ya bişey olursa benim canım taa içine ne yapıcam ozaman uçkuruna sahip çıkamayan insanlar yüzünden değer mi. napacakları belli olur mu kendilerini kurtarmak için. kimseye söylemesin diye ya ona orda bişey yaparsa herşeyi düşündüm
en iyi yardımı yine siz yaparsınız burda dedim

aslında yenge bu eziyetleri çoktan hak etmiş bence..

eşini aldatıyor,adam engelli..onu da geçtim sevgilisiyle daha yakın olabilmek için yeğenini kullanıyor bir genç kızın da hayatını karartmaya çalışıyorlar..

bu kadın da bu adam da herşeyi hak ediyor bence..

tencere kapak misali!

mantıklı ama böyle her zaman zıplayamıyor işte çekirge
hala nerden cesaret alıpta şifresini buldurdum düşünüyorum ben böyle şeylerden çok tırsardım
zaten tırsak olmasam şuanda herkes öğrenmişti bu huyumdanda nefret ediyorum

ay cidden bak o açıdan bakınca sende haklısın... elinde delil tutuyor aklı sıra hoş yengen bunu hak ediyor ya neyse :S

en büyük cevabı nasıl susarak vermeyi düşünüyorsun ya bunlar tüm aileni kandırmışlar hala ne düşünüyorsun onların istedikleri de bu zaten.Aileni daha fazla saf yerine koymalarına nasıl müsaade edersin.tüm aileni biraraya topla dayın hariç(mademki tepkisinden korkuyorsun)bu durumu anlat veeeeeeee geç kalmadan.pişman olursun kaçarlar herkes sana kızar neden söylemedin diye.

kızlar benim artık çıkmam gerekiyor bilgisayarı kuzenime vermem gerekiyor
gelişme olursa sizlerle paylaşacağım büyük ihtimal bugün ve yarın nete giremem
hepinize çok teşekkür ederim iyi ki burdasınız varsınız

iyi akşamlar herkese..

ben çok korktum öğrendiğim gün tek kelime çıkmadı ağzımdan çıkamadı korktum çünkü ilk defa ailemden endişelendim belki bana bişey yapar dedim belki bizimkilere. hata mı önümü ardımı düşünmek. hiç kötü birşey yaşayıp napacağınızı bilemediğiniz olmadı mı. 1 değil 5 kişilik düşündüm 6 kişilik düşündüm.dayım nasıl kaldırır dedim abim napar dedim. şimdi şifreyi versem al oku desem iki bina ötesinde oturuyor o adam ya bişey olursa benim canım taa içine ne yapıcam ozaman uçkuruna sahip çıkamayan insanlar yüzünden değer mi. napacakları belli olur mu kendilerini kurtarmak için. kimseye söylemesin diye ya ona orda bişey yaparsa herşeyi düşündüm

yani bu yazdıkların herşeyi anlatıyor...

böyle bir anda böyle düşünebilmek....:44: bravooo..ben hırsımdan duşünemezdim bile.....

haklısın :( iki namussuz yüzünden ailenden birilerine zarar geleceğini düşünmen normal ama böyle susmak da seni yer bitirir acaba önce gidip yengene mi hesap sorsan? vereceği tepkiye göre yön belirlesen diye düşündüm bir an

Yaşadıkların korkunç şeyler :53: hadi sevgilin olacak karaktersizden ayrılır kurtulursun ,ama 1.dereceden akraban olan dayının eşinin yaptığına diyecek söz bulamıyorum :53: bir insan bir kadın nasıl bu kadar karaktersiz,onursuz ,hayâ değerlerinden yoksun olur anlayamıyorum .yazık ... senin de ruhsal travma için acil psikoterapi görmen lazım canım .yaşadığın kolay değil çünkü.Bu arada bu durumdan dayının haberi olmalı ,böyle birşeyi bilmesi en doğal hakkı .

Yalnız benim anlamadığım ; bu karaktersiz sevgilin ve yengenin gizli ilişkileri varsa eğer ,neden bu sevgilin sana yakın olmak için yengenden yardım istemiş ? onu anlamadım açıkcası .

en büyük cevabı nasıl susarak vermeyi düşünüyorsun ya bunlar tüm aileni kandırmışlar hala ne düşünüyorsun onların istedikleri de bu zaten.Aileni daha fazla saf yerine koymalarına nasıl müsaade edersin.tüm aileni biraraya topla dayın hariç(mademki tepkisinden korkuyorsun)bu durumu anlat veeeeeeee geç kalmadan.pişman olursun kaçarlar herkes sana kızar neden söylemedin diye.

susmak derken o açıdan susmak değildi demek istediğim. neden susayım tabii kii ifşa edeceğim

Yaşadıkların korkunç şeyler :53: hadi sevgilin olacak karaktersizden ayrılır kurtulursun ,ama 1.dereceden akraban olan dayının eşinin yaptığına diyecek söz bulamıyorum :53: bir insan bir kadın nasıl bu kadar karaktersiz,onursuz ,hayâ değerlerinden yoksun olur anlayamıyorum .yazık ... senin de ruhsal travma için acil psikoterapi görmen lazım canım .yaşadığın kolay değil çünkü.Bu arada bu durumdan dayının haberi olmalı ,böyle birşeyi bilmesi en doğal hakkı .

Yalnız benim anlamadığım ; bu karaktersiz sevgilin ve yengenin gizli ilişkileri varsa eğer ,neden bu sevgilin sana yakın olmak için yengenden yardım istemiş ? onu anlamadım açıkcası .

ailenin içine girmek muhataplıklarını normalleştirmek daha yakın olmak daha güzel beraber olmak daha güzel dayımı yolmak için tabiki
evlenmiş olsaydım dayıma birşey olduğunda tek başıma kalmıstım yani belkide kucağımda bebekle

Son düzenleme:
Canım acil kanıtları al çünkü şifre kırıldığında malum sitede yönetime şikayet olursa hesap kapatılıyor.. Elinde delilin olsun ve kalbin temizmiş ki kurtulmuşsun tez zamanda canım ya Allah gönlüne göre versin her zaman inşallah.. Ve sende farkındasın bilinmesi gerektiğini ama düşündüğün gibi yavaş yavaş yapmalısın önce annene anlat durumu mesela dayının kardeşi olduğu için hem daha mantıklı.. Benim abim babam duysa böyle bir şey yaşadığımı olacakları düşünmek bile istemiyorum ne yaparlardı o pisliğe... Ben anneme anlatıp önce onlara da sakinleştirici bir zeminde açıklama yapardım ve üstüne de güzelce şikayet eder mahkemelerde süründürürdüm.. Yengen bir güzel dayına tazminat öder sende manevi açıdan zarar gördüm diye tazminat alabilirsin canım... Ama cidden verilmiş sadakanız varmış tez vakitte bir iyilikte daha bulun bak korumuş seni..

Son düzenleme:
Back
X