- 25 Mart 2012
- 1.185
- 362
- 323
- Konu Sahibi EylemHemsire
Kk benim sırdaşım gibi oldu sizlere çok ısındım kimseye anlatamadığım bir dertle karşınızdayım yine . bana yardımcı olacağınızdan eminim
donmuş gibiyim.. zaman donmuş.. ben donmuşum... hiçbir şey düşünememek boş boş bakmak nasılmış öğrendim. öğrettiler. burda bir çok sorunumu anlattım işsizlik ailevi sorunlar bu olay sanki onların hepsinin üstünü örttü gözümde masumlaştırdı şikayetçi olduğum herşeye imrendirdi.
Bana beni gizli gizli sevdiğini söylerdi hep. 3 yıl boyunca benim haberim olmadan sevmişmiş beni. abimi inandırdı o kadar önyargılı olmama rağmen beni inandırdı... ısındırdı kendine güvende olduğumu hissettirdi. birkaç ay sonra sözümüz vardı meğer hepsi yalanmış oyunmuş
bir insana en büyük ihanet, kötülük inanacağı bile bile yalan söylemekmiş
o bana en büyük ihaneti etti kaldıramayacağım yalanları söylemiş haberim bile yokken
sanki birisi omuzlarımdan aşağı bastırıyor beni
gücüm yok
1 yıl önce sevgilim dediğim bu adam benim kendi yengemle internetten tanışmışlar
Dayımın eşiyle sürekli görüşmüşler konuşmuşlar aralarında her şeyi yaşamışlar
Sonra benim yengem olduğunu öğrenmiş yenge bile demek iğrendiriyor beni
Her neyse bunlar aralarında plan yapmışlar
benim şerefsiz ona nasıl yakın olabilirim diye
Beni gözüne kestirmişler ağabeyme yanaşmalar onu iyi biri olduğuna inandırmalar
Tabi bende kandım bu yalana nerden bilebilirdim ki..
4 gün önce iş yerinde bir arkadaşım bilgisayar konusunda uzman. Konusu açıldı facebook şifresi kırma ile ilgili benimde aklıma düştü o benden şifremi istemişti ama kendisininkini hep geçiştirmişti. Dedim benim içimde yapar mısın yaparım dedi. Ve şifresini kırdı benim için.
Etik değil bu onun özeli falan demeyin iyiki yapmışım daha fazla aptal yerine konulmaktan kurtuldum en azından. Her neyse mesajlar full bu kadına ait. Gönderilenlerde keza öyle.
Akşamdan sabahlara kadar hep konuşmuşlar aynı zamanda benimlede telefonda konusuyordu ben kapatmasam sabaha kadar konusuyodu buradada konusunu açmıştım yine
Ne kadar güzel seni düşünüyor seviyor falan demiştik ama nerden bilebilirdim beni kandırdığını..
Birbirlerine uygunsuz fotoğraflar göndermişler video göndermişler kendi uygunsuz resimlerine gizli albüm yapmışlar
Onlar benim bunları bildiğimi bilmiyorlar şuanda. Facebook adresinide çalındı biliyor.
Ailem öğrenirse çok kötü şeyler olur. Dayım yengemi abim bu ahlaksızı..
Ne yapacağım hakkında en ufak fikrim bile yok. benden haber alamıyor kaç gündür delirmiş durumda. kuzenimde kalıyorum asla da ulaşamaz artık bana. İçim kin ve nefret dolu
İsterdim ki herkes bilsin rezilliklerini ama ailemin bunu duymasını istemiyorum onlar yerine ben utanıyorum ben iğreniyorum kendimden benimle konusurken onlar sanal cinsellik bile yaşıyorlarmış
Allahım bu nasıl bir acı