Adiliğin şerefsizliğin bu kadarını da gördüm ya.. Sevgilim ve yengem!

Kk benim sırdaşım gibi oldu sizlere çok ısındım kimseye anlatamadığım bir dertle karşınızdayım yine . bana yardımcı olacağınızdan eminim

donmuş gibiyim.. zaman donmuş.. ben donmuşum... hiçbir şey düşünememek boş boş bakmak nasılmış öğrendim. öğrettiler. burda bir çok sorunumu anlattım işsizlik ailevi sorunlar bu olay sanki onların hepsinin üstünü örttü gözümde masumlaştırdı şikayetçi olduğum herşeye imrendirdi.

Bana beni gizli gizli sevdiğini söylerdi hep. 3 yıl boyunca benim haberim olmadan sevmişmiş beni. abimi inandırdı o kadar önyargılı olmama rağmen beni inandırdı... ısındırdı kendine güvende olduğumu hissettirdi.
birkaç ay sonra sözümüz vardı meğer hepsi yalanmış oyunmuş
bir insana en büyük ihanet, kötülük inanacağı bile bile yalan söylemekmiş
o bana en büyük ihaneti etti kaldıramayacağım yalanları söylemiş haberim bile yokken
sanki birisi omuzlarımdan aşağı bastırıyor beni
gücüm yok…

1 yıl önce sevgilim dediğim bu adam benim kendi yengemle internetten tanışmışlar
Dayımın eşiyle… sürekli görüşmüşler konuşmuşlar aralarında her şeyi yaşamışlar
Sonra benim yengem olduğunu öğrenmiş yenge bile demek iğrendiriyor beni
Her neyse bunlar aralarında plan yapmışlar
benim şerefsiz ona nasıl yakın olabilirim diye
Beni gözüne kestirmişler ağabeyme yanaşmalar onu iyi biri olduğuna inandırmalar…
Tabi bende kandım bu yalana nerden bilebilirdim ki..

4 gün önce iş yerinde bir arkadaşım bilgisayar konusunda uzman. Konusu açıldı facebook şifresi kırma ile ilgili benimde aklıma düştü o benden şifremi istemişti ama kendisininkini hep geçiştirmişti. Dedim benim içimde yapar mısın yaparım dedi. Ve şifresini kırdı benim için.

Etik değil bu onun özeli falan demeyin iyiki yapmışım daha fazla aptal yerine konulmaktan kurtuldum en azından. Her neyse mesajlar full bu kadına ait. Gönderilenlerde keza öyle.
Akşamdan sabahlara kadar hep konuşmuşlar aynı zamanda benimlede telefonda konusuyordu ben kapatmasam sabaha kadar konusuyodu buradada konusunu açmıştım yine
Ne kadar güzel seni düşünüyor seviyor falan demiştik ama nerden bilebilirdim beni kandırdığını..

Birbirlerine uygunsuz fotoğraflar göndermişler video göndermişler kendi uygunsuz resimlerine gizli albüm yapmışlar

Onlar benim bunları bildiğimi bilmiyorlar şuanda. Facebook adresinide çalındı biliyor.
Ailem öğrenirse çok kötü şeyler olur. Dayım yengemi abim bu ahlaksızı..

Ne yapacağım hakkında en ufak fikrim bile yok. benden haber alamıyor kaç gündür delirmiş durumda. kuzenimde kalıyorum asla da ulaşamaz artık bana. İçim kin ve nefret dolu
İsterdim ki herkes bilsin rezilliklerini ama ailemin bunu duymasını istemiyorum onlar yerine ben utanıyorum ben iğreniyorum kendimden benimle konusurken onlar sanal cinsellik bile yaşıyorlarmış :14:

Allahım bu nasıl bir acı…

:53: şok oldum :14:

bu kadarına da pes :S nasıl bir midesizliktir bu,bunca insanın hakkına nasıl böyle girebilirler.senin için çok zor çok acı :(
yengeni çek bi kenara açık açık konuş dayına da yazık.ya da annene anlat o konuşsun kadınla :S dayını da daha fazla kullanmasın.
yazık ne acı nasıl vercekler bunun hesabını acaba..

Yuhhhh :53::53: :53:böyle şeyler sadece filmlerde olur sanırdım.
Bence yapacağın şey onunla kesinlikle irtibata geçmemek, yengene de dayından ayrılmasını, elinde kanıtların olduğunu söyleyeceksin.. Bir de bütün onları ayrı bir yere yedekle. Face ini tekrar alır herseyi siler elinde kanıt kalmaz..

Yuhhhh :53::53: :53:böyle şeyler sadece filmlerde olur sanırdım.
Bence yapacağın şey onunla kesinlikle irtibata geçmemek, yengene de dayından ayrılmasını, elinde kanıtların olduğunu söyleyeceksin.. Bir de bütün onları ayrı bir yere yedekle. Face ini tekrar alır herseyi siler elinde kanıt kalmaz..

kesinlikle katılıyorum.şok oldum. sakın sessiz kalma vicdan azabı yer bitirir seni

Eylemcim face yonetimine sikayet giderse face hesabi kapanir elini cabuk tut derim.Erkek arkadasin arkadaslarina soyler onlarda yonetime sikayet ederlerse elinde kanit kalmaz

Sayfaları okuyamadım da ailenin duymasını neden istemiyorsun?

Dayına yazık degil mi?
Ailene keza öyle.
İçlerinde nasıl bir ahlaksız bulundurduklarını bilmek onların hakkı.

Bu kadar beklemen bile hata bence...

yok daha neler şaka gibi,bunlar sadece filmlerde olur sanırdık..:53::53: midesizlik, arsızlık şerefsizlik ne arasan var...:52: bence delilleri kayıt altına alın ve dayınızada gerçeği söyleyin delilleri sunarak,böyle iğrenç bir kadınla ömür boyu nasıl yaşayacak Allah ıslah etsin bu tarz insanları ne günlere kaldık...:47:

Dünyanın civisi cıkmış resmen.. Bu nasıl bir adilik böyle.. Bir insan bu kadar nasıl cirkinleşebilir!!

Ailene mutlaka acıklamalısın.. Dayına yazık!!
Ben olsam, bir gün hepiniz toplandığınızda, herşeyi olduğu gibi anlatırım, delilleride yengenin suratına atarım...

Ya ben anlayamadım sevgilisi aynı anda hem dayısının hemde Abi'sinin karısıyla mı beraber oluyor gerçekten aklım karıştı

hiç şaşırmıyorum artık böyle şeylere. her şey herkesin başına gelebiliyor.

Allahım güç kudret versin sana.

Yerinde olsam her şeyi açıklardım aileme...

mail adresi bilinen kişinin face şifresini kıran cengaverler de varmış demek ki :)

olaya da şok oldum tabi. ama ben olsam böyle bir olayda bütün resimleri bilgisayarıma indirip, yazıların hepsini copy paste yapıp bilgisayarıma indiriiip ailemden güvendiğim birine ilk önce anlatııppp ne yapabiliriz diye akıl danışırdım. bu kişi de annem ya da ablam olurdu muhtemelen.

gelip burda kk'daki kızlara fikir danışmak, babam hasta, abim o rezili adam yerine koyup döver şimdi gibi akıllı mantıklı cümleler kurmazdım. yanlış anlama ama stres yönetimindeki soğukkanlılığına hayran oldum :) ha bi de o face şifresini kıran hacker'a da hayran oldum:)

Şok oldum bende :53::53:Aklıma 3 seçenek geldi.
1.si, demişsin ya bana birşey yapabilirler bu yüzden diye. Olan biteni bir mektup haline getir ve sakla. Çok yakın bir arkadaşınada bana birşey olursa o mektubu aileme söyle de. Ve git yengene durumu anlat, ben öğrendim pisliklerinizi biliyorum dayımdan boşanacaksın de.

2.si, yengenin abisi yada aile büyüğü varsa gidip onlara herşeyi ispatla. Böyle böyle ahlaksızlık yaptı, ailem duyarsa kötü olur, sessizce boşansın de. Aynı şeyi eski sevgilinin ailesinede yapabilirsin ama zaten yüzük falan takılmamış aranızda.

3.sü, herşeyi olduğu gibi ailene anlat. Abinle sakince konuş, bir delilik yapmasını önlemek için.

Allah yardımcın olsun arkadaşım çok zor durum :53:

Arkadaşım yazıları worde kaydetme bu delile girmez çünkü belki uydurup sen yazdın? Olmaz yani...
Facebook'u geri alma ihtimaline karşılık fotoğrafları pcne indir, sonuçta senin mailin de kırılabilir.
Onun facesinde albüm görüntüsünü print screen yap ayrıca tüm yazıları da print screen yap.
Ve şuanda sen susarak aslında hata yaptın çünkü adam anlamıştır.
Kız ortalarda yok + facebook hesabım da çalındı.
Bence aç telefonunu seni sevmediğimi anladım ayrılıyorum falan de.

bunlar nette tesadüfen tanıştılarsa,senin o şerefsizin arkadaşının yani abinin kız kardeşi olduğunu nerden öğrendiler,nerden anladılar.kafamda yerine oturmayan eksik bişeyler var:44:

Cnm bnce soyle dayina ispatla.migdeleri genismis yengenin ve eski sevgilinin. Ucuz kurtulmussun bosvr . Muattp bile olma .

abimin üniversiteden arkadaşı benimde aynı ünide hocamdı bi dönem. abime söylemiş ilk sonra gelişti öyle olay eski konumlarında da çok bahsettim bu tanısma durumumdan. 1 yılın tüm mesajlarını nasıl okuyayım canım benim son 1 yılda kimseyi eklememiş paylaşım yapmamış ana sayfasında tarihi vardı şu kişiyle arkadaş oldu diye hareket dökümünde de beğenileri falan hep o tarihte yani belli oluyor o zaman yeni tanıştıkları siz bizken ben sen olmuş sonradan. ben ortaya atlamak istemiyorum kim cesaret eder ciddi anlamda söylüyorum kim onlar gözü dönmüş durumuna aldırmadan yapar böyle bişeyi. ben sadece kendimi de düşünemiyorum abim dayım ve daha biçok kişi. olay açığa çıkınca işin içine milyon kişi girecek kadının ailesi dayımın ailesi. tek başıma kaldırabilir miyim bu yükü. ben nasıl yaparım diye fikir istiyorum yazan kişilerden direk söyleyemem herkes açısından kötü olur.

çıkar bütün o rezil foto vs yazışma hepsini kendinede bi yedek. ikisinide çaktrmadan bi cafeye mafeye çağır. at unların önüne. yengen denen kadın bozuntusu dayından ayrılmalı, o şrfszde ailenle arasını bozmalı abinle tamamen ilişiğini dostluğunu bitirmeli iyi yada kötü şekilde.
yoksa bunları herkeşe afişe ederim de.
yengen için dava açsa engelimi zaafımı kullandı diye ne tazminalar alır hepsini de.
yüzlerinede iki tane okkalı tükürük salla bizler içinde pislikler :20:

bunlar nette tesadüfen tanıştılarsa,senin o şerefsizin arkadaşının yani abinin kız kardeşi olduğunu nerden öğrendiler,nerden anladılar.kafamda yerine oturmayan eksik bişeyler var:44:

bende bunu merak ediyorum şahsen.bu kişi abinizin yakın arkadaşıysa yengenizle netten tanışması tesadüfmü.yani netten tanıştığı kadın yakın arkadaşının yengesimi çıkıyor.kafam karıştı.tıpkı türk filmi gibi.

bence isimsiz bir mailden yani rastgele bi mailden resimleri yolla ve herşeyi biliyorum eşinden ayrıl yoksa bu resimleri ona yollarım anlatırım de...sakın kendin olarak ortaya çıkma arkadaşım..zira bu ikisi bu kadar şeyi göze almışsa Allah vermesin sana zarer bile verebilirler..sakın kendini deşifre etme.!
sakın konuştuğun bu adi adama da bişey belli etme uzun süredir ayrılmayı düşündüğünü söyle.aynı günlere denk getirme tehtid mesajını ve ayrılık kararını bildirmeyi..Allahyardımcın olsun aileden kimseye de söyleme derim yakın arkadaşın dışında...herşey olup biter kabak senin başına kalır..dayının iyiliği için o kadının dayın bunları öğrenmeden ayrılması gerekli.

Son düzenleme:
Back
X