- Konu Sahibi EylemHemsire
-
tatlım bak sınava girmiş kazanamamışsın onun bunalımı işsizlik gelmiş ardından sınav bu tekrar hazırlan olur sen istedikten sonra ama surda bu kadar insanı oyalama kandırma ..
sınav günü tanıştığın çocuga ilgi duymuşsun,sonra ekimde iş görüşmesine gittiğin patrona hayran kalmışsın,sonra abinin arkadaşları gelmiş istanbuldan kasımda yani geçtiğimiz kasım ayı bunlardan biri de su an ki sevgilinmiş bu adam öğretim görevlisi ve abinin samimi arkadasıymış zaten güya bu adam seni 3 yıldır seviyormuş..
ne tesadüf ki bu aynı adam hiç işi yok galiba öğretim görevlileri genelde boş ya yengenle ama senin yengen olduğunu bilmeden tabi tanışmış ve sonra yengenle plan yapıp sana teklif etmiş ki yengene daha yakın olsun.
tutarsızlıklar cok fazla..
abinin arkadası abin demiş sana senden hoşlanıyor değerlendir hangi abi yapar bunu ya..hemen bir gecede eve gelen arkadasına kızkardeşini verir cıkın tanışın der..
konunda ve önceki konularını birleştirince gerçekten üzüldüm yapmayın bunu gerçekleri gerçek problemleriniz yazın suraya yalan dolanla elinize ne geçiyor anlamıyorum..
bunlar nette tesadüfen tanıştılarsa,senin o şerefsizin arkadaşının yani abinin kız kardeşi olduğunu nerden öğrendiler,nerden anladılar.kafamda yerine oturmayan eksik bişeyler var:44:
Bu yengenin cocugu var mi, bilen?
dayım görmüyor ayrıca %70 engelli bakıma ihtiyacı olan biri
Dayın yengen ile nasıl evlendi yengen dayının engelini kendine basamak görmüş olabilir mi nasıl olsa ben buna kapak atarım düşüncesi ile nikah kıydırmışta olabilir. Karakteri bozuk sonuçta.
Abim şöyle babam hasta dayıma yazık düşünme bunları susarsan kendini boğacaksın dediğim gibi önce annen ile daha sonra annen ile beraber baban ile konuş elindekileri sakla yazışmaları ekran görüntüsü olarak al mutlaka ama çünki yengen ortalığı bir birine katacak bana iftira atıyor diye.
dayım görmüyor ayrıca %70 engelli bakıma ihtiyacı olan biri
demişsiniz ve bunun yanında varlıklı .durumu çok iyi diyede eklemişsiniz..
dayınız bu haldeyken nasıl zengin oldu ve bu varlığa kavuştu. görmeyen ve diğer özürleride olan biri için oldukça zor değilmi.
aileden mi kaldı herşey..o zaman annenizdemi zengin..
inanın sadece merak ettim.
tatlım bak sınava girmiş kazanamamışsın onun bunalımı işsizlik gelmiş ardından sınav bu tekrar hazırlan olur sen istedikten sonra ama surda bu kadar insanı oyalama kandırma ..
sınav günü tanıştığın çocuga ilgi duymuşsun,sonra ekimde iş görüşmesine gittiğin patrona hayran kalmışsın,sonra abinin arkadaşları gelmiş istanbuldan kasımda yani geçtiğimiz kasım ayı bunlardan biri de su an ki sevgilinmiş bu adam öğretim görevlisi ve abinin samimi arkadasıymış zaten güya bu adam seni 3 yıldır seviyormuş..
ne tesadüf ki bu aynı adam hiç işi yok galiba öğretim görevlileri genelde boş ya yengenle ama senin yengen olduğunu bilmeden tabi tanışmış ve sonra yengenle plan yapıp sana teklif etmiş ki yengene daha yakın olsun.
tutarsızlıklar cok fazla..
abinin arkadası abin demiş sana senden hoşlanıyor değerlendir hangi abi yapar bunu ya..hemen bir gecede eve gelen arkadasına kızkardeşini verir cıkın tanışın der..
konunda ve önceki konularını birleştirince gerçekten üzüldüm yapmayın bunu gerçekleri gerçek problemleriniz yazın suraya yalan dolanla elinize ne geçiyor anlamıyorum..
arkadaşlar önceki konularına göz atın lütfen yalan söylüyor uydurmuş resmen..saf saf yardımcı olmayın..
abinin yıllardır arkadası--
seni 3 yıldır seviyor .
yengenle bir yıl önce tanıştı
.
abin sizi geçen kasımda tanıştırdı..
ve sen de yeni öğrendin ki yengenin aşkı...
ve bu adam öğretim görevlisi aha haaaaa sabahlara kadar da uykusuz bir canavar yengenle faceden konuşurken senle de aynı anda telefonda konuşuyor ....vay be sabah da kalkıp üniversiteye gidip derslere giriyor...
konularını bende okudum sessizce takipteydim. sizde o ilginçlikleri yakalamışsınız.
çok fazla çelişkiler var. maşallah hep de bunu bulmuş iğrençlikler.
konu sahibi daha önceki konuna da yazmıştım senin. ne çok şeyler geliyor başına öyle. senaryoda çelişkiler var önceki konularını oku da öyle konu aç bence.
gardiyanlığan başvurmuşsunuzda..evet bütün mal varlığı dedemden kaldı bütün çocuklarına dayımlar teyzem biz iyi durumdayız maddi olarak. hatta ben konularımda da bahsetmiştim ailemin durumu var ama okumama izin vermediler bu yıl tekrar özele gidebilirsin diye izin almıstım babamdan.
durum bu.
Yeni üye olduğum için özelden msj atamadım kedilerinefendisi. Diğer konularıda bilmediğim için gerçek olduğunu düşünmüştüm bilgilendirdiğin için çok sağol..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?