- Konu Sahibi EylemHemsire
şu an ya kendinde olmadığın için saçmalıyosun ya da çok yabancı film izledin galiba. komik misin arkadaşım? nerde kaldı böyle düşünceler.
çağıracaksın abiyi,dayıyı,teyzeyi anlatıcaksın bir bir. böyleyken böyle diyeceksin. anlattıktan sonra da kanıtları göstereceksin. eşşek değiller ya anlarlar. kimse kimseyi de öldürmez ayrıca. yapılacak en kötü şey -aslında en iyi şey- yengenin ve metresin güzel bi sopa yemesidir. hatta bunlara meydan dayağı lazım. abin dövecekmiş çok mu?
bu işin başka çıkar yolu yok.
yok öyle zarfa koyuyum, eve bırakıyım okusunlar.
bu insana yazık değil mi? %70 görme engeli varmış üstelik. yeterince aptal yerine konulmuş zaten arsız karısı yüzünden.
abinin de işi gücü yok sana ''ben bu adamı sevdiydim ya niye böyle oldu'' mu diyecek.
ne terbiyesiz yaratıklar var ya.
karıya bak. sen adamın parasını bekle. bi tane şerefsizi de bul, nasıl bir arada olabilir diye de yeğeni ayart!
bu karının yatacak yeri yok, sen hala yok o onu döver, şu şunu döver.
kızma bana lütfen ilk defa bu durumun tam içinde buldum kendimi afalladım şaşırdım korktum kötü bişey mi yapıyorum abimi düşünmekle. ama madem bu konuda hem fikir pazar akşamı abim gelecek istanbula herşeyi bir biri gözünün önünde göstericem. uzaktan anlatmak istemiyorum annem babam herkes görsün