Adiliğin şerefsizliğin bu kadarını da gördüm ya.. Sevgilim ve yengem!

şu an ya kendinde olmadığın için saçmalıyosun ya da çok yabancı film izledin galiba. komik misin arkadaşım? nerde kaldı böyle düşünceler.

çağıracaksın abiyi,dayıyı,teyzeyi anlatıcaksın bir bir. böyleyken böyle diyeceksin. anlattıktan sonra da kanıtları göstereceksin. eşşek değiller ya anlarlar. kimse kimseyi de öldürmez ayrıca. yapılacak en kötü şey -aslında en iyi şey- yengenin ve metresin güzel bi sopa yemesidir. hatta bunlara meydan dayağı lazım. abin dövecekmiş çok mu?

bu işin başka çıkar yolu yok.
yok öyle zarfa koyuyum, eve bırakıyım okusunlar.

bu insana yazık değil mi? %70 görme engeli varmış üstelik. yeterince aptal yerine konulmuş zaten arsız karısı yüzünden.
abinin de işi gücü yok sana ''ben bu adamı sevdiydim ya niye böyle oldu'' mu diyecek.

ne terbiyesiz yaratıklar var ya.
karıya bak. sen adamın parasını bekle. bi tane şerefsizi de bul, nasıl bir arada olabilir diye de yeğeni ayart!
bu karının yatacak yeri yok, sen hala yok o onu döver, şu şunu döver.

kızma bana lütfen ilk defa bu durumun tam içinde buldum kendimi afalladım şaşırdım korktum kötü bişey mi yapıyorum abimi düşünmekle. ama madem bu konuda hem fikir pazar akşamı abim gelecek istanbula herşeyi bir biri gözünün önünde göstericem. uzaktan anlatmak istemiyorum annem babam herkes görsün

dayım varlıklı bir insan aşırı değil tabi ama kirada evleri arabalar falan var onu bekliyor bu kadın asla ayrılmayı düşünemez bu yüzden boşanmadan nasıl beraber oluruzun yollarını aramışlar.
bu olayda tek başıma kalmakda istemiyorum korkuyorum:14:
dayımla teyzeme kaldı işim fotoğrafları yazıcıdan çıkartıcam zarfa koyup evlerine bırakıcam nasıl olsa aynı binadalar

Dayının parasından olmamak hemde keyiflerine bakmak için sizi kullanmış iki adi pislik insan var
ben senin yerinde olsam her türlü kaydı bilgiyi kopyalardım tamam face şifresini kırdınız belki buda suç ama delilleri elinizde ttumadan konuyu ortaya dökerseniz onlarda ona göre kendilerini kurtarmak için birşeyler yaparlar
öncelikle anneniz veya teyzenizle yani size sakince akıl verecek birisine konuyu anlatın
sonra dayınız ve abinize durumu anlatın , dayınızın eşinin onu aldattığına hatta bu kişilerin sizi kullandığına dair delilleri olursa o kadın dayınızdan bırakın nafaka almayı , dayınıza para ödemel zorunda bile kalabilir
hatta yeni düzenlemeye göre dayınız ispatlarsa o adam bile dayınıza ceza olarak para ödeyebilir
napın ne edin onlara hissettirmeden gerekirse bir avukattan akıl alarak sessizce birşeyler yapın ve ellerini kollarını bağladıktan sonrada yaptıkları adiliği ortaya dökün , hem paralarından olsunlar hemde herkes ne olduklarını öğrensin
ayy ben sinir oldum ya , bu konuda en sinir olduğun şey ilişkilerini yürütmek için sizi kullanmaları oldu hadi diyelim yengeniz başka biriyle dayınızı aldatsaydı derdimki belki aşık oldu ama kadın hem aldatıyor hemde dostuna eşinin yegenini paravan olarak kullanıyor :47:

neyi varmış bilmem ama bu iğrençliğe kalkışan insanlar yüksek ihtimal iğrenç sitelerde tanışmıştır tencere kapak misali
yoksa ben olanları anlatıyorum ütopiktir değildir size göre ama gerçek bu
hiç mi yok böyle kadı böyle pis ruhlu bi adam sokakta görseniz yön değiştireceğiniz adamlarla aldatıyor kadınlar eşlerini

Canim sen nasil face sifresini kirdirdiysan faceyi geri alma yontemide var o yuzden oradaki resimleri ve yazilarin ciktisini al,karsi taraf facesini geri alirsa elinde kanitin olur.

facebookunun mailini şifresini hepsini değiştirdim aramalara mesajlara kapadım duvarını da kapadım arkadaşlarını falan silmedim ama belki gerçek profil olduğuna inanmazlar diye resimleride ayrı mail alıp ona kaydettim. başka napmalıyım?

karar verdim ilk abimle paylaşıcam durumu pazar akşamı burda olacak herkes evdeyken göstericem bilgisayardan anlatıcam sonra karar veririz artık gerisine
iyiki varsınız kızlar

Sözlünüz olacak o adamla, yengeniz nerde tanışmış olabilir?

Abinizle adam aynı üniv. çalışıyor tamam.

Ama dayınızın eşi olan yengeniz ne alaka?

Aynı şehirdeler mi?

(yorumların hepsini okudum fakat gözden kaçırmış olabilirim)

Son düzenleme:
yok artık ya... millete aşk ı memnu gibi çirkef diziler izletirlerse olacağı budur zaten. ne desem bacım...kendimi yerine koydum ben dayıma söyleyemezdim cinayet çıkardı bunu kaldıramazdım,,,

hadi o adam yengene göz koydu diyelim kişiliksiz namustan bi haber biri diye düşünelim ,yahu evli barklı kadınsın hadi onu da geçtim yeğenine nasıl yaparsın bu oyunu...en büyük hata yengenin. ayy allak bullak oldum ya. aklım almıyor. Allah yardım etsin canım sana

facebookunun mailini şifresini hepsini değiştirdim aramalara mesajlara kapadım duvarını da kapadım arkadaşlarını falan silmedim ama belki gerçek profil olduğuna inanmazlar diye resimleride ayrı mail alıp ona kaydettim. başka napmalıyım?

karar verdim ilk abimle paylaşıcam durumu pazar akşamı burda olacak herkes evdeyken göstericem bilgisayardan anlatıcam sonra karar veririz artık gerisine
iyiki varsınız kızlar

mantıklı bence, abinize sakin olmasını söyleyip anlatırsınız ondan sonra birlikte karar verirsiniz ne yapacağınıza

Dayının parasından olmamak hemde keyiflerine bakmak için sizi kullanmış iki adi pislik insan var
ben senin yerinde olsam her türlü kaydı bilgiyi kopyalardım tamam face şifresini kırdınız belki buda suç ama delilleri elinizde ttumadan konuyu ortaya dökerseniz onlarda ona göre kendilerini kurtarmak için birşeyler yaparlar
öncelikle anneniz veya teyzenizle yani size sakince akıl verecek birisine konuyu anlatın
sonra dayınız ve abinize durumu anlatın , dayınızın eşinin onu aldattığına hatta bu kişilerin sizi kullandığına dair delilleri olursa o kadın dayınızdan bırakın nafaka almayı , dayınıza para ödemel zorunda bile kalabilir
hatta yeni düzenlemeye göre dayınız ispatlarsa o adam bile dayınıza ceza olarak para ödeyebilir
napın ne edin onlara hissettirmeden gerekirse bir avukattan akıl alarak sessizce birşeyler yapın ve ellerini kollarını bağladıktan sonrada yaptıkları adiliği ortaya dökün , hem paralarından olsunlar hemde herkes ne olduklarını öğrensin
ayy ben sinir oldum ya , bu konuda en sinir olduğun şey ilişkilerini yürütmek için sizi kullanmaları oldu hadi diyelim yengeniz başka biriyle dayınızı aldatsaydı derdimki belki aşık oldu ama kadın hem aldatıyor hemde dostuna eşinin yegenini paravan olarak kullanıyor :47:

kendileri gibi iğrenç paraları onların olsun herşeyi kaydettim yeterki ikiside yaptığını ödesin zaten kadın direk ortada kalır ilk evlilği kaçarak olmuş dayımlada ailesinin rızası olmadan evlendi bi kere gitme numarası yapmıstıda ailesi geri göndermişti benim için bu bile zevk yeterki kazdığı kuyuya kendisi düşsün benim duygularımla oynadılar en yanlız dönemimde kullandılar beni

Canim sen nasil face sifresini kirdirdiysan faceyi geri alma yontemide var o yuzden oradaki resimleri ve yazilarin ciktisini al,karsi taraf facesini geri alirsa elinde kanitin olur.

facenin mailini şifresini herşeyini değiştirdim tekrar geri alabilir mi? konusmaları worde kaydettim daha çabuk sonuç almak için o facebooktaki konusmalara ihtiyacım var çok mesaj var nasıl kaydedicem o kadarını en işe yarayanları aldm :26:

Canım eski sevgilin olacak adam facesinin çalınmasından sonra sende ortalıklarda yoksun diye , senin oğrendiğini anlamıştır , biran evvel olanları abine anlatmalısın neler yapacağınıza karar vermelisiniz
şimdi o adam müsvettesinin paçaları tutuşmuştur kendilerine göre durumdna kurtulmaya çalışıyorlardır
ALLAH korusun birilerine anlatma diye sana zarar bile verebilirler , sana ulaşırsa falan ona başkalarına anlattığını delillerinin alduğunuda söyleki sana birşey yapamasın
belki biraz abartıyor olabilirim gibi gelebilir ama ikiside şeytanı bile suya götürü susuz getirir ne kadar kötü kalpliler onlardan herşey beklenir kendinede dikkat et

Son düzenleme:
kızma bana lütfen ilk defa bu durumun tam içinde buldum kendimi afalladım şaşırdım korktum kötü bişey mi yapıyorum abimi düşünmekle. ama madem bu konuda hem fikir pazar akşamı abim gelecek istanbula herşeyi bir biri gözünün önünde göstericem. uzaktan anlatmak istemiyorum annem babam herkes görsün

ya, seninki gibi bi kaç durumla karşılaştım çevremde de. aynısı olmasa da benzer terbiyesizlikler var. biz insan insana bunu nasıl yapabilir diye düşünürken millet saman altından neler yürütüyor haberimiz yok.
konuşmaları falan kayıt et, geç kalma.
yaptığn şeyden de utanma, sen neden utanıyosun arsız yengenle metresi utansın. şu an yengene ve metresine sayılabilecek o kadar çok şey var ki, arsız demekle kalıyoruz.fazlasını da söylemek bize düşmez ama senin bu gerçekleri gün yüzüne çıkarman lazım.

bak incimnaz arkadaşımız güzel bi tavsiyede bulunmuş, istersen önce annene ve teyzene anlat, sonra onlarla birlikte abine ve dayına anlatırsınız. hem abin sinirlenirse annen ve teyzen büyük olarak sakinleştirirler hhiç olmazsa.

ama daha fazla zaman kaybetme.
gerçi metres facebook hesabına giremeyince yusuf yusuflar gelmiştir ama bu daha başlangıç.
çekirge 1 sıçrar 2 sıçrar 3.de sıçar
hiç bir şey karşılıksız kalmaz, sen aslında iyi birşey yapıyo olcaksın.

yoksa düşünsene arsız yengen para için bu pisliğe hayatının sonuna kadar devam edecekti. ve en kötüsü sen o adamla evlenecektin, akşam senin koynunda sabah da yengenin koynuna giderdi artık.

olay her ne kadar kötü görünse de iyi bir şey yapmış olcaksın, lütfen fazla zaman kaybetmeden bu durumu büyüklere açıkla.

facenin mailini şifresini herşeyini değiştirdim tekrar geri alabilir mi? konusmaları worde kaydettim daha çabuk sonuç almak için o facebooktaki konusmalara ihtiyacım var çok mesaj var nasıl kaydedicem o kadarını en işe yarayanları aldm :26:
abini arayıp okutabilirsin şu an bence..
delilleri kaybedersen bi daha zor edinirsin..
hoş işin hukuki boyutunda bilgisayar yazışmaları bulunuyor ama..

iyiki varsınız kızlar

abinizin nasıl bi yapıya sahip olduğunu siz daha iyi bilirsiniz elbette ama böyle pislik insanlar için hayatını mahfetmesine iizin vermeyin,Allah muhafaza elinden bi kaza çıkar sonra bi mikrop için ömrü çürür adamın. ama şöyle temiz bi dayağı hakkediyor o kadın ve adam. bu arada bizi de haberdar edin durumdan ,şoktayım hala...

Evet canim geri alabilir sonucta bu konunun uzmanlari var,mesajlar icin sifreyi kiran arkadasiniz yardimci olabilir.

ne yapacağına karar verdik nasılsa, burayı bırak da konuşmaları teker teker kopyala. fotoları da indir pcye ve başka bir cdye kopyala. burda boşuna zaman geçirme şimdi, adam her an hesabını geri alabilir.

Sözlünüz olacak o adamla, yengeniz nerde tanışmış olabilir?

Abinizle adam aynı üniv. çalışıyor tamam.

Ama dayınızın eşi olan yengeniz ne alaka?

Aynı şehirdeler mi?

(yorumların hepsini okudum fakat gözden kaçırmış olabilirim)

canım ismini söylemek istemiyorum ama bi siteden tanısmıslar nerden anladn dersen bi konusmalarında sen artık x sitesine giriyomusun diye sormuş biri öteki de giriyorum noldu kıskandın mı bebeğim yazmış.
siteyi arattım ama üye isimleri bilmediğimden işime yaramıyor. bi chat sitesi
yaklaşık 6 ay önce bunlar birleşme planları yapmaya başlamış ondan önceki mesajlarda yok zaten
bu gerizekalıda o konusmalardan sonra abime açılmış ve beni görmeye gelmiş

kendileri gibi iğrenç paraları onların olsun herşeyi kaydettim yeterki ikiside yaptığını ödesin zaten kadın direk ortada kalır ilk evlilği kaçarak olmuş dayımlada ailesinin rızası olmadan evlendi bi kere gitme numarası yapmıstıda ailesi geri göndermişti benim için bu bile zevk yeterki kazdığı kuyuya kendisi düşsün benim duygularımla oynadılar en yanlız dönemimde kullandılar beni

Canım adilerin derdi hem para hemde şehvet değilmi , sizde onların paralarını alınca en büyük cezyı çektireceksiniz
o paralarıda dayın versin hayır kurumlarını ohh mis gibi ihtiyacı olanlar yararlanır

Eylem,konularına aşinayım ama açıkçası erkek arkadaşın olduğunu bile bilmiyordum.
Yakın zamanda,birileriyle tanışmakla ilgili konuların vardı.

Bu ilişkin çok yeni olmalı.
Ve erkek arkadaşın,yengenle çok zamandır yazışıyormuş.
Sana yıllardır aşık olduğunu abine söyleyen de erkek arkadaşın.
O halde yakın olmak için seni kullanmış olabilirler.

Bence burada ilk söylemen gereken kişi,abin.
Fakat sen de bizzat yüzüne vurup içindekileri kusmaktan çekinme.
Bunu içine atarsan,hayat boyu acısından kurtulamazsın.

Canım eski sevgilin olacak adam facesinin çalınmasından sonra sende ortalıklarda yoksun diye , senin oğrendiğini anlamıştır , biran evvel olanları abine anlatmalısın neler yapacağınıza karar vermelisiniz
şimdi o adam müsvettesinin paçaları tutuşmuştur kendilerine göre durumdna kurtulmaya çalışıyorlardır
ALLAH korusun birilerine anlatma diye sana zarar bile verebilirler , sana ulaşırsa falan ona başkalarına anlattığını delillerinin alduğunuda söyleki sana birşey yapamasın
belki biraz abartıyor olabilirim gibi gelebilir ama ikiside şeytanı bile suya götürü susuz getirir ne kadar kötü kalpliler onlardan herşey beklenir kendinede dikkat et

olur mu olur bunu yapacak kadar geniiş olan bi insan herşeyi yapar
acaba yalandan konussam mı çakmasın diye. hala facebookunun çalındığını sanıyordur o çünkü ben facebook kullanmam ona da kullanmayı bilmediğimi söylemiştim

Back
X