Adiliğin şerefsizliğin bu kadarını da gördüm ya.. Sevgilim ve yengem!

benim anlamadığım...niye seni sokmuşlar araya?

daha yakın olabilmek için mi....iyi de ne alaka evli değilsiniz ki sürekli ailecek görüşesiniz....

bana fake geldi ya...umarım öyledir....çünkü çok ağır:26:

Sözlünüz olacak o adamla, yengeniz nerde tanışmış olabilir?

Abinizle adam aynı üniv. çalışıyor tamam.

Ama dayınızın eşi olan yengeniz ne alaka?

Aynı şehirdeler mi?

(yorumların hepsini okudum fakat gözden kaçırmış olabilirim)

aynı fikirdeyim abimin arkadaşıyla yengem önceden tanışıyolar beni ve abimide bu olaya alet ettiler gibi bişey okudum.
burda bi kopukluk yokmu okumadığım bi yazımı var arada :26:

Son düzenleme:
canım ismini söylemek istemiyorum ama bi siteden tanısmıslar nerden anladn dersen bi konusmalarında sen artık x sitesine giriyomusun diye sormuş biri öteki de giriyorum noldu kıskandın mı bebeğim yazmış.
siteyi arattım ama üye isimleri bilmediğimden işime yaramıyor. bi chat sitesi
yaklaşık 6 ay önce bunlar birleşme planları yapmaya başlamış ondan önceki mesajlarda yok zaten
bu gerizekalıda o konusmalardan sonra abime açılmış ve beni görmeye gelmiş

Tesadüfün böylesi..

Adam yengenizle chat sitesinden tanışıyor, cinsel içerikli görüşmeler yapıyor vb devam ederken,

bir de bakıyor kadının kocasının yiğeni(yani abiniz) iş arkadaşı çıkıyor..

İş arkadaşının (yani abinizin) kız kardeşi olarak sizle sözlülük evresine giriyor..

Bu süreçte en baştaki kadın olan yengeyle de iletişimi kesmiyor..

Bu adamda edepsiz bir cesaret var ve tabi yengenizde de..

Olay ilginç, gelişmeleri sabırsızlıkla bekliyorum.

Ve yaradanın sevgili kuluymuşsun, ucuz kurtulmuşsun diyorum.

olur mu olur bunu yapacak kadar geniiş olan bi insan herşeyi yapar
acaba yalandan konussam mı çakmasın diye. hala facebookunun çalındığını sanıyordur o çünkü ben facebook kullanmam ona da kullanmayı bilmediğimi söylemiştim

E senin facebook şifren onda vardı hani, o vermek istemiyordu, sen de kırdırdın. Hesabı olan bi insan facebook kullanmayı blmez mi?

bu kadar tesadüfün bir arada oluşuna şaşırdım

bide sizi araya sokmalarına hiç anlam veremedim :26::26::26:

benim istediğim kendi ailem zarar görmeden onlar layığını bulsun yoksa ben susucam demedim ki nasıl yapabilirim bunu onu soruyorum sizlere elbette anlat herşeyi demek tek yol gibi ama benim yolum şimdilik bu değil

benim olduğum anlaşılmadan fotoğraları göndermek falan bunun gibi fikirler lazm bana yada zarfla büyük dayımla teyzeme mi göndersem o fotoğrafları onlar kardeşlerine asla dokundurmazlar belki böylece herkes öğrenmiş olur

bence gazeteye haber yap bunları rezil olsun adiler.......

Abini,dayını, yengeni bir araya getir ve bulduğun ne varsa göster, kaçacak yeri kalmasın

Çok zor bir durum ama evlenmediğine şükretmek lazım

ya, seninki gibi bi kaç durumla karşılaştım çevremde de. aynısı olmasa da benzer terbiyesizlikler var. biz insan insana bunu nasıl yapabilir diye düşünürken millet saman altından neler yürütüyor haberimiz yok.
konuşmaları falan kayıt et, geç kalma.
yaptığn şeyden de utanma, sen neden utanıyosun arsız yengenle metresi utansın. şu an yengene ve metresine sayılabilecek o kadar çok şey var ki, arsız demekle kalıyoruz.fazlasını da söylemek bize düşmez ama senin bu gerçekleri gün yüzüne çıkarman lazım.

bak incimnaz arkadaşımız güzel bi tavsiyede bulunmuş, istersen önce annene ve teyzene anlat, sonra onlarla birlikte abine ve dayına anlatırsınız. hem abin sinirlenirse annen ve teyzen büyük olarak sakinleştirirler hhiç olmazsa.

ama daha fazla zaman kaybetme.
gerçi metres facebook hesabına giremeyince yusuf yusuflar gelmiştir ama bu daha başlangıç.
çekirge 1 sıçrar 2 sıçrar 3.de sıçar
hiç bir şey karşılıksız kalmaz, sen aslında iyi birşey yapıyo olcaksın.

yoksa düşünsene arsız yengen para için bu pisliğe hayatının sonuna kadar devam edecekti. ve en kötüsü sen o adamla evlenecektin, akşam senin koynunda sabah da yengenin koynuna giderdi artık.

olay her ne kadar kötü görünse de iyi bir şey yapmış olcaksın, lütfen fazla zaman kaybetmeden bu durumu büyüklere açıkla.

anneme anlatamam önce ortalığı ayağa kaldırır kaldıracaksa abim öğrendikten sonra kaldırsın
teyzem daha mantıklı kadındır büyük dayımda öyle o yüzden zarf bırakayım demiştim onlar olayı mantıkla çözebilirler diye ama pazar günü onları da çağırıcam bize eziliyorum bu yükün altında gözlerim mosmor oldu kuzenim rengin bembeyaz oldu diyor korktu kızcağız
olay bi çözümlensin de rahatlayayım istiyorum

desteğiniz için sizlere de ayrı minnettarım teker teker

olur mu olur bunu yapacak kadar geniiş olan bi insan herşeyi yapar
acaba yalandan konussam mı çakmasın diye. hala facebookunun çalındığını sanıyordur o çünkü ben facebook kullanmam ona da kullanmayı bilmediğimi söylemiştim

İstersen abine telefon ac face ve sifresini ver kendisi okusun,cunku facesini geri alirsa elinde hicbir kanitin olmaz ve bu sefer sana kimse inanmaZ ben olsam suan telefon acip soylerdim sonucta sizi tanistiran kisi abiniz ve ilk onun bilmeye hakki var.

Yerinde olsam anneni, babani, teyzeni abini hepsini arardim ve cok acil yanina gelmeleri gerektigini, cok cok önemli birsey oldugunu ve kimseye söylemeden, özellikle dayingile söylemeden gelmelerini, telefonda anlatamiyacagini söylerdim. Bir dakika bile beklemezdim fazlasindan, apar topar cagirirdim herkesi, her an deliller ortadan kaybolabilir, tüm rezilliklerini görsün millet. Sonrada dayini cagirirdiniz tek basina gelmesini isterdiniz, kadinda zaten ozamana kadar anlardi neler oldugunu ve kacardi sevgilisiyle, sizde kurtulmus olurdunuz!

Tesadüfün böylesi..

Adam yengenizle chat sitesinden tanışıyor, cinsel içerikli görüşmeler yapıyor vb devam ederken,

bir de bakıyor kadının kocasının yiğeni(yani abiniz) iş arkadaşı çıkıyor..

İş arkadaşının (yani abinizin) kız kardeşi olarak sizle sözlülük evresine giriyor..

Bu süreçte en baştaki kadın olan yengeyle de iletişimi kesmiyor..

Bu adamda edepsiz bir cesaret var ve tabi yengenizde de..

Olay ilginç, gelişmeleri sabırsızlıkla bekliyorum.

Ve yaradanın sevgili kuluymuşsun, ucuz kurtulmuşsun diyorum.

Ve bu yasak ilişkiyi facebook üzerinden devam ettiriyorlar delilleri de silmiyorlar..

Eylem,konularına aşinayım ama açıkçası erkek arkadaşın olduğunu bile bilmiyordum.
Yakın zamanda,birileriyle tanışmakla ilgili konuların vardı.

Bu ilişkin çok yeni olmalı.
Ve erkek arkadaşın,yengenle çok zamandır yazışıyormuş.
Sana yıllardır aşık olduğunu abine söyleyen de erkek arkadaşın.
O halde yakın olmak için seni kullanmış olabilirler.

Bence burada ilk söylemen gereken kişi,abin.
Fakat sen de bizzat yüzüne vurup içindekileri kusmaktan çekinme.
Bunu içine atarsan,hayat boyu acısından kurtulamazsın.

canım bu kişi bana işletmeyi telefon sapıkları da okuyor diyen kişi. biz o zamandan beri görüşüyorduk. yakın zamandada söz kararı almıstık ama durum bu. ben onlara en büyük cevabı susarak vermek istiyorum tek kelimeyi onların yüzüne sarfetmek düşüncesi bile beni çıldırtıyor. abimle konusacağım o en iyi kararı verecektir. ona da üzülüyorum nerden baksan on senelik arkadaşı şerefsizin tekiymiş

Bu nasıl bi rezillikk utanmazlıktır yaa :53::53:
Bence öğrendiğin için çok şanslısın daha ilerde ortaya çıksaydı çok daha kötü olurdu :14:
Bi de sakın kendine saklama herkesinde söylediği gibi hemen birine söylemelisin.. Facedeki konuşmaları fotoları falanda bilgisayarına kaydet silinir falan elinde delil olsun..

Allah yardımcın olsuun.. Çok büyük bi beladan kurtulmuşsun ama :26: kendine dikkat et

anneme anlatamam önce ortalığı ayağa kaldırır kaldıracaksa abim öğrendikten sonra kaldırsın
teyzem daha mantıklı kadındır büyük dayımda öyle o yüzden zarf bırakayım demiştim onlar olayı mantıkla çözebilirler diye ama pazar günü onları da çağırıcam bize eziliyorum bu yükün altında gözlerim mosmor oldu kuzenim rengin bembeyaz oldu diyor korktu kızcağız
olay bi çözümlensin de rahatlayayım istiyorum

desteğiniz için sizlere de ayrı minnettarım teker teker

sen daha iyi bilirsin, o zaman önce abine söyle.
kalk elini yüzünü yıka bari
bu olay bitince de 2 rekat şükür namazı kıl:31:

benim anlamadığım...niye seni sokmuşlar araya?

daha yakın olabilmek için mi....iyi de ne alaka evli değilsiniz ki sürekli ailecek görüşesiniz....

bana fake geldi ya...umarım öyledir....çünkü çok ağır:26:

çünkü kadının dayımı boşamak gibi bi düşüncesi yok ölse diye gün sayıyıordur ancak e bu gerizekalı da aileye girerse hep bir arada olcaklar dayımın paralarını beraber yiycekler artık arkadaşın yazdığı gibi gece benle gündüz onla
soracağınız her soruya cevap verebilirim ama lütfen artık fake demeyin yalvardım birkaç önceki mesajımda
benim sizlere ihtiyacım varken böyle yapmanız çok ama çok üzüyor beni

word dosyası bir delil olamaz, sen değiştirdin yazın denebilir... ekranın fotolarını al... ayrıca neden bekliyorsun anlamıyorum, ver abine mail adresini şifreyi okusun...

çünkü kadının dayımı boşamak gibi bi düşüncesi yok ölse diye gün sayıyıordur ancak e bu gerizekalı da aileye girerse hep bir arada olcaklar dayımın paralarını beraber yiycekler artık arkadaşın yazdığı gibi gece benle gündüz onla
soracağınız her soruya cevap verebilirim ama lütfen artık fake demeyin yalvardım birkaç önceki mesajımda

bu nasıl bir şerefsizliktir böyleee:53::53::53::53:

yuhhh yaaa:53::53::53:

bunlarda zerre Allah korkusu yok mu ki:53::53:

hayatını mavhetmeden öğrenmen mucize gibi birşey ...lütfen bir fakir doyur bişeyler yap...kıl payı ölümden kurtulmak derler ya bu da öyle birşey....

canım üzülme arkadaşlar yengenle abinin en yakın arkadaşının internette tanışıp aşk yaşamasına şaşırıyor
ama bence hepsi doğru hayatta hiçbirşey rastlantı değildir
ben başka şehirde üniversiteden tanıdığım bir arkadaşımın mahalleden çocukluk arkadaşıyla evlendim sonradan karşılaşınca ikimizde şok olmuştuk

E senin facebook şifren onda vardı hani, o vermek istemiyordu, sen de kırdırdın. Hesabı olan bi insan facebook kullanmayı blmez mi?

hesabım yok demedim ki ben hesabım var şuan yanımda olan kuzenim aldı ama tek bir paylaşımım yok ilk sevgili olduğumuzda aldırdı kuzenime şifremi de ona ben verdim kendisi istedi ilişkisi var yapmak için. kullanmak ayrı birşey. girmem etmem girip çıkmak mesaj okumak dısında bilgim de yok. yalan söylemiyorm içiniz rahat olsun.

Back
X