- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
- 83
- Konu Sahibi goldenheart
-
ben bundan 2 sene oncesıne kadar 55 60 kg arasında gidip geliyordum 3 asagı 1 yukrısnra pilatonık aska tutuldum sınır stres bı baktım 86 olmuşum zar zor evde kosu bandı dıyet 79 kıloya ındım sonra spor salonuna yazıldım 2 ay spor ve dıyet 70 kıloya ındım sımdıde 68 hedefım 58 59 yıne bayrama kadar :)
elimden gelenı yapıyorum suda sıkıntı yok cok sukur fazla fazla ıcıyorum aklıma geldıkcede yesılcay :) harekette etmeye çalışıyorum ıse yürüyerek gıdıyorum bazen 1 saat bazen aksamları kosubandında 30 dakıka yuruyup 30 squat yapıyorm elımden geldıgınce uğraşıyorum :)İnşallah istediğimiz gibi olacak!.. su içebiliyorsan 2lt. falan çok iyi, yeşil çay çok iyi.. hani sendeki kilo daha çok sporla gitmiş gibi. Sporu bırakınca geri gelmemeli. Akşam belli bi saatten sonra bişey yenmezse de süper oluyor.
kılolarla bırlıkte dahada ımkansızlastı :)))
oluyo böyle şeyler.. napalım? vazgeçmek yok devam edeceğiz.. bu akşamı kazasız atlatmaya çalışsan ton balık + salata / sebze + yoğurt gibi.. yarına her şey normale döner..cumartesi günüm vardı akşamda düğüne gittim
dünde seçimde görevliydim ve maalesef hamur işi yemek zorunda kaldımm
artısııı 1 kg
Kiz sen günlerimi sasirdin ..ben mi sasirdim yoksa..Eki Görüntüle 1552221
8 Haziran Pazar 2015 günü öğle saatleri..
9 Haziran sabahı uykusuzluk ve gittiğim düğünde yediğim pasta yüzünden pazartesi sabahı 71.2 geldim ben de 300 gr. fazla farketti. ama olsun 70'i dün gördüm yarın sabah da fotoğraf yükleyeceğim! VAZGEÇMEK BIRAKMAK SALMAK YOK!
M Minikkelebkesr_esr N nevam77 zeygur H hLyafLz birbirimizi takip edersek bana buradan da destek verirseniz çok sevinirim. Minikkelebek seni takip ediyorum tartı fotoğraflarımızı sayfalarımıza/günlüklerimize koyalım mı? ben eklemeyi düşünüyorum bundan sonra. sevgiler.
Evet günler birbirine girmişKiz sen günlerimi sasirdin ..ben mi sasirdim yoksa..
Bugün ayin 8 i
Dün 7 siydi....
Hay masallah 70 i görmussun...sana yetisecegimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?