adım adım bebeğime yaklaşırken...

figen26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2007
173
7
96
43
Bolu
günaydın arkadaşlar sonunda ben de tüp bebek tedavime başladım dün ilk iğnemi oldum gonal-f ve merional kullanıyorum perşembe günü kontrolüm var inşallah yumurtalar güzelce gelişir bu arada tedavi esnasında kullandığım bi kaç şeyler vardı onlara devam etsem mesela çörekotu bal tarçın karışımı kullanıyordum bıraksammı devam etsemmi karar veremedim yardımcı olurmusunuz bana

arkadasim ilk once tedavin hayirli olsun ama herkezin dusuncesi farkli bana kalsa karisimi birak sadece dr verdigi ilaclar ve sut yumurta tuketimi yappp

Canım hayırlı uğurlu olsun, Allah güzel haberler almayı nasip etsin inşallah. Doktoruna danışmadan birşey tüketme hayatım, ne olur ne olmaz.

canım ilk önce hayırlı olsun tedavin rabbim yar ve yardımcın olsun ama sana derimki ilaç tedavisinin yanında bitkisel tedavi olmaz onu biliyorum çünkü ben merkeze giderken bi arkadaşta soğan suyu falan içmişti tedavi aşamasında yumurtaları çok güzel gelişirken kendiliğinden çatlmama olmuş o yüzden süt iç ama bitkisel tedavi yapma derim normal vitaminli beslen zaten sana doktorun folik asit vermiştir onda zaten çoğu bitki var diye biliyorum kendine dikkat et o kadar stres yapma kafanı dağıt gez dolaş bitanem

canım rabbim etmisse mutlaka olur..o yeterki nasip etsin..arkadaşların dediği gibi yumurta ve bol bol süt iç..vede strets yapma

TŞK ederim canım folik asit ve apikopal vitamin kullanıyorum zaten

cnm tedavin hayırlı olsun doktoruna danısmadan bırsey kullanma derım allah yardımcın olsun ınşll hayırlı haberlerını duyarız:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…