- 15 Nisan 2013
- 8.721
- 6.234
- 248
- 33
- Konu Sahibi true_blood
-
evet. oluyor canim, ameliyatin adi over drilling, netde bi arasdir istersen, cok genis yaygin bi ssey, yapdiran arkadasim azeriydi, kendi ulkesinde uygulaniyormus sik sik, tabii bizim turkiyede doktorlar ameliayata sicak bakmiyorlar , ama arkadasim 2yil denemisdi zaten ilaclarla falan, normalde sisman olmaidgi icin kilo vererek de duzeltemiyordu yumurtalamsini, zaten ilaclar etki etmedigi icin en son olarak ameliyata gecis yapdi. iyide yapmis, ruslarda da cok genis yaygin bu ameliyat isi kokunden hall ediyorlar galiba )) neyse bildiyim bunlar ki ameliyat oldu laparoskopi, yumurtalar delinerek icindeki kucuk kistler patlatiliyor ve temizleiyor, yumurtaliklar yeniden canlaniyor, ve yumurtlamaya basliyor, 3ay sonra hemen hamile kaldi..ay bide ben kalsamm..sizde de mi var pko ?
geçmiş olsun .. bir sorun olacak pkolu arkadaşım ameliyat oldu demişsin bu konuyyu biraz açar mısın bildiklerini ben bildiğim kadarıyla pkolular ameliyat olmuyor çünkü iyi huylu kistler hamile kalınca patlıyorlar yok oluyorlar diye biliyorum ...
çok geçmiş olsun çok üzüldüm ... kolay değil yaşadıkların Allah sabır versin ... dayanma gücü versin ... kan pıhtılaşması mı var neden düşük yapııyorsun devamlı araştırıldı mı ???
remix gurbette yaşamak zor ...duphastonu ihmal etme sakın çok faydalı bi ilaç bir yıl içtim ben pkoluyum reglim hep onun sayesinde geldi kilom var 15 kilo vermem gerek şuan metformin kullanıyorum .... bakalım bekiyorum bu aralar kistlerim çok sancıyor anlamadım bayramdan sonra doktora gideceğim 5 doktordan biri pkolusun dedi 6. ya gideceğim arkadaşımın doktoru çok iyi diyor birde ona gideceğim bakalım reglimi bekliyorum ..
ben ilaci sadece 15 gun kullanacam doktorum oyle dedi gercekten iyi bir ilac[/QUOallah sizedee en yakin zamanda yardim etsin kislerin sancisi kotu oluyor
KIZLAR neredesiniz calismalar nasil ben igneden sonraki gunlerim beklemedeyim suan daha adet tarihime 10 gun var vebenim gogus lerim hasaslasti insllah hamileyimdir ve hersey yoluna gider :)
cnm merhabalarr epeydir bakmamıştım burayaa..bende çalışma yok hayıta düzenli olarak devam ediyorum..gögüs hassasiyetin hemen başlamış bencee çok yüksek ihtimal hamişsin inşallahh..benim en son gebeliğimde deli bir gögüs ağrısı olmuştu..hayırlı haberler verirsin inşallah canımm yaa
ben halabeklemedeyim test yaptim kac tane ama hep negatif sanirim hamile deglim ama daha adetime var ayin 17 de olmam lazim
cnm öyleysee yarın büyük haberi veriyosunndirek kan testi yaptır en garantilisi
mrb canim adet olmadim fakat edet gunum de kahve rengi cok koyu olmayan lekelnme oldu bu gun doktora gidecem idrar testinde birsey cikmadi negatifti kan testinde cikar umarim sonucu yazarim cok umudum yok ama
inşallah yerleşme kanamasıdır..hadi hayırlı haberlerlee gelirsin inşallaaahh..Rabbim yüüzünü güldürsün inşallah..kan en garantilisi canım bekliyorum sonucunu mutlaka yazz
merhabalar kızlar;
epeydir aklımdaydı bi topik açmak bugünde uyku tutmadı canım sıkkın açayım dedim..
Kilo,pko,sperm vs.ne sorununuz varsa gelin hepimiz destek olalım bilgilerimizi ve tecrübelerimizi birbirimizle paylaşalım,yoldaş olalım.. Kürler,diyetler,egzersizler,bitkisel karışımlar ne varsaa paylaşalım,dertleşelim..
Benim pko ve pkoya bağlı kilo sorunum vardı.Çok şükür fazla kilolarımı (17KG) verdim. Eşimin sperm problemi vardı.keçiboynuzu kürler vs. hızını arttırdık daha sonra hsg çekildim ve ardından tedaviyle hamiş kaldım ve 3 aylık bebeğimin kalp atımı durdu kürtaj oldum..
Şimdi korunma sürecindeyim ama boş oturmuyorum..Yeniden bitkisel karışımlara ,kürlere başladım..İnşallah faydasını görürüm..KK'da faydasını gören bi çok insan okudum.. Yarın adetimin 3. günü tüm hormon testlerimi yaptıracağım ve yarından itibaren hayıt macunu,çörekotu-ısırganotu macunu ve hayıt suyu içmeye başlıyorum 1 ay sonra sonuçları buraya yazacağım.Kesinlikle ara vermeden düzenli içeceğim umarım adetlerim düzene girer,yumurtlama sorunum ortadan kalkar...
Sizde problemlerinizi yazın..Hepinizi beklerim.. Hamiş kalmadan buradan çıkış yok
ayy canım benim hiç canını sıkma bu ayı çok iyi değerlendir..Allahın izniyle inşallah olucakne yazikki adet oldum iki gun gecti ama oldum hayirlisi gelecek aya
Selam kizlar,
Topigin hayirli olsun. Masallah 17 kilo vermek ne demek.. hirslisin baya..
bebegin icin cok uzuldum gemis olsun..
insallah allah'im en kisa zamanda tekrar hamile kalmayi nasip eder sana..
araniza yeni katiliyorum benim bu ay ilk denemem olcak. Insallah ilkinde tuturuz..
sat bugun bitti.. ve artik ovulasyon tarihini bekliyoruz..
Bana dua edin insallah olur..
ayy canım benim hiç canını sıkma bu ayı çok iyi değerlendir..Allahın izniyle inşallah olucak
sağolasın canım hoşgeldin aramıza
bebek aşkıyla yanıp tutuşunca herşey oluyor 17 kg'da veriliyor, kocaya sapıkça her gece yanaşılıyor
canım benim inşallah hiç bir sorununuz yoktur..Rabbim ilk aydan sana meleğini verir..Dualarım seninle güzel haberleri mutlaka yaz canım
ay canim..
Bakalim bu ayin 28inde ovulasyon tarihim..
insallah olur.. :18::18:
merhaba geldim :) inşallah senin dediğin gibi hamileyimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?