adım adım hamileliğe hazırlık..herkez buyursun gelsin!..

remix gurbette yaşamak zor ...duphastonu ihmal etme sakın çok faydalı bi ilaç bir yıl içtim ben pkoluyum reglim hep onun sayesinde geldi kilom var 15 kilo vermem gerek şuan metformin kullanıyorum .... bakalım bekiyorum bu aralar kistlerim çok sancıyor anlamadım bayramdan sonra doktora gideceğim 5 doktordan biri pkolusun dedi 6. ya gideceğim arkadaşımın doktoru çok iyi diyor birde ona gideceğim bakalım reglimi bekliyorum ..

evt bende de var pko maalesef.... değişik ilk defa duydum ... araştırayım bakalım teşekkürler verdiğin bilgiler için ...inşlahbu mubArek zamanda hamiş kalırız rabbim duyar sesimizi inşallah .... etrafımda bu ay o kadar çok hamile kalan arkadaşım oldu ki hem seviniyorum hemde içimde burukluk oluyor darısı olmayanların başına inşallah hep dua ediyorum ..... hiç umudumu kaybetmedim 7 yıllık evliyim ilk sene düşük yaptım sonra olmadı ve kilo aldım 30 kilo aldım 7 senede9 kilo verdim 15 kaldı ramazaaandan sonra tekrar diyet spor başlayacağım inşallah ....hormon testlerim normal bakan pko yok sanır bende anlamadım bakalım tek sıkıntım kilo diyor doktorar verirsen hamiş kalırsın diyorlar bakalım nasip

yok aslinda kan pihtilasmasi yok ama eger hamile kalirsam gobeken ignelere basliycaz kan pihtisi icin am abu sadece onlem olarak ypilacak canim

ben ilaci sadece 15 gun kullanacam doktorum oyle dedi gercekten iyi bir ilac

kimleri görüyorumm rose3507'de buradaymışş...kızlar birbirimize destek ve yardımcı olalım bu yolda hep beraber ilerleyelim

rose ben 17 kg 3 ay içinde verdim hızlı verdim ve şimdi kontrolü elimde tutuyorum geri almamak için..hızlandırıcı diyette uygulayabilirsin ama daha sonra çok dikkat etmelisin..birde pko lh,fsh dengesizliğinde veya ultasonda belli oluyor..kaç günde bir adet oluyosun canm??

bende ameliyatı nette araştırdım gerçekten var böyle bi ameliyat ama nedense doktorlar çok sık tercih etmemiş..hem kilonu verirsen hem sağlıklı bi şekilde gebe kalırsın hemde az kilo alırsın

ben 2 ay daha korunacağım ve hayıtı içeceğim bitkisel deniyorum...rose prolaktin sorunun var mı canım??

KIZLAR neredesiniz calismalar nasil ben igneden sonraki gunlerim beklemedeyim suan daha adet tarihime 10 gun var vebenim gogus lerim hasaslasti insllah hamileyimdir ve hersey yoluna gider :)

KIZLAR neredesiniz calismalar nasil ben igneden sonraki gunlerim beklemedeyim suan daha adet tarihime 10 gun var vebenim gogus lerim hasaslasti insllah hamileyimdir ve hersey yoluna gider :)

cnm merhabalarr epeydir bakmamıştım burayaa..bende çalışma yok hayıta düzenli olarak devam ediyorum.. gögüs hassasiyetin hemen başlamış bencee çok yüksek ihtimal hamişsin inşallahh..benim en son gebeliğimde deli bir gögüs ağrısı olmuştu..hayırlı haberler verirsin inşallah canımm yaa

ben halabeklemedeyim test yaptim kac tane ama hep negatif sanirim hamile deglim ama daha adetime var ayin 17 de olmam lazim

mrb canim adet olmadim fakat edet gunum de kahve rengi cok koyu olmayan lekelnme oldu bu gun doktora gidecem idrar testinde birsey cikmadi negatifti kan testinde cikar umarim sonucu yazarim cok umudum yok ama

inşallah yerleşme kanamasıdır..hadi hayırlı haberlerlee gelirsin inşallaaahh..Rabbim yüüzünü güldürsün inşallah..kan en garantilisi canım bekliyorum sonucunu mutlaka yazz

Selam kizlar,

Topigin hayirli olsun. Masallah 17 kilo vermek ne demek.. hirslisin baya..
bebegin icin cok uzuldum gemis olsun..
insallah allah'im en kisa zamanda tekrar hamile kalmayi nasip eder sana..

araniza yeni katiliyorum benim bu ay ilk denemem olcak. Insallah ilkinde tuturuz..
sat bugun bitti.. ve artik ovulasyon tarihini bekliyoruz..
Bana dua edin insallah olur..

Son düzenleme:
ne yazikki adet oldum iki gun gecti ama oldum hayirlisi gelecek aya
ayy canım benim hiç canını sıkma bu ayı çok iyi değerlendir..Allahın izniyle inşallah olucak

sağolasın canım hoşgeldin aramıza
bebek aşkıyla yanıp tutuşunca herşey oluyor 17 kg'da veriliyor, kocaya sapıkça her gece yanaşılıyor
canım benim inşallah hiç bir sorununuz yoktur..Rabbim ilk aydan sana meleğini verir..Dualarım seninle güzel haberleri mutlaka yaz canım

ay canim..
Bakalim bu ayin 28inde ovulasyon tarihim..
insallah olur.. :18::18:

ay canim..
Bakalim bu ayin 28inde ovulasyon tarihim..
insallah olur.. :18::18:

inşallah olur canım ilişkiden 2-3 gün evvel cinsel perhiz yaptır eşine ki sperm kalitesi artsın canım 2-3 gün bekleyince haraketlilik,kalite çok artıyor ama 4-5 günü geçerse canlı spermler ölmeye başlıyor.. nette bi araştır istersen canım hamileliği kolaylaştıran çok faydalı bilgiler var

evet kızlar uzun bi aradan sonra sonuçları yazmakta nasip oldu bana....5-6 ayda ilaçlarla zar zor adet gören ben şaka gibi hayıt tohumu suyu ve macununu kullanarak 25 gün sonra tekrar hastalandım..mutlaka deneyin derim tatilde olduğum için hormon testleri yaptıramadım..hayıta devam ediyorum bu ay hastalanınca testlerimi yaptırıp doktora gidicem...umarımm herşey hepimiz için güzel olur

merhaba geldim :) inşallah senin dediğin gibi hamileyimdir

hoşgeldin cnm..inşallah hamişsindir cnm sonucu mutlaka buraya yaz..dualarım seninle.. normalde adet zamanı gögüsümde hafif ağrı olurdu..ama hamiş kaldığım ay sanki gögüslerim kopacak gibiydi..dokunsamda dokunmasamda acıyordu..acaba dedim benmi çok sıkıyorum gögüsümü diye eşime sıktırıyodum sonrası çığlık atıyodum..hep yüzükoyun yatarım ama o ay gögüsümün üzerine hiç yatamadım..acaba kitle falan mı var rahatsızmıyım diye her yerini elliyodum hamilelikle o kadar aşırı bi gögüs ağrısı olduğunu bilmiyodum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…