adım adım hamileliğe hazırlık..herkez buyursun gelsin!..

yazarım canım ekimin 2 sine kadar bekliycem ama. dediğim gibi göğüs uçları çok acıyor benim. ani kusma yaşıyorum iki gündür bir de ayaklarım buz gibi daha önce ki hamileliğimde düşük yaptım ikizmiş hem de. ama hiç anlamamıştım beklemediğim için bu ikinci ve ilk defa bu ay göğüs uçlarım yanıyor resmen alev alev

bekle canım stres yapma biliyosun çok fazla kafaya takınca psikoojik belirtide olabiliyor..Allah hayırlara çıkarsın inşallah bu sefer kucağına alırsın genelde beta yükseldikçe bulantı oluyor. ama Allahın işi belli olmaz belki yine ikizdir beta katlanmıştır ve ondan kusuyosundur doğal yolla mı ikiz oldu yoksa ilaç vs. kullandın mı genelde klomen,gonal f vb hormon ilaçlarıyla fazla yumurta geliştiriyo doktorlar ve çoğul gebelik olma ihtimali artıyor..

canım benim eşim astsubay ve doğuda görev yapıyor normalde korunacaktım. fakat adamım sürpriz yapıp geldiği için korunmaya başlayamadım o da yumurtlama günümden 4 gün önce geldi şansa. O yüzden stresli değilim hani olursa sevinicem olmazsa da üzülmem zaten 2014 de çocuk planlıyorduk :) öyle yani psikolojik değil eminim bundan çünkü bu kadar şiddetli göğüs ucu ağrısı ve diğer belirtiler aşırı uyku falan olmaz yani bence. açıkçası bu sabah göğüslerim feci acıyınca bi şüphe oluştu içimde yoksa gayet rahattım

bu aarada ikiz gebeliğime korunurken hamile kaldım herhangi farklı bir ilaç kullanmadım

psikolojik bi belirti değilse Allah hayırlara çıkarsın öyleysee.. belkide yumurtlama zamanından önce erkenden bir yumurtan çatlamıştır ve döllenmiştir..

psikolojik bi belirti değilse Allah hayırlara çıkarsın öyleysee.. belkide yumurtlama zamanından önce erkenden bir yumurtan çatlamıştır ve döllenmiştir..

ağzından bal damlıyo yaaa :)))) ayyy inşallah yol arkadaşı lazım bana da bunalıyorum tek başıma eşim görevini bitirince doğmuş olur çünkü eğer hamileysem Allah herkese nasip etsin ben bi de Meryem ve yasin suresi okudum bu aralar sürekli belki içimdeki isteğe o vesile olmuştur.

bende hep yasin okurdum bebeğime ama kalbi durdu maalesef bu ay hastalanınca tekrar doktora gidip teviye başlıcam.
Allahım bizede nasip eder inşallah.bizimde evlerimiz mis gibi cennet kokar inşallah
nerede bi bebek görsem içim cız ediyor..
minik yol arkadaşın seninledir inşallah cnm

canım 41 gün Meryem suresi okumaya başlasana ben de okurum senin yerine birlikte başlayalım sana ilkine senin başlaman lazım herkes böyle hamile kalıyor ama bırakma yapamadığın zaman bana söyle ben okurum günde 1 sure zaten

okuyalım cnm her yerde okuyorum meryem süresiyle hamile kalanı.. bende sen okuyamadığın zaman senin için okurum ben yarın başlarım okumaya öyleysee

okuyalım cnm her yerde okuyorum meryem süresiyle hamile kalanı.. bende sen okuyamadığın zaman senin için okurum ben yarın başlarım okumaya öyleysee

canım benim eşim 28 ine gidiyor taa ocakta gelicek bi daha ben okudum zaten. sana okumaya başlayalım yarın güzelce abdest al oku bir gün sen bir gün ben okuruz yorulmamış ve sıkılmamış oluruz. inşallah hamile kalırsın

sağolasın Allah razı olsun canım..inşallah bu defa sağlıklı bi şekilde bebeğimi kucağıma alırım yarın mutlaka okumaya başlayacağım..inşallah yine hamile kalırım ama maalesef tedavisiz ben hamile kalamıyorum..hayıt içiyorum hormon dengem düzelsin yumurtalayayım diye inşallah hayıt suyu,meryem süresiyle doğal yoldan hamiş kalırım..ocakta eşin kesin dönüş mü yapacak?

Canım bak Allah ol derse olur! bunu sakın unutma dua ve bitkilerin şifa olmasını istiyorsan eğer inanarak umutsuzluğa kapılmadan yapmalısın olmasa bile bunun senin imtihanın olduğunu unutma olur mu? yarın hemen başlıyoruz umutsuzluk yok. Bebiş var :) duanı okurken yalvararak ve hayırlısını isteyerek oku. Bu arada önce Türkçe meailini okursan anlamını bilerek okuman daha güzel olur.

evet canım umutsuzluğa kapılmıyorum çok şükür bitkiden gelen şifayada inanıyorum eğer okuduysan bi önceki sayfaya yazdım..normalde ilaçta içsem 3-5 ayı bulurdu hastalanmam ama hayıt otunu içtim 25 gün sonra hastalandım..her içişte Rabbim şifa niyetine içiyorum sen hayırlısını nasip et diyerek içtim.. türkçesinide okurum canım Allah razı olsun gece gece içim kıpır kıpır oldu hemen kendime bi hayıt otunun çayını demledim ve yanında hayıtotu macunu yicem stres yapmamaya çalışıyorum artık

heh şöyle hayıt tohumu çok güzel bir bitki iki yıl önce gülben ergenin programında sormuştum ben arayıp orda ki adam anlatmıştı hormonları çok güzel düzenlediğini ama hamile kalırsan bırak hemen yarın oku bana da haber ver gün içinde boş olursan internetten sesli dinle Meryem suresinide

hayıtı hem internetten çok araştırdım hemde saraçoğlu tavsiye ediyordu..tamam canım haber ederim yarın..okurum,dinlerim dua etmekten başka çaremiz yok.. az evvelde biri paylaşmış türkçe anlamına baktım..ben şimdi yatıcam canım çok teşekkür ederim içim kıpır kıpır uyucam bu gece.. Sanada hayırlı geceler dilerim..Allah rahatlık versin canım..

Rahman Rahim olan Allah’ın adıyla

1- Kaf, He, Ye, Ayn, Sad.

2- (Bu,) Rabbinin, kulu Zekeriya’ya rahmetinin zikridir.

3- Hani o, Rabbine gizlice seslendiği zaman;

4- Demişti ki: “Rabbim, şüphesiz benim kemiklerim gevşedi ve baş, yaşlılık aleviyle tutuştu; ben Sana dua etmekle mutsuz olmadım.”

5- “Doğrusu ben, arkamdan gelecek yakınlarım adına korkuya kapıldım, benim karım da bir kısır (kadın)dır. Artık bana Kendi Katından bir yardımcı armağan et.”

6- “Bana mirasçı olsun. Yakup oğullarına da mirasçı olsun. Rabbim, onu (kendisinden) razı olunan(lardan) kıl.”

7- (Allah buyurdu:) “Ey Zekeriya, şüphesiz Biz seni, adı Yahya olan bir çocukla müjdelemekteyiz; Biz bundan önce ona hiçbir adaş kılmamışız.”

8- Dedi ki: “Rabbim, karım kısır (bir kadın) iken, benim nasıl oğlum olabilir? Ben de yaşlılığın son basamağındayım.”

9- (Ona gelen melek:) “İşte böyle” dedi. “Rabbin dedi ki: Bu Benim için kolaydır, daha önce sen hiçbir şey değil iken, seni yaratmıştım.”

canım 98 ayet falan bu kadar kısa değil başka bir yerden bak yarın detaylı konuşuruz iyi geceler tatlı rüyalar melekler baş ucundan ayrılmasınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…