- 22 Temmuz 2013
- 1.327
- 206
- 163
rabbım hepımızın yuzunu guldursun ınsallah kızlar sıze bısey anlatcam moral olur benım kuzenım 3 bucuk yıllık evlı cocukları olmuyodu cok doktoraa felan gıttıler kuzenım yılda bıkere adet oluyo neyse esıyle sorunlar cıkmıs esını bırakıp baba evıne dondu ıse gırdı calıstı bobreklerı cok agrıyodu kackere doktora gııtı ıyne yapmıslar ılac yazmıslar demıslerkı kum dokuyosun 3 ay kaldı burda sonra kocasıyla barıstı dondu 15 gun sonra karnında bıseyler hısetmıs ama bobrekten oldugunu dusunmus kaynanasına demıs bısey oynuyo bobreklerım agrıyo felan kaynanasıda dıyokı hamıle olmayasın oda dıyo ne hamılesı ben yılda bır adet oluyorum nasıl hamıle kalayım kaynanası cok ısrar edıyo eczaneden test alıp yapıyorlar cıf cızgı hemen hastaneye gıdyolar bıde ne gorsunler bebek 5 bucuk aylıkdoktor bıle sasırıyo dıyo oglun kocaman olmus nasıl anlamadın oda dıyo ben senede bır adet oluyorum hıc aaklıma bıle gelmedı dıyo suan 8 cı ayına grımıstır herhalde yanı tam bır mucuze sok olduk hepımız rabbım nasıp etıkten snra herseyın vaktı zamanı var demekkı
ay kuzum inşallah acayip moral oldu nasip hayırlısı olsun gelsin bebişler :118: