ADIM ADIM HAMİLELİK (hem kadın hem erkek İçin ) HAYDİ PAYLAŞIMA umutlu olalım

Son düzenleme:
en küçüğümüz sensin ozamann...ben bal tarçın çörek otu kürü yapıcam birde hayıt suyu içeceğim bakalım hayırlısı....

:) evet en küçüğüyüm :) kardeş yani bakın çocuğunuz yoksa bile kardeşinizvar burdaaa :) tarif et bende bunları yapıcam aynı yapalım :)

canlar pıroklatın hormonu yuksek olanlar sakın ıncır kurunu uygulamasın tvana yaptırıyo hormona ıbrahım sarac oglunun sıtesınde okudum haberınız ola

:) evet en küçüğüyüm :) kardeş yani bakın çocuğunuz yoksa bile kardeşinizvar burdaaa :) tarif et bende bunları yapıcam aynı yapalım :)

12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yenir. Bu karışım y umurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir
Yarım tatlı kaşığı hayıt tohumu hafifçe ezilir ve bir bardaksıcak suda 10 dak. demlenir. Ilık içilir
ben bunları yapacağım...

12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yenir. Bu karışım y umurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir
Yarım tatlı kaşığı hayıt tohumu hafifçe ezilir ve bir bardaksıcak suda 10 dak. demlenir. Ilık içilir
ben bunları yapacağım...

marketten aldığım bal olurmuuuu ?

canım büyük geçmiş olsun çok dua edicem senin için bebeğim benim şuan döktüğün gözyaşları sevinç gözyaşlarına dönüşür inşallah canım

amınn allah razı olsun canım delerım bıgun hepımız anne oluruz mutlu oluruz bebeklerımızı kucklarımıza alırız ınsallah

olur neden olmasın ben de aktardan aldım maketten alacaktım aktara çörek otu tarçın hayıt almak için girdiğim de balda varmış ordan aldım geçtim...[/QUO
hayıt ne canım yani başını ağrıttım kusura bakma :) bu arada varmı gelen giden

canım cglynnur kapatmıs sanırım cevrım dısı hayıt suyu veya tohumu alıp uyguluyosun aktarcılarda satılıyo hormonları duzenlıyor ıyı gelıyor

olur neden olmasın ben de aktardan aldım maketten alacaktım aktara çörek otu tarçın hayıt almak için girdiğim de balda varmış ordan aldım geçtim...[/QUO

bulutefe cevabı vermiş canım bu arada daha benim gelen giden yok bakalım....:17::17::17: sen de nedir durumlar :44::44:

canım cglynnur kapatmıs sanırım cevrım dısı hayıt suyu veya tohumu alıp uyguluyosun aktarcılarda satılıyo hormonları duzenlıyor ıyı gelıyor

canım merhaba hayıt kullanmaya karar verdim bugün alacağım birazdan çıkarım dışarı bide bir şey soracağım ben üçlü karışımı deneyeceğim bal.çö.otu.tarçn evde balım var bal dünyasından almıştık şekerlenmiş biraz gerçi sahte olduklarıda ortaya çıktı ama kararsız kaldım yenien alsammı miktar ne kadar yeterki

canım merhaba hayıt kullanmaya karar verdim bugün alacağım birazdan çıkarım dışarı bide bir şey soracağım ben üçlü karışımı deneyeceğim bal.çö.otu.tarçn evde balım var bal dünyasından almıştık şekerlenmiş biraz gerçi sahte olduklarıda ortaya çıktı ama kararsız kaldım yenien alsammı miktar ne kadar yeterki

bence evdekı bal olur canım ama yınede sen bılırsın ben elım kadar bı kovonaza bal tarcın corek otunu karıstırdım zaten 12 gun yapcagın ıcın cok olmasına gerek yok

bence evdekı bal olur canım ama yınede sen bılırsın ben elım kadar bı kovonaza bal tarcın corek otunu karıstırdım zaten 12 gun yapcagın ıcın cok olmasına gerek yok

evet canım bende yeni almayı göze alamadım evdeki dururken diye zaten bal polen arı sütü karışımımdan az kaldı onuda katmayı düşünüyorum boşa gitmesin diye :9:

nerelerdesin yavrucuğum senin kırmızılar geldi mi? gelmemiştir inşallah....:21::21::21::21:

Back
X