ADIM ADIM HAMİLELİK (hem kadın hem erkek İçin ) HAYDİ PAYLAŞIMA umutlu olalım

kızlarrr hayıt tohumu ve tarçın çörek otu aldım balım vardı 1.ay soğan kürüm bitti bal+arısütü+polen karışımım bitmek üzere
hemen hayıt tohumuna baaşlayacağım buna hiç ara vermeden sabah akşam içiyoruz galiba özellikle hormonlarımı düzenlmei için içeceğim zira LH hormonum çok yüksek hadi Bismillahhh :21::21:

Son düzenleme:
kızlar ınsallah bebıslerınız gobuslerınızdedır amınnnn yarın hoca gelcek evı toplamam lazım bakalım neler olcak allahım kurtarsın benı bu dertten hepınızı opuyorum ınsallah yarın mujdelı haberlerınızı alırım :16::16::16::16::16::16::16:

kızlar yetişin hayıt tohumu suyu miğdemi çok rahatsız etti ağrı yaptı birde şişkinlik yaptı akşam yemeğinden yarım saat önce içtim ama bir şişkinlik yaptıki anlatamam yemeği zor yedim sanki tıkabasa doygunmuşum gibi açtım ama :18: ayrıca soğan suyundan bile neyse işte böyle :26::44::44::99:

kızlar ınsallah bebıslerınız gobuslerınızdedır amınnnn yarın hoca gelcek evı toplamam lazım bakalım neler olcak allahım kurtarsın benı bu dertten hepınızı opuyorum ınsallah yarın mujdelı haberlerınızı alırım :16::16::16::16::16::16::16:

hoca mı gelcek canım nedenki bebek için dua falan mı :?

kuzum geçer İnşallah kurtulursun Rabbim büyük

Son düzenleme:
kızlar yetişin hayıt tohumu suyu miğdemi çok rahatsız etti ağrı yaptı birde şişkinlik yaptı akşam yemeğinden yarım saat önce içtim ama bir şişkinlik yaptıki anlatamam yemeği zor yedim sanki tıkabasa doygunmuşum gibi açtım ama :18: ayrıca soğan suyundan bile neyse işte böyle :26::44::44::99:

cokmu ıctın sabak aksam bırer cay bardagı

kız nerden buluyon bu ustaları bunları herkez yamaz canım hacemat kolay değil hiç yaptırmadım ama nasıl kız çok acıyor mu

acıma degılde sadece sızı oluyo ama ınan rahatlıyosun cok hafıfledım ıyı bıyerde yaptırdım canımın ıcı

yok canım cok ıcmıssın ondan bıde bardagın tamamını hayıt suyu doldurmadın dımı

ben tohumunu aldım su su kaynarken 1 çay kaşığından azcık fazla hayıt tohumunu ezdim ve suya karıştırdım demledim 15-20 dk sonra zorla içtim :19: zor oldu

Back
X