canım benim üzülme herşeyin hayırlısı.sen kürlere devam et.eşinin değerleri kaç.bizim ilk yıllarda eşiminde düşüktü ameliyat oldu.ben keçiboynuzu kürleri falan yaptım.yavaş yavaş yükseldi.şuanda çok yüksek değil ama normal gebelik için yeterli sayıda.bu yola baş koyduysak pes etmek yok.ne gerekiyorsa yapacağız.kendini üzersen stresdende gelmez bebeğin
canım aç karnına daaha faydalı imiş
cglynnur ya bu üçlü kürde çörekotunu midem bulandığından dolayı direk yutmak zorunda kaldım çiğnemeyince etkisi olurmu acaba midede dağılırmıki çörekotu:44: tozunu almadım çünkü beklemiş çörekotunun muhteviyatı özelliğini kaybediyormuş:44:
canım benim nasılsın hayıt suyuna başladın mı...?
başladım canım dün akşam.hayırlısı Allah tan.arısütü bal polene başlayacağım.ama bizim burda bir adam bir karışım yapıyormuş hem kadın hem erkek için.tahlil sonucuna göre.ona gideceğim annemle.faydasını gören çok olmuş.eğer o daha etkiliyse onu kullanırım.hepimize şifa olsun kaliteli bol yumurta olsun İnşallahhhhhh.
canım benim üzülme herşeyin hayırlısı.sen kürlere devam et.eşinin değerleri kaç.bizim ilk yıllarda eşiminde düşüktü ameliyat oldu.ben keçiboynuzu kürleri falan yaptım.yavaş yavaş yükseldi.şuanda çok yüksek değil ama normal gebelik için yeterli sayıda.bu yola baş koyduysak pes etmek yok.ne gerekiyorsa yapacağız.kendini üzersen stresdende gelmez bebeğin
böyle umutsuz olduğumuz zamanlar sanki hiç bebişimiz olmayacak gibi geliyor ama biraz daha sakinleşince daha iyi düşünmeye başlıyoruz canım benim üzülme rabbim neyi vesile ettiyse hayırlısı ile o yoldan gelecek bebişlerimiz biliyorsun stres en baş düşmanımız sakin olmaya çalış rabbim yardımcın ve yardımcımız olsun....
ecrinq ama hayıtı bırakma ona devam....
sonucu kendim görmedim canım akşam eşim gelince göreceğim ama doktor normal yolla olma ihtimali düşük demiş ne diyeyim nasip çok sağol
bırakma canım bir kere başladın neyi ne zaman olacağını en iyi rabbim bilir....sonucu kendim görmedim canım akşam eşim gelince göreceğim ama doktor normal yolla olma ihtimali düşük demiş ne diyeyim nasip çok sağol
inşallah canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün bi an kürleri bırakmak aklıma geldi eşimin böyle olunca sonuç
hayıta devam canım.birde böyle deneyelim bakalım.soğan kürüne de başlayacağım.ama belki birdahaki aya başlarım.eşime söyledim hayıta başdadım diye.o neki diyorsanada çakşır alacağım diyorum adamcağız korktu bilmediğin şeyleri içme diyor.araştırdım dedim ama ona içirmek biraz zor olacak galiba :18::18::18:
sen hiiiiiiççç üzülme canım.1 tane sperm lazım bebiş için.her ne gerekiyorsa yaparsın.umudun var değilmi en azından.ne tüple nede başka şekilde çocuğu olmayacak insanlar var.hamdolsun ümidimiz var.biz elimizden geleni yapacağız taktir Allah ın.ben olacağına inanıyorum.kendim için değilde sizler için.kendim içinde ümitsiz değilim.Rab bimden ümidimizi kesmek olmaz.
bırakma canım bir kere başladın neyi ne zaman olacağını en iyi rabbim bilir....
tamam canım.. canım sıkıldı zaten zar zor içiyorum boşu boşuna eziyet etmeyeyim kendime demiştim ama tüp bebek için bile olsa kaliteyi artırır belki
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin moraliimi düzelttiniz valla sizi çok seviyorum
İnşallah canım benimm.. aslında başından beri bize tüp bebek dediler ama biz doğal yoldan oldu olacak beklecek durduk herşey nasip işte ama ümitliyim çok değil az zamanda olacak bişeyler
bırakma canım bir kere başladın neyi ne zaman olacağını en iyi rabbim bilir....
tamam canım.. canım sıkıldı zaten zar zor içiyorum boşu boşuna eziyet etmeyeyim kendime demiştim ama tüp bebek için bile olsa kaliteyi artırır belki
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin moraliimi düzelttiniz valla sizi çok seviyorum
ben de seni ve sizleri seviyorum eşim diyor ki son zamanlardA sen de bir sakinlik var fazla stres yapmıyorsun dedi bende düşündüm neden acaba diye ve buldum kk dostları var...
cansınız cannnnnn.iyiki varsınız.bizi bizden başka kimse anlamaz.
kızlar bir taraftan ev işi yapıyorum birtaraftan müzik dinliyorum birde siiiiiiiiiiiiiizzzz.keyfiiim süper yaniiii.:118:
bende durum aynı ütü yapıyorum bir parça ütülüyorum bir size bakıyorum ....:118::118:
kesinlikle iyiki varsınız iyiki yalnız değilim kızlar hamiş olursam ilk buraya yazacağım sonrada anneme haber vereceğim eşimede telefonda söylemeyeceğim eve gelince yüzyüze vereceğim müjdeyi ne yapaar acaba ayy ne hayallerim var bir bilseniz
keyfim yerine geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?