canım benim benim tek dileğim kendiliğinden olması.çok yıpratıcı bir süreç tüp tedavisi.duygusal olarak.birde bazı insanlar peşini brakınca oluyor.sanıyorum sürekli beyni meşgul etmekte engelliyormuş.bırakınca beyin rahatlıyor heralde.
canlar ben kaçar iyi geceler diliyorum iyi ki varsınız sizi seviyorum...
canlar ben kaçar iyi geceler diliyorum iyi ki varsınız sizi seviyorum...
pazar yani dün nişan vardı çok uzaktan eşimin akrabasından bi kız oğlu 6 yaşında: bana soruyr daha yokmu hamile felan değilmisin dedi bende yok hayırlısı dedim tutmuş bana yalnızlıkda zor olsaydı iyi olurdu diyorgerizekalı mahlukat o kadar canım sıkıldı ki anlatamam neşem kaçtı içine etti günümün moralim hala bozuk ağzıma ne gelirse saymak istiyorum aptal şey sanki biz bilmiyoz çocuk yapmasını
tam gidiyodum senin yazıyı gördüm dayanamadım yine allahım nedir bu dengesiz insanların elinden çektiğimz üzme canım kendini hep var böyle insanlar etrafımızda dimdik karşılarında durmak zorundayız başka çare yok..ben bana böyle laf söyleyenlere cevabını verdim şimdi bana kimse pek bir şey söyleyemiyor...
huuu huuu kızlar nerelerdesiniz neler yaptınız bugün...
canım kimsecikler yok bende öyle bakınıyodum listemizi düzenledim sabırsızlıkla bebeklerimizi eklemeyi bekliyorumsen ne yapıyosun
inşallah canım tez zamanda eklerizne yapayım bir bakayım dedim kimse yok bulutefede yok 2 gündür ne yaptı ki...:44::44:
evet bende diyorum bi eksiklik var diye en son özel meseleler ile ilgileniyordu inşallah yolunda gitmiştir herşey :44:
huuu huuu kızlar nerelerdesiniz neler yaptınız bugün...
kızlarrrr neredesiniz?bu hayıt suyu aç karnınamıydı.aktar sabah akşam yemekten önce dedi ama bazıları yemekten sonra diye yazmış.sizi bekliyorum.
normalde aç karnına daha etkili oluyormuş ama içemeyenler tok karnına içiyormuş artık sen bilirsin ben aç karnına içmeye çalışıyorum bu arada başlıyorsun kesintisiz içmeye devam bende öyle yapcam...
şimdi geldim çarşıdaydım.hayıtsuyu aldım.başlayacağım inşallah bugün hayırlısıyla
normalde aç karnına daha etkili oluyormuş ama içemeyenler tok karnına içiyormuş artık sen bilirsin ben aç karnına içmeye çalışıyorum bu arada başlıyorsun kesintisiz içmeye devam bende öyle yapcam...
canım aç karnına daaha faydalı imiş
cglynnur ya bu üçlü kürde çörekotunu midem bulandığından dolayı direk yutmak zorunda kaldım çiğnemeyince etkisi olurmu acaba midede dağılırmıki çörekotu:44: tozunu almadım çünkü beklemiş çörekotunun muhteviyatı özelliğini kaybediyormuş:44:
Kızlar benı merek edıyorsunuz bılıyorum ama ınanın su ıkı gundur yasadıklarımı anlatmak ımkansız allah kımseye yasatmasın bana cok duva edın duvalarınızı beklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?