ADIM ADIM HAMİLELİK (hem kadın hem erkek İçin ) HAYDİ PAYLAŞIMA umutlu olalım

evet her yönden rahat olman gerekiyor ama ister istemez o beyni boşaltamıyoruz sürekli sorular dolanıp duruyor?

pazar yani dün nişan vardı çok uzaktan eşimin akrabasından bi kız oğlu 6 yaşında: bana soruyr daha yokmu hamile felan değilmisin dedi bende yok hayırlısı dedim tutmuş bana yalnızlıkda zor olsaydı iyi olurdu diyor gerizekalı mahlukat o kadar canım sıkıldı ki anlatamam neşem kaçtı içine etti günümün moralim hala bozuk ağzıma ne gelirse saymak istiyorum aptal şey sanki biz bilmiyoz çocuk yapmasını

Son düzenleme:

tam gidiyodum senin yazıyı gördüm dayanamadım yine allahım nedir bu dengesiz insanların elinden çektiğimz üzme canım kendini hep var böyle insanlar etrafımızda dimdik karşılarında durmak zorundayız başka çare yok..ben bana böyle laf söyleyenlere cevabını verdim şimdi bana kimse pek bir şey söyleyemiyor...

Canım bende verdim lafını biz birbirimize yetiyoruz dedim.. dostane niyetle bakmadığı apaçık belli bir daha yüzüne bakmam olur biter hıh çok haklısın

canım kimsecikler yok bende öyle bakınıyodum listemizi düzenledim sabırsızlıkla bebeklerimizi eklemeyi bekliyorum sen ne yapıyosun

inşallah canım tez zamanda ekleriz ne yapayım bir bakayım dedim kimse yok bulutefede yok 2 gündür ne yaptı ki...:44::44:

inşallah canım tez zamanda ekleriz ne yapayım bir bakayım dedim kimse yok bulutefede yok 2 gündür ne yaptı ki...:44::44:

evet bende diyorum bi eksiklik var diye en son özel meseleler ile ilgileniyordu inşallah yolunda gitmiştir herşey :44:

kızlarrrr neredesiniz?bu hayıt suyu aç karnınamıydı.aktar sabah akşam yemekten önce dedi ama bazıları yemekten sonra diye yazmış.sizi bekliyorum.

kızlarrrr neredesiniz?bu hayıt suyu aç karnınamıydı.aktar sabah akşam yemekten önce dedi ama bazıları yemekten sonra diye yazmış.sizi bekliyorum.

normalde aç karnına daha etkili oluyormuş ama içemeyenler tok karnına içiyormuş artık sen bilirsin ben aç karnına içmeye çalışıyorum bu arada başlıyorsun kesintisiz içmeye devam bende öyle yapcam...

inşallah canım bir aksilik olmadığı sürece içerim.arısütü+bal+polenede başlayacağım ama aktardan cesaret edip alamadım.rafta etkisini kaybediyormuş diyorlar.eczaneye soracağım.bende başladım sonunda hayırlısı Allah tan

şimdi geldim çarşıdaydım.hayıtsuyu aldım.başlayacağım inşallah bugün hayırlısıyla

canım aç karnına daaha faydalı imiş

cglynnur ya bu üçlü kürde çörekotunu midem bulandığından dolayı direk yutmak zorunda kaldım çiğnemeyince etkisi olurmu acaba midede dağılırmıki çörekotu:44: tozunu almadım çünkü beklemiş çörekotunun muhteviyatı özelliğini kaybediyormuş:44:

aktarda taze çektirseydin canım keşke.

Kızlar benı merek edıyorsunuz bılıyorum ama ınanın su ıkı gundur yasadıklarımı anlatmak ımkansız allah kımseye yasatmasın bana cok duva edın duvalarınızı beklıyorum

Kızlar benı merek edıyorsunuz bılıyorum ama ınanın su ıkı gundur yasadıklarımı anlatmak ımkansız allah kımseye yasatmasın bana cok duva edın duvalarınızı beklıyorum

ne yaşadığını bilmiyorum canım ama Allah yardım etsin.dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…