ADIM ADIM HAMİLELİK (hem kadın hem erkek İçin ) HAYDİ PAYLAŞIMA umutlu olalım

hayırlı olsun inşallah bebeğini sağ salim kucağına alırsın. doktora gelince benim ablam 43 yaşında,senede 2 veya 3 defa kendiliğinden adet görüyordu iğne kullanırsa oluyordu doktor korunmana gerek yok sen kısırlaşmıssın demişti ama ablam 3 çocuğu olduğu için çokta kafaya takmadı nitekim,16 yıl hiç korunmasız olmadı o duruma okadar alışmıştıki hamile kalacağı aklına bile gelmiyordu, portakal kadar kisti vardı ameliyat olacaktı olmadı kendi bile 2.5 aylık olana kadar bilmiyordu. yani rabbim gerçekten ol deyince oluyor

hayırlı olsun.Allah kucağına almayı nasip etsin.inşallah bizede nasip olur.ben 10 yıldır istedim olmadı canım.buradan müjdeli haberleri alınca bizede umut oluyor.

merhaba kızlar
bende 28 yaşındayım ve 2 ay önce cikolata kisti ameliyatı oldum.çok şükür yumurtalığım kurtuldu ve çalışıyor.Bu ay doktorum hsg istedi ve sol tüpüm kapalı cıktı(aslında sıvı tupe dolmus ama karın boşluguna akıp akmadıgını anlamadım dedi??) ve filmimi ameliyat eden doktoruma goturdum.yarında eşimin değerlerine bakılacak.eğer iyi cıkarsa kendiniz biraz deneyin sorun olursa tedaviye geçeceğiz. allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten çok zor bi durum.

geçmiş olsun canım.gerçekten çok zor yaşadıklarımız.Rab bim hepimizin yardımcısı olsun.hepimize evlat sahibi etsin inşallah.

bende varim hayirli topikiniz olsun tam sayfalari okuyamadim ama bende sogan kuru denedim cig yumurta icdim nebiliyim kim ne dedi yaptim ama hala bir gelisme yok
bu ay doktor verdiyi ilaclari iciyorum sol tup kapali cikti birde yumurtam cok olmuyor dedi doktor ona ilac yazdi
8-7 kasim adet olucam biterbitmez sogan kurune basliyicam yine

canim nasilsin kuzum bebegin nasil kuzum? ay seni gordum buralarda cok sevindim eski dostlari gormek cok iyi dimiiiiiiiiiiiiii?

hoşgeldin canım.hayırlı olur inşallah.sen yinede ilçları ihmal etme.kürlere devam

canim nasilsin kuzum bebegin nasil kuzum? ay seni gordum buralarda cok sevindim eski dostlari gormek cok iyi dimiiiiiiiiiiiiii?

canımın ıcı sercemım benım ozledım kız senı ben bebegımı kaybettım kalbı durdu 9 haftalıkken tam bır ay oldu canımın ıcı

kızlar dün bi yakınımla konuştum.bana çorek otu yağı iç gebe kalmayı kolaylaştırıyormus dedi.aklıma yattı deneyelim bakalım.zaten çörek otu için ölumden baska her derde deva denmiyor mu! paylaşmak istedim sizle de.

hoşgeldin canım.hayırlı olur inşallah.sen yinede ilçları ihmal etme.kürlere devam
yok canim ihmal etmem insallah dedigin gibi hayirli olur evet bu ay gecdi adetim bitsin sogan kuru yapicam cok zor durum biran once herkesin bebegi olur insallah tum isteyenlerin

canımın ıcı sercemım benım ozledım kız senı ben bebegımı kaybettım kalbı durdu 9 haftalıkken tam bır ay oldu canımın ıcı
ay canim ya cok uzuldum ya Allah sabrini versin gercekden cok uzuldum bende seni ozledim keske guzel haberini alsaydim ama uzulme Rabbiminde yardimcisiyla yine olucak insallah evladin

ay canim ya cok uzuldum ya Allah sabrini versin gercekden cok uzuldum bende seni ozledim keske guzel haberini alsaydim ama uzulme Rabbiminde yardimcisiyla yine olucak insallah evladin

sagol canım benım kader kısmet allah aynı acıyı bıdaha yasatmasın ınsallah hepımız anne olalım saglıkla bebeklerımızı kucaklarımıza alalım amınnnnn

sagol canım benım kader kısmet allah aynı acıyı bıdaha yasatmasın ınsallah hepımız anne olalım saglıkla bebeklerımızı kucaklarımıza alalım amınnnnn
amin canim benim insallah Allah tez zamanda sevindirsin hepimizi

hoşgeldin geçmiş olsun canım inşallah hiç bişeye gerek kalmadan doğal yollardan olur Rabbim hepimize mücadele sabrı versin zor tabi insan düşündükçe bile içinden çıkamıyor....

teşekkür ederiz hoşgeldin geçmiş olsun... kürlere devam çiğ yumurtayı hiç duymamıştım ama soğan kürüne devam edebilirsin Allahın izniyle olacak ozaman senide ekleyelimmi bat 8 Kasım olarak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…