Evet 2. Hamilelik ama arada 16 yıl var...10 ay istedim olmadı doktor imkansız dedi hatta...ama folikasit içtim...gerçekten olmayacağını düşündüm...ayaklarımı kaldırdım...lütfen folikasiti için ve başka konulara yönelin film izleyin paneelere filan gidin ya da küçük biryerdeyseniz ...insanlarla görüşün sürekli...neşeli olun...
Evet 2. Hamilelik ama arada 16 yıl var...10 ay istedim olmadı doktor imkansız dedi hatta...ama folikasit içtim...gerçekten olmayacağını düşündüm...ayaklarımı kaldırdım...lütfen folikasiti için ve başka konulara yönelin film izleyin paneelere filan gidin ya da küçük biryerdeyseniz ...insanlarla görüşün sürekli...neşeli olun...
merhaba kızlar
bende 28 yaşındayım ve 2 ay önce cikolata kisti ameliyatı oldum.çok şükür yumurtalığım kurtuldu ve çalışıyor.Bu ay doktorum hsg istedi ve sol tüpüm kapalı cıktı(aslında sıvı tupe dolmus ama karın boşluguna akıp akmadıgını anlamadım dedi??) ve filmimi ameliyat eden doktoruma goturdum.yarında eşimin değerlerine bakılacak.eğer iyi cıkarsa kendiniz biraz deneyin sorun olursa tedaviye geçeceğiz. allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten çok zor bi durum.
bende varim hayirli topikiniz olsun tam sayfalari okuyamadim ama bende sogan kuru denedim cig yumurta icdim nebiliyim kim ne dedi yaptim ama hala bir gelisme yokBismillahirrahmanirrahim
Bebek bekleyenler bebek isteyenler bebeği olanlar sizleride bekliyoruz
uzun süren araştırmalarım sonunda şöyle kendime ve eşime uygulayacağım.... ki biz Kaan Aydosun hastasıyız...
Arkadaşlar 3 Ekim itibariyle kendi kendimi ve eşimi tedavi etmeye başlıyorum.. Allahın izniyle
Takip ederseniz gelişmeleri hep birlikte göreceğiz
İlk olarak her gün aç karnına ben bal ağırlıklı polen ve arı sütü karışımından 1 tatlı kaşığı yemekle başlıyorum
15 gün Soğan Kürü uyguladım bitti
2.aydayım hayıt tohumuna başlıyorum hormonları düzenlemesi için
Eşim içinde yine burda forumda bir paylaşımdan gördüğüm takviyelerden aldım bunlarda şöyle:
Pharmatol (Vitamin ginseng ve çeşitli gerekli vitaminleri içeriyor) günde 1 aç karnına
Zinco çinkodur günde 1 aç karnına ( siz artı olarak sıvı L cartıne alabilirsiniz ben alamadım imkan olmadı )
Ayrıca eşime yeşil sebzelerden daha fazla yedirmeye çalışacağım kendisi hazır yemekleri pek severde
Biz 5 yıldır mücadele ediyoruz
eşimde sperm kalitesizliği düşüklüğü morfoloji %3
Bende Polikistik over çok şiddetli geçiriyorum aramıza katılırsanız yaptığım kürlerin faydası olacakmı olmayacakmı hep birlikte göreceğiz
bakalım hayırlısıyla başlayalım ben yaşadığım değişiklikleri ADIM ADIM burada yazacağım sizlerde destek olursanız çok sevinirim
Birlikte hamile kalırızda bebişlerimize kavuşuruz İnşallah....Desteğinizle daha bir neşeli olacağım olacağız hep birlikte İnşallah
Arkadaşlar Bir Listede Benden isim regli tarihi söylerseniz sizleride ekleyeyeyim bol bebişli topik olur İnşallah Bismillahirrahmanirrahim
[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD]BAT[/TD]
[TD]DURUM :[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dumaduma[/TD]
[TD]13 Kasım[/TD]
[TD]yukarıda izah ettiği alternatif çözümleri deniyor + 2. aya geçti 2.ayda bal+çörekotu+ tarçın üçlüsünü deneyecek reglinin 2.günü başlıyor ve hayıt suyuyla devam ediyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cglynnur[/TD]
[TD]20 Kasım[/TD]
[TD]Bal, çörek otu, tarçın karışımını ve hayıt suyunu deniyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yavrucugum[/TD]
[TD]19 Ekim[/TD]
[TD]soğan kürüne başlayacak gelişmeler eklenecek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecrinq[/TD]
[TD]15 Kasım[/TD]
[TD]soğan kürüne birde + bal+polen+arısütü karışımına başlıyorr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
bende varim hayirli topikiniz olsun tam sayfalari okuyamadim ama bende sogan kuru denedim cig yumurta icdim nebiliyim kim ne dedi yaptim ama hala bir gelisme yok
bu ay doktor verdiyi ilaclari iciyorum sol tup kapali cikti birde yumurtam cok olmuyor dedi doktor ona ilac yazdi
8-7 kasim adet olucam biterbitmez sogan kurune basliyicam yine
canim nasilsin kuzum bebegin nasil kuzum? ay seni gordum buralarda cok sevindim eski dostlari gormek cok iyi dimiiiiiiiiiiiiii?
canlar nasılsınız neler yapıyorsunuz
yok canim ihmal etmem insallah dedigin gibi hayirli olur evet bu ay gecdi adetim bitsin sogan kuru yapicam cok zor durum biran once herkesin bebegi olur insallah tum isteyenlerinhoşgeldin canım.hayırlı olur inşallah.sen yinede ilçları ihmal etme.kürlere devam
ay nihayet gelebildin canım.nelerdesin sen.:99::
ay canim ya cok uzuldum ya Allah sabrini versin gercekden cok uzuldum bende seni ozledim keske guzel haberini alsaydim ama uzulme Rabbiminde yardimcisiyla yine olucak insallah evladincanımın ıcı sercemım benım ozledım kız senı ben bebegımı kaybettım kalbı durdu 9 haftalıkken tam bır ay oldu canımın ıcı
ay canim ya cok uzuldum ya Allah sabrini versin gercekden cok uzuldum bende seni ozledim keske guzel haberini alsaydim ama uzulme Rabbiminde yardimcisiyla yine olucak insallah evladin
amin canim benim insallah Allah tez zamanda sevindirsin hepimizisagol canım benım kader kısmet allah aynı acıyı bıdaha yasatmasın ınsallah hepımız anne olalım saglıkla bebeklerımızı kucaklarımıza alalım amınnnnn
merhaba kızlar
bende 28 yaşındayım ve 2 ay önce cikolata kisti ameliyatı oldum.çok şükür yumurtalığım kurtuldu ve çalışıyor.Bu ay doktorum hsg istedi ve sol tüpüm kapalı cıktı(aslında sıvı tupe dolmus ama karın boşluguna akıp akmadıgını anlamadım dedi??) ve filmimi ameliyat eden doktoruma goturdum.yarında eşimin değerlerine bakılacak.eğer iyi cıkarsa kendiniz biraz deneyin sorun olursa tedaviye geçeceğiz. allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten çok zor bi durum.
bende varim hayirli topikiniz olsun tam sayfalari okuyamadim ama bende sogan kuru denedim cig yumurta icdim nebiliyim kim ne dedi yaptim ama hala bir gelisme yok
bu ay doktor verdiyi ilaclari iciyorum sol tup kapali cikti birde yumurtam cok olmuyor dedi doktor ona ilac yazdi
8-7 kasim adet olucam biterbitmez sogan kurune basliyicam yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?