selam kızlar.bulutefe hiçbirşey anlamadım ama geçmiş olsun:44:
aleykümselam canım nasılsın bugün...
fenadeğil canım.galiba regl ilgili gerginlik
geçecek inşallah.kayınvalideme gideceğim bugün.sen neler yapıyorsun evdemisin.
evdeyim ben ev işlerim var oturdum yine pc başına kayınvalidenle aynı yerdemisiniz..
kolay gelsin canım.kayın validemle yarım saatlik dolmuş mesafesi var aramızda.
sana da iyi gezmeler canım...
canlar nasılsınız bende dun ılk adetımı oldum sukurler olsu ama annemlerde oldugum ıcın kurlerı uygulayamıyorum
ya kızlar bu ovulasyon testlerinden kullandınızmı hiç pozitif gördünüzmü denedinizmi merak ettim
ben dun başladım kullanmaya dumadumacım ama daha görmedim pozitifi bakalım görebilecek miyim...:44::44::44::44::44:
ben kaçırdım regli bitimini bugün biteli 4 gün oldu o nedenle yapmayacağım gelecek ay uygulamayı düşünüyorum çünkü benim regli 21 günde bir oluyor birde benim 6 veya 7 gün sürüyor regli 21 gündebir olunca reglinin 5. gününde yapmak gerekiyormuş testi pozitif çıkarsa ne olacak şaştım kaldım :44:
acaba sen öyle olduğu için mi kaçırıyorsun yumurtlamayı bilemedim şimdi...:44::44::44::44:
olabilir yine forumda dün hamile olduğunu yazmış ve bariz hesaplamaya göre 5 haftalıkmış ve regli bittikten sonra 1 gün sonra hamile kaldığını söylüyor offf bende anlayamadımne yapılırki ama benim 7.günde bitiyor
olabilir yine forumda dün hamile olduğunu yazmış ve bariz hesaplamaya göre 5 haftalıkmış ve regli bittikten sonra 1 gün sonra hamile kaldığını söylüyor offf bende anlayamadımne yapılırki ama benim 7.günde bitiyor
kafa karıştırıcı bir durum belki de yumurtlama gününü denk getiremediğimiz için olmuyor
yedi günde aynı yoğunlukta mı geliyor testte pozitif çıkarsa ne yapacaksın
olabilir çünkü eşimin doktoru bize doğal yollardan da olabilir demişti ve bu durumda sorun bende oluyor yumurtlama sorunum var bua ay bakılacak yumurtlama olmuşmu olmamışmı eğer olmuşsa bu ovulasyon testlerini her ay 5 gün düzenli kullanacağım bide bu yumurtlama her ay neden bir seferde oluyorki ne tuhaf ama :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?