bende aldım bir kere kullandım rahatlatıcı bişey ama daha onu kullanmak için hazır olduğumu düşünmüyorum şu kürlerle 3 ayımı bi doldurayım sonra hormonlarıma baktırıp kullanacağım...
Selam canım aktar bana arslan pençesi civan perçemi hayıtın karışık çayını tavsiye etmişti ama ben ısrarla hayıt almıştım ya bir hafta sonra felan bir ay olacak birini tamamlamadan diğerine geçmesek yada öbür ikisinide eklesekmi acaba bende çok düşünmüştüm bunu :26::26::26::26::26:
canım bide bizim gibi pco lu olanlar mutlaka insülin direnci için ilaç kullanıyor ben hiç kullanmadım şimdiye kadar zaten adam akıllı bi doktorada rastlamadım kullansakmı acep
nereden nasıl aldığını yazarmısın canım rica etsem
canlar ya benım acıkmama sorunum var ne yapıcam bılmıyorum bu saat oldu agzıma lokma koymadım hamılelık ıcınd ıyı beslenmek gerekıyor kendımı bıldım bılelı boyleyım
çok tuhaf :26: ben bir şey yemesem başım ağrıyor bende tam aksine mutfak kurdu gibiyim girer çıkarne varsa atıştırırım
bence sende zorlada olsa bişeyler yemelisin.. benim kayınvalidemde öyle sabah kahvaltı yapar akşama kadar ağzına kadar bir lokma koymaz akşam oluncada aniden çok yüklenme oluyor sabah öğlen akşam yemeği bence kesinlikle vazgeçilmez olmalı
esım evdeken zorluyor yıyorum annemlerdeykende babamdan korktugum ıcın yıyorum kızıyo kusuyo yoksa ınankı 4 gun hıc bısey yemeden durdugumu bılırım nasıl bıseydır cozemedım gıtttı valla enguzelı yemek tabıykı yıyınce vucut guclenıyo vıtamınlı oluyo bunye guclenıyo keske bende senın gıbı olsam
bence zorla yedir kendine tabiri caizse ittire ittire alışırsın belki bunu bir yaşam biçimi haline getirme
çok geçmiş olsun ama inan hep sıkıntıdan çıkıyor bu sorunlar banada doktor ameliyat dediği zaman o ay ameliyat olıyımmı olmıyımmı bir karar verip bir vaz geçiyordum o kadar sıkıntı ettimki göğüs ağrısından öldüm aylarca kist olmuş 4,5 cm kolum ağrıdı, sonra yumurtalığmda ve en son boğazımda nodül ameliyattan sonra göğsüm geçti ama hala nodülle savaşıyorum çok pişmanım bu kadar sıkıntı ettiğim içinCanım benim çok geçmiş olsun herşeyin hayırlısı bebeğin hayırlı zamanını bekliyordur.
al benden de o kadar Evim Sensin i izledim karalara battım
ben de içimden geçirdim dumaduma hafta sonuya kocasıyla gezmelere gitti diye düşünmüştüm...
off yok ya nedense hep müzik dinlemek geliyor içimden bilmiyorum yaşamak isteyip yaşayamadığım şeyler var içimde... ne siz sorun ne ben söyleyeyim
aynı durumdayız galiba biz seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?