ADIM ADIM HAMİLELİK (hem kadın hem erkek İçin ) HAYDİ PAYLAŞIMA umutlu olalım

bende aldım bir kere kullandım rahatlatıcı bişey ama daha onu kullanmak için hazır olduğumu düşünmüyorum şu kürlerle 3 ayımı bi doldurayım sonra hormonlarıma baktırıp kullanacağım...

nereden nasıl aldığını yazarmısın canım rica etsem

ben bakınıyorum da yorumlara özellikle civanperçemi hayıtla birlikte öneriyorlar ben regl olunca onu da denicem regl birlikte başlayıp 21 gün kullanıp bırakcam ama hayıta devam tabi...

canım bide bizim gibi pco lu olanlar mutlaka insülin direnci için ilaç kullanıyor ben hiç kullanmadım şimdiye kadar zaten adam akıllı bi doktorada rastlamadım kullansakmı acep

onu hiç bilmiyorum ben de iyi bir doktora denk gelemedim önümüzdeki ay farklı bir doktora gitmeyi düşünüyorum bakalım o ne diyecek...:44::44::44::44::44:

civan perçeminin yanı sıra aslan pençesi ve hayıt tohumuda beraberinde birer tutam ekledim hepsindende 1 su bardağına koydum kaynamış suyuda ekledim 10 dk. demlemeye bırakıp ılıyınca içtim sabah akşam günde 2 kes kullanıyosun aç yada tok farketmiyo ve de 21 gün düzenli kullanıyosun 3 gün ara veriyosun tekrar 21 gün kullanıp 3 gün ara veriyosun bu kürü düzenlice kullananlar hem yumurtalıklar aniden çalışmaya başlıyo, kist,miyom,şişkinlik,adet sancıları,yara,rahimde pislik vs... gibi arındırıyor ve hormonları düzenliyo, adeti düzenliyo ayrıca, menepoza girenlerede sadce civan perçemi içsinler diğerlerini karıştırmasınlarki ruhsal rahatlama sağlıyo bende kisti,miyom vs.. yoktu ama hormonlarım çok bozuktu 5-6 aya kadar adet bile olamıyoken bu tarif ettiğim kürü düzenli olarak kullandım yumurtalıklarım sıfırken birden bire çalışmaya ve büyümeye başladılar bi mucize gibi bu 3. ayım ve özelde tedavi görüyodum bebk için doktorumun verdiği ilaçlar hiç bi işe yaramadığı gibi hormonlarımı 2 katına çıkardı bende attım ilaçları bunu kullandım ve inanılmaz gelişmeler oldu süper oldu yani doktorlar bile hayret etti şimdi onlar benden alıyolar bu bilgileri ama yıllarca bu bitkisel şeylerde buldum çareyi bide benim tıbben aslında bebeğim olamazdı doktorlar hayret etti nasıl olur diye ama ben başardım ve kendi kendimi tedavi ettitm sizede öneririm teşekkürler
ALINTI....

canlar ya benım acıkmama sorunum var ne yapıcam bılmıyorum bu saat oldu agzıma lokma koymadım hamılelık ıcınd ıyı beslenmek gerekıyor kendımı bıldım bılelı boyleyım

canlar ya benım acıkmama sorunum var ne yapıcam bılmıyorum bu saat oldu agzıma lokma koymadım hamılelık ıcınd ıyı beslenmek gerekıyor kendımı bıldım bılelı boyleyım

çok tuhaf :26: ben bir şey yemesem başım ağrıyor bende tam aksine mutfak kurdu gibiyim girer çıkar ne varsa atıştırırım

bence sende zorlada olsa bişeyler yemelisin.. benim kayınvalidemde öyle sabah kahvaltı yapar akşama kadar ağzına kadar bir lokma koymaz akşam oluncada aniden çok yüklenme oluyor sabah öğlen akşam yemeği bence kesinlikle vazgeçilmez olmalı

esım evdeken zorluyor yıyorum annemlerdeykende babamdan korktugum ıcın yıyorum kızıyo kusuyo yoksa ınankı 4 gun hıc bısey yemeden durdugumu bılırım nasıl bıseydır cozemedım gıtttı valla enguzelı yemek tabıykı yıyınce vucut guclenıyo vıtamınlı oluyo bunye guclenıyo keske bende senın gıbı olsam

bence zorla yedir kendine tabiri caizse ittire ittire alışırsın belki bunu bir yaşam biçimi haline getirme

bence zorla yedir kendine tabiri caizse ittire ittire alışırsın belki bunu bir yaşam biçimi haline getirme

dogru soyluyorsun canım cok haklısın hamıle kaldıgım donemdede boyleydım oyuzden sımdıden alıstaram kendımı bıdaha hamıle kalırmıyım bılmıyorum allah bılır ama kalırsam bunyem guclu olur sımdıden yemeye baslarsam

Canım benim çok geçmiş olsun herşeyin hayırlısı bebeğin hayırlı zamanını bekliyordur.
çok geçmiş olsun ama inan hep sıkıntıdan çıkıyor bu sorunlar banada doktor ameliyat dediği zaman o ay ameliyat olıyımmı olmıyımmı bir karar verip bir vaz geçiyordum o kadar sıkıntı ettimki göğüs ağrısından öldüm aylarca kist olmuş 4,5 cm kolum ağrıdı, sonra yumurtalığmda ve en son boğazımda nodül ameliyattan sonra göğsüm geçti ama hala nodülle savaşıyorum çok pişmanım bu kadar sıkıntı ettiğim için

benımde canım cık sıkılıyor ıcımde bı sıkıntı var hayırdır ınsallah szıler nasılsınız canlar

ben de içimden geçirdim dumaduma hafta sonuya kocasıyla gezmelere gitti diye düşünmüştüm...

off yok ya nedense hep müzik dinlemek geliyor içimden bilmiyorum yaşamak isteyip yaşayamadığım şeyler var içimde... ne siz sorun ne ben söyleyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…