ADIM ADIM HAMİLELİK (hem kadın hem erkek İçin ) HAYDİ PAYLAŞIMA umutlu olalım

hayırlısı canım ama evlatlık felan bence çok erken hele sizin için :) vaktini bekliyordur yumurcaklar

hayırlısı canım ama evlatlık felan bence çok erken hele sizin için :) vaktini bekliyordur yumurcaklar

haklısın canım rabbım hayırlısını versın ınsallah kucaklarmıızı doldursun ınsallah herseyın vaktı zamanı vardır şer dedıgımızde bursuru hayır vardır

Daha öncede yazmıştım. 1.5 yıllık evliyim ve pco luyum. Yumurtam 30 mm'ydi Çatlatma iğnemi vurunalı 17 gün oldu ve adetim 5 gün gecikti. Kan testim 0.2 çıktı. Sizce sorun ne olabilir? Acil cevaplarınızı bekliyorum yardım ederseniz çok memnun olurum....

Hoşgeldin tabiki ekleriz listemize... geçmiş olsun bu tedaviler aksama yapabilir regli de.. zaarari yok hayitin bence için.. hormonlarda varsa dengesizlik boş boş zaman doldurmaktan iyidir.. maydanoz süt hiç denemedim

cevap yazmıştım canım ben okumamışsın sanırım..

Aaa evet cnm ya ben görmedim yazdığını. Çok sağol cvbın için. Regl olayım bi başlıca hemen hayıta:)
Acaba olmadan başlasam herhangi bi zararı olurmu?

başlasanda zarar olmaz canım zaten genelde regli olmadan önce başlanıyorki kolay geçsin regli dönemi diye

ben yurtdisindayim burada olmaz degilmi??yada burada bulan varsa yazsin kizlar lütfennn

kuruincir86 .!.:
sen hamile kaldin mi canim faydasi olan biseyler varsa bana da yazarmisin??
Aleykum selam cnn moncelikle msj gonderemedım 50 ulaşamadığı ıcın burdan yazayım dedım yok nerde bu ay inciri deniyorum e ger faydasını gorursem ılk sana yazarım bıde senın ıltıhap felan varsa onerebılecegım cok sey var yok sende benım gıbı ıltıhap ve herhangı bı problem yoksa beklemek beklerkende incir kürü ve cuhacicegi yagını kullan derım

dumaduma .!.:
geçmiş olsun sende demi pco var
Sana msj atma hakkım yok arkadasım,
Aslında sayılmaz cunku bende herhangı bır kist felan yada herhangı bı problem yok dedı doktorum sadece tutmama sorunum var heralde oda kısmet dıyorlar ama bılmıyorum
Olabılır de

hayılısı olur İnşallah..

cuhacicegi nerden bulurum ki??bende yurtdisindayim canim :) bende 1 haftadir incir-havuc karisimini iciyorum ins bereber bu ay kaliriz ben herkese dua ediyorum bol bol ama bide benim karnim kasiklarim agriyor incirdendir bence, seninde agriyormu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…