kızlar bişey sorcam size iki gündür regli olcam diye oruç tutamadım dün ve bugün.Dün bi belirti oldu afedersiniz ama (damlacık) sonra bugün ped kullanmama rağmen hiç tık bile yok gelecek ama bir türlü gelemedi niye böyle oldu bilmiyorum 3 gün belim ağrıdı ama bugün bel ağrısı yok hayıtada devam ediyorum hayıtmı yaptı acaba tedirgin oldum :44::44::44::44::44:
adetınmı gecıktı canım bebısmı var acep hayır oetkıyı yapmaz sanırım acep bebısmı var yerlesme kanaması felan olabırmı ınsallah amınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
cuhacicegi nerden bulurum ki??bende yurtdisindayim canim :) bende 1 haftadir incir-havuc karisimini iciyorumins bereber bu ay kaliriz ben herkese dua ediyorum bol bol ama bide benim karnim kasiklarim agriyor incirdendir bence, seninde agriyormu??
cuhacicegi nerden bulurum ki??bende yurtdisindayim canim :) bende 1 haftadir incir-havuc karisimini iciyorumins bereber bu ay kaliriz ben herkese dua ediyorum bol bol ama bide benim karnim kasiklarim agriyor incirdendir bence, seninde agriyormu??
neler yaptın peki canım benim hayıta devam mı .....canım benim bende çok özledim.bu aralar biraz yoğundum.ama artık buralardayım.
kızlar bişey sorcam size iki gündür regli olcam diye oruç tutamadım dün ve bugün.Dün bi belirti oldu afedersiniz ama (damlacık) sonra bugün ped kullanmama rağmen hiç tık bile yok gelecek ama bir türlü gelemedi niye böyle oldu bilmiyorum 3 gün belim ağrıdı ama bugün bel ağrısı yok hayıtada devam ediyorum hayıtmı yaptı acaba tedirgin oldum :44::44::44::44::44:
neler yaptın peki canım benim hayıta devam mı .....
inşallahhhhh hamilesindir canım ilk hamişimiz sen olursun arkandan da bizler geliriz ALLAH ın izniyle....
hayırlısı canım ama regli olacağım sadece zorluyor böyle hissediyorum
evet hayıta devam canım.neler yapayım canım aynı şeyler işte.siz neler yaptınız
hayırlısı canım ama regli olacağım sadece zorluyor böyle hissediyorum
canlaaar herkeze hayırlı cumalar.Allah ım bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabu etsin.amiiiinnn.
neler yaptın peki canım benim hayıta devam mı .....
inşallahhhhh hamilesindir canım ilk hamişimiz sen olursun arkandan da bizler geliriz ALLAH ın izniyle....
kızlarnerelerdesiniz benim bugün sınavım vardı bi kaç gündür giremedim ama sizlerde yoksunuz pek bi ıssız kalmış topik
ya ben size bişey sorcam bu ay benim hayıttan sanırım reglim gelmedi size bahsttiğim gibi oldu 3 gündür tık yok halbuki o kadar zorlamıştıki olcakmışgibi belim ağrımıştı 3 gün anlamadım bütün düzenim bozuldusoğan kürüne başlayacaktım regli bitince ama belirdi olmayınca tereddüt ettim başlayıp başlamamakta ama başlamak niyetindeyim birde bugün hani regli bitince bi akıntı olurya ondan olmuş anlamadım sizler ne alemdesiniz
ınsallah senın bebiş gobuste bence allah bılır ama bana oyle gelıyo ınsallah amınnnnnnnnnnnnn
ayy kuzummm ağzından bal damlıyor hayırlısı ama ben o hüsranı çok yaşadım o yüzden pek umutlu değilim hayıta bağlıyorum bide regli bitiyormuş gibi belli etti kendini ay ne tuhaf oldu
bende sınavı atllattım garip oldum boşlukta gibi hissettim kendimi
evde bı test yapsana canımın ıcı busefer husran olmuycak ınsallah amınnn
hayırlısı canım yaaa bilmiyorum ki :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?