ADIM ADIM HAMİLELİK (hem kadın hem erkek İçin ) HAYDİ PAYLAŞIMA umutlu olalım

kızlar bişey sorcam size iki gündür regli olcam diye oruç tutamadım dün ve bugün. Dün bi belirti oldu afedersiniz ama (damlacık) sonra bugün ped kullanmama rağmen hiç tık bile yok gelecek ama bir türlü gelemedi niye böyle oldu bilmiyorum 3 gün belim ağrıdı ama bugün bel ağrısı yok hayıtada devam ediyorum hayıtmı yaptı acaba tedirgin oldum :44::44::44::44::44:

adetınmı gecıktı canım bebısmı var acep hayır oetkıyı yapmaz sanırım acep bebısmı var yerlesme kanaması felan olabırmı ınsallah amınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

adetınmı gecıktı canım bebısmı var acep hayır oetkıyı yapmaz sanırım acep bebısmı var yerlesme kanaması felan olabırmı ınsallah amınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hayır canım hiç sanmıyorum çünkü benim regli olacağımda 3 gün belim ağrır biliyorum yani ama zor geliyor bu sefer bende anlamadım

sende durumlar nasıl

cuhacicegi nerden bulurum ki??bende yurtdisindayim canim :) bende 1 haftadir incir-havuc karisimini iciyorum ins bereber bu ay kaliriz ben herkese dua ediyorum bol bol ama bide benim karnim kasiklarim agriyor incirdendir bence, seninde agriyormu??

Hayır cnn m bende herzamanki gıbı sadece yumurtalama gunlerimde kasıklarda agrı olur bıde turşu yedıgım zamann ben bu incir kürünü kullanalı bende kesık kesık beyaz akıntı gıbı gelıyor peynir parçacıkları gıbı

cuhacicegi nerden bulurum ki??bende yurtdisindayim canim :) bende 1 haftadir incir-havuc karisimini iciyorum ins bereber bu ay kaliriz ben herkese dua ediyorum bol bol ama bide benim karnim kasiklarim agriyor incirdendir bence, seninde agriyormu??

Rahatlıkla eczanelerde bulabılırsın eger fransadaysan adı l'huıl de onagre ama baska ulkelerdeysen o dıle traductıon (ceviri) yapabilirsin. .....

canım benim bende çok özledim.bu aralar biraz yoğundum.ama artık buralardayım.
neler yaptın peki canım benim hayıta devam mı .....

inşallahhhhh hamilesindir canım ilk hamişimiz sen olursun arkandan da bizler geliriz ALLAH ın izniyle....

canlaaar herkeze hayırlı cumalar.Allah ım bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabu etsin.amiiiinnn.

canlaaar herkeze hayırlı cumalar.Allah ım bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabu etsin.amiiiinnn.

hayırlı cumalar canım allah dualrımı kabul eylesın gonlumuzden gecenlerı nesıp etsın hepımıze ınsallah

neler yaptın peki canım benim hayıta devam mı .....

inşallahhhhh hamilesindir canım ilk hamişimiz sen olursun arkandan da bizler geliriz ALLAH ın izniyle....

arkadaşlar
5 gündür regli olmadım bende seningibi oruç tutmadım olca diye inşallah ikimizde hamişizdir hayırlısıyla

Son düzenleme:
kızlar nerelerdesiniz benim bugün sınavım vardı bi kaç gündür giremedim ama sizlerde yoksunuz pek bi ıssız kalmış topik

ya ben size bişey sorcam bu ay benim hayıttan sanırım reglim gelmedi size bahsttiğim gibi oldu 3 gündür tık yok halbuki o kadar zorlamıştıki olcakmışgibi belim ağrımıştı 3 gün anlamadım bütün düzenim bozuldu soğan kürüne başlayacaktım regli bitince ama belirdi olmayınca tereddüt ettim başlayıp başlamamakta ama başlamak niyetindeyim birde bugün hani regli bitince bi akıntı olurya ondan olmuş anlamadım sizler ne alemdesiniz

Son düzenleme:

ınsallah senın bebiş gobuste bence allah bılır ama bana oyle gelıyo ınsallah amınnnnnnnnnnnnn

ınsallah senın bebiş gobuste bence allah bılır ama bana oyle gelıyo ınsallah amınnnnnnnnnnnnn

ayy kuzummm ağzından bal damlıyor hayırlısı ama ben o hüsranı çok yaşadım o yüzden pek umutlu değilim hayıta bağlıyorum bide regli bitiyormuş gibi belli etti kendini ay ne tuhaf oldu

bende sınavı atllattım garip oldum boşlukta gibi hissettim kendimi

evde bı test yapsana canımın ıcı busefer husran olmuycak ınsallah amınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…