aaabunu da ilk defa duydum. Şifa olur İnşallah.. benimde küçükken sürekli karnım ağrıyordu akdeniz ateşi teşhisini koymuşlardı hiçbir ilaç çare olmamıştı sonunda bu sabinin göbeği düşmüştür belki dediler köyde bi kadına götürdü annem göbeğimi ttuttu bişiyler yaptı geçmişti (göbeği düşmek derler bizim oralarda senin bu yaptırdığın sanırım aynı şey) acaba benimde yeniden düşmüş olabilirmi yeniden tuttursam bari ama benim karnım ağrımıyor ki :26::26:
hadi hayırlısı haberlerini bekliyoruz
canım ya ne güzel başlamış bir yerinden tutmuşsunuz en azından tedavin hayırlı olsun İnşallah güzel gelişmeleri yazarsın çok merak ederim ben şimdiRabbim yardımcın olsun bu yolda
merhaba kızlarrr bugun dr a gıttım ılacsız dewam edecekmısım klomensız yumurtam oluyo mu dıye bakacakmıs kürlereee baslıyorum ıncır kürü ıle corek otunu yapcambıraz oncede adet oldum tahmını bat 3 ocak dıye degısmıs bulunmaktatır
Bizim kızlar bizim topikten uçmuşlar
yumoşlar öyle büyüyorsa elbet geriside yuvarlanarak gelir(İnşallah)
topik annemiz başımızda durmayınca herkes bir yere dağıldıbir görünüyorsun bir kayboluyorsun nerelerdesin şekerim sen:44::44:
dumaduma nerelerdesin cancazımmm huu huuu sohbetini özledim
inşallahhh canım benım topık cok sessız yahu bakıyom bakıyom ılerlemıyo kızlar bısey sorcam ben ıncr kürü felan warya ıcemıyorum elımde degıl hemen kusuyorum ıceceklerle sorunum wargunde 2 tane kuru ıncır yesem olur mu ki ıcemıyom denedım olmuyo
canım sende eğer niyetin ciddiyse durumu baştan itibaren açıkla ona göre kürlerine başlatalım senide mecburen içeceksin hepimiz öyleyiz içemeyiz dedik ama hepsinide yapıyoruz hadi bakalım bebeişleriniz olsun olmayanlarada umut olsun
slm kızlarrrrrrr hayatım durum bıldıgın gıbı ıste gecen ay klomenle asırı buyudugu ıcın bu ay klomensız dewam edecem ovulasyon testlerım hazır corekotu+bal+tarcın yıyorum ekstra ıkı tanede kuru ıncır yemeye basladım ah bı ıcebılsem ıkı kere ıctım ıkısındede malesef kustumburnumu tutp ıcıyorum yo yudum yudum alıyorum yok bırden ıcmeye calısıyorum yıne yok ıncırı yesem fayda etmezz mı kı
dumaduma bende buralardayım.herzaman giremiyorum ama sizi takip ediyorum.sizide çoook özledim.
Kızlar merabalar hekese hayırlı akşamlar bende bu topıge devam etmek ıstıyorum bende gecen ay incir-havuc kuru yaptım olmadı bu ay klomen kullanıyorum reglımın 17 de progestan kullanacagım hayırlısuyla ama yanına hangı kuru yapsam bılemedım bende hıc bı problem yok eşimde de demekkı kısmet cunku 3 yıl az degıl yanııı
Rabbim gönlüne göre versin canım tabiki gelişmeleri sürekli yazarsan seviniriz bebiş olunca rehber oluruz başkalrına İnşallah (amin).. sen ihmal etme ilaçlarını 3yıl 5yıl 10 yıl canım neler var stres yapma elinden gelenide yapmaya çalış başka şeylerle ilgilenmeye çalış...
canım bunları söylemiştin açıklamadan kastım neden bebiş olmuyor kaç senedir olmuyor vs biz bunları bilmiyoruzki bilmedende bişey öneremiyoruz
sebepszı ınferlıte dıyorlar acıklananayan durummus spermler normal yumurtalıgım adetlerım hormon tahlılerım normal sebebını bulamıyorlar 2.5 yıl oldu sadece ılk ay korunduk ondan sonrası malesef hıc hamıle kalamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?