ADIM ADIM HAMİLELİK (hem kadın hem erkek İçin ) HAYDİ PAYLAŞIMA umutlu olalım

Slm canım bende iyiyim çalışmaya başladım çok şükür böylece sıkıntılarımızıda daha kolay atlatacağız Allahın izniyle evde oturup düşünmekten çok çok iyi dualarında beni bizide unutma cancazım tamam mı öpüyorum kocaman

canım hadi hayırlısı aşılamamı yaptırıyorsun Rabbim hayırlı sağlıklı sonuçlar nasip etsin İnşallah sıkıntı yapma özellikle şu aşamada

geç cvp veriyorum kusura bakma, yok canım aşılama değil benim direk tüp bebek çok heyecanlıyım daha çok var yolun başındayım ilaçları alıp ilk adette tedaviye başlıcam hayırlısıyla, ama içimde garip bir seviçle karışık ürperti var hayırlısı olsun RABBİM benim ve bu sitede olan olmayan ve bütün evlat hasreti çekenlerin yüzünü güldürür inşallah

Son düzenleme:

senin adına çok sevindim canım çalışırken kafan boşalır bu arada sessizce geliverir bebişin belki inşallah öyle olur...istersen özelden bana ismini yaz dualarıma senide katayım isteyen varsa bana ismini yazsın özelden dualarıma katayım Müslümanın Müslüman kardeşine duası daha çabuk geçermiş ....

Amiiiiinnnnnn İnşallahh Hey Maşallah Rabbimmm topiğimizin ilk bebeği geliyor Rabbimin izniyle hadi hayırlı olsun tedavin

Canımmmmm Rabbim senden razı olsun güzel kalbinin ne muradı varsa sana nasip etsin canım benimmm İnşallah bende başlıyorum dualara Rabbimin izniyle en yakın zamanda birbirimize hamiş haberlerimizi veririz İnşallah

Rabbi yessir velatü assir Rabbi temmim bil hayr : Rabbim kolaylaştır zorlaştırma Rabbim hayırla sonuçlandır...

rabbim hepimizden senden de razı olsun canım benim....inşallah canım güzel haberler veririz inşallah.....dua etmekteki huzur başka bir yerde yok...rabbim kabul etsin....

rabbim hepimizden senden de razı olsun canım benim....inşallah canım güzel haberler veririz inşallah.....dua etmekteki huzur başka bir yerde yok...rabbim kabul etsin....

Aminnn İnşallah canım.. bu arada benim ayıptır söylemesi lekelenme 2 ay sürdü 1.5 ay lekelenmenin sonunda şiddetli bi regli dönemi geçirdim 15 gün sürdü 2 gün önce de bitti çok şükür özel şeylerde var bi ara konuşuruz

hayırlısı olsun bakalım için temizlenmiştir belkide her zaman girmiyorum ama özelden msj atarsın okurum canım benim...

Amiiiiinnnnnn İnşallahh Hey Maşallah Rabbimmm topiğimizin ilk bebeği geliyor Rabbimin izniyle hadi hayırlı olsun tedavin
iyi dileklerin tşk iderim amin inşallah tutar ilkinde gerçi daha adet tarihime var ve ilaçları kaç ay kullanacağım ve transfer ne zaman olacak bilmiyorum merak da ediyorum ama yinede bu kadar ilerleyebilmiş olmak çok güzel.(buarada 2 aydır meryem süresini okuyorum ALLAHIM kabul edr inşallah AMİN.)

Son düzenleme:
hoşbulduk canlar.pek fazla giremedim.kayınvalidem ameliyat oldu birsüredir onunla ilgileniyoruz.onun dışında pek birşey yapamadım.tam tüp bebeğe karar vermiştim birsürü aksilik çıktı.ama vardır bir hayır diyorum.kürleri falanda bıraktım.siz neler yaptınız

Son düzenleme:

ben dede değişik bir şey yok canım bildiğin gibi daha topiğimize bir bebiş gelmedi hayırlısı bakalım..geçmiş olsun bu arada

geçmiş olsun ecrinq canım tüp bebek hazırlığın vardı ocak-şubat düşünüyordun tüh ya neyse ihmal etme yinede bizde de ne olsun umut ediyoruz yalnız herşey bir yana dikkat odaklı dua çok önemli bence. ben bir türlü konsantre olamadım işe başladığımdan birde ama Rabbim isteyince verir herhalde belkide ona daha fazla şükretmemeizi istiyor bilemeyiz...

sağol canım.tüp bebek şimdilik ertelendi malesef.zaten ne zaman plan yapsam altüst oluyorama vardır bir hayır diyorum.vakti zamanı değildir belki.dikkat odaklı dua nasıl oluyor canım.:44::44:

sağol canım.tüp bebek şimdilik ertelendi malesef.zaten ne zaman plan yapsam altüst oluyorama vardır bir hayır diyorum.vakti zamanı değildir belki.dikkat odaklı dua nasıl oluyor canım.:44::44:

canım sadece duaya yoğunlaşmak bir kere değilde düzenli ve devamlı yapmak gerekiyor demek istedim. tıpkı hasta oluruz da ilaç içeriz mesela grip oluruz ilaç içerizya yarım bırakınca tekrarlar onun gibi bişey olana kadar dua etmek gerekiyor düzenli olarak bende başlayacaktım aslında ama istikrarlı olamıyorum

Arkadaşlar herkesin kandili mübarek olsun dilerim bu kandilde dualarımız kabul olur ALLAH bebişlerimizi gönderir.

canım vardır bir hayır bundada inşallah ALLAH hepimizin beklentilerini mutlu sonla bitirir ve gün gelir cocuklarımızın yaramazlıklarını anlatırız ALLAH kuluna vermeyeceği şeyin duasını yaptırmazmış sadece imtahan ALLAH sabır ve selamet versin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…