ADIM ADIM HAMİLELİK (hem kadın hem erkek İçin ) HAYDİ PAYLAŞIMA umutlu olalım

sorma canım yaaa.2 gündür kayınvalidemdeydim yeni geldim.çok haşır neşir olduk bu ara kayınvalideyle.

rabbim muhabbetinizi bozmasın gerçi ALLAH bozmazda kulları girmesin aranıza...
nasılsın canım neler yapıyorsun bebiş konusunda bir gelişme var mı ...

kızlar kendimi artık kadın gibi algılamıyorum çünkü kadınların bebekleri olur doğurgan olur. Sadece görünüşte kadınım galiba saçmalıyormuyum acaba bu nasl bi ruh halidir

Son düzenleme:
rabbim muhabbetinizi bozmasın gerçi ALLAH bozmazda kulları girmesin aranıza...
nasılsın canım neler yapıyorsun bebiş konusunda bir gelişme var mı ...

amin canım.ama fazla muhabbette tez ayrılık getirirmiş.ya beb biyerlerdeyim yada bende misafir.böööyle geçiyor şimdilik.bebiş konusunda henüz birşey yapamadım.İnşallah artık biyerlerden başlamam lazım.hayırlısı bakalım.sen napıyorsun.nasıl geçiyor.bir gelişme varmı cancazım.

kızlar kendimi artık kadın gibi algılamıyorum çünkü kadınların bebekleri olur doğurgan olur. Sadece görünüşte kadınım galiba saçmalıyormuyum acaba bu nasl bi ruh halidir

aaaa olurmu hiç öyle şeybirdaha duymayayım.tabiki kadınız.kadınlık sadece çoocuk doğurmakta değil.yolun başındasın henüz.bence biraz uğraşsan olacak belki.pes etmek yoooook

canım benim bende de bir değişiklik yok bakalım önümüzdeki ay doktora gitmeyi düşünüyorum rabbim nasip ederse biryerlerden başlamak lazım...

merhaba arkadaşlar nasılsınız sizlerle sohbeti özledim buara yoğunum pek giremiyorum

canım buralardayız ama artık yıprandık

şahsen ben çok kötüyüm ve şuan neyse umut olun artık bize kızlar ben diyecek bi söz bulamıyorum

canım buralardayız ama artık yıprandık

şahsen ben çok kötüyüm ve şuan neyse umut olun artık bize kızlar ben diyecek bi söz bulamıyorum
canım benim yıpranmak yok.ben 10 yıldır anne olmak için uğraşıyorum.kimi zaman pes etsemde içimdeki annelik hasreti burnumdaki bebiş kokusu hiç gitmedi.umudum olduğu sürece bu yolda elimden geleni yapacağım.yeterki sonu güzel olsun.herşeye değer.

İnşallah canım İnşallah bizde 6 senin içine girdik bakalım herşey nasip bugün rüyamda iki tane erkek çocuğu gördüm kardeşimmiş ama onlar rüya işte :26::26::26:

İnşallah canım İnşallah bizde 6 senin içine girdik bakalım herşey nasip bugün rüyamda iki tane erkek çocuğu gördüm kardeşimmiş ama onlar rüya işte :26::26::26:

Rab bim nasip ettiyse anneliği olacak inşallah.sen sadece dimdik dur.mücadelenin arkasında dur.yapman gerekeni yap ve umudunun,rüyanın,hayallerinden vazgeçme.

Rab bim nasip ettiyse anneliği olacak inşallah.sen sadece dimdik dur.mücadelenin arkasında dur.yapman gerekeni yap ve umudunun,rüyanın,hayallerinden vazgeçme.

İnşallah nasip eder canım benimm bende tadmak istiyorum artık. yeni evlenenleride hamile duyunca daha bi morali bozuluyor insanın birde herkes sorunca böyle oluyor topiğe bi bebek gelsede neşelensek ya

kızlar ben çok takmaya başladım yine bebek konusunu hep bu insanların yüzünden ne güzel unutmuştum kafama takmıyordum işe girdim yeni insanlar tanıdım her biri ayrı soruyor ve hocam sende düşün artık dedikçe deliye dönüyorum daha neler neler

be güzelde atlatmıştım kötü günlerimi şimdi yeniden aklıma takıldı ve atamıyorum başıma ağrılar girdi o kadar yani

kızlar meraba siz geliyosunuz ben çıkıyorum ben geliyorum siz yoksunuz, yaa ben 4 gözle adet olmayı bekliyorum inelere başlamak için ama 1 haftadır hasta olmadım istermisiniz tüp bebek öncesi hamile kalayım örneklerini gördüm ama..... gerçi kendimi tüp bebeğe odkladım normal yoldan artık kendimi fazla kasmıyorum umursamıyorum, işlerimi ve temizliğimi bitirmeye çalışıyorum, bu ara birde evin mütahite verilmesi var ne yapacağım bilmiyorum ama olsun hayırlısı olsun

aynen öyle oluyor canım.bir türlü denk gelemiyoruz.inşallah kendiğinden hamişsindir canım benim.ben dayanamaz test yapardım.bende başlayacaktım tüp tedavisine bir türlü başlayamadım.birde kist çıktı şimdi.yarın randevum var bakalım ne diyecek.hayırlısı olsun hakkımızda.

benimde kist problemlerim var soğan kürü yaptığımda kendilinden kayboluyor ama ne zaman bebek için adım atsam yine başlıyor yani benim içinde sorun teste gelince geçen seneye kadar bende yapıyordum budefa hamilemiyim diye ama hep hüsran sonunda içimi boşaltıncaya kadar sadece ağlardım tekrar yaşamak istemiyorum ama hamile kalınca özellikle o iki kırmızı çizgiyi görmek için alacağım.. Ama boş durmuyorum kuran ve dualarımı aksatmıyorum RABBİM inş. hepimizin bebişlerini hayırlısıyla gönderir.

topiğe ismini yazdıran ve şu an hamiş olan bir arkadaşımız var nasıl hamiş olduğunu ve mutlu haberini bize yazmadı ne üzücü :26::26::26::26::26::26::26:

Yinede kuruincire hayırlısıyla kucağına alması için dualarımı gönderiyorum... ben hamiş olsam eşime haber vermeden önce buraya yazardım herhalde neyse canları sağolsun...

duma duma merhaba canım evet kötü bir durum ama ne yapalım oysa burda birinin bi mücadeleden sonra hamile kalması bizlere umut veriyor ALLAH hayırlıısıyla kucağına almayı nasib eder inş ..Darısı hepimizin ve isteyenlerin başına olsun, ben hala regli olmadım ilaçlar dolapta bekliyor sanırım sıkıntı yaptım, biran önce iğnelere başlamak istiyorum inşallah 1inci denemede tutar(amin) neyse hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…