onuda duydum etkili oluyormuş.ama hepsini karıştırırsam doğru olurmu acaba.:44::44::44:
yok hepsini karıştırma olmaz ama hangisinden başlamak istiyorsan ondan başla....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onuda duydum etkili oluyormuş.ama hepsini karıştırırsam doğru olurmu acaba.:44::44::44:
bu ay olur inşallah canımmmm hoş benim kaynanam yatıp kalkıp dua ediyo olmasın diye ama
hoşgeldin aramıza hemen senide ekliyorum bat Ekim 19 tamam mı hadi bismillah bol bebişli bir topik olsun Alllahımmmm duy sesimizi![]()
rüyamda görüyorum kokusunu bile duyuyorum bir sürü hayalim var ne biliyim evlat sevgisi derler ya gerçekten bambaşka bişeymiş olmadığı halde hayatımdaki herşey ona endeskli nasıl olur bilmiyorum ama böle iştee
amiiiiiiiin allahım duy sesimizi birimizin duasını bir diğerine katarak kabul eyle allahım amin . canım canım inş dediğin gibi bol bebekli topik olur burdan mide bulantılarını paylaşırız :)
nasıl yani neden istemiyor :44::44::44:
İnşallah canım İnşallah hamiş oluruz da ufak tefek neler yaşıyoruz paylaşırız bebişler oluncada yaramazlıklarından bahsederiz Allahım bizede göster o günleri içim sevinçle doldu sevindirik oldum gülüyorumm![]()
aminnnnnnnn.bende aynı konuştukça içim umutla doldu.gaza geldim galiba.akşam üstü eve nasıl geldim bilmiyorum.moralim bozuktu.ama şimdi süperim harikasınız kızlar.aslında kalkmam lazım işlerim var.sizi bırakamıyorum.çakıldım kaldımİnşallah canım İnşallah hamiş oluruz da ufak tefek neler yaşıyoruz paylaşırız bebişler oluncada yaramazlıklarından bahsederiz Allahım bizede göster o günleri içim sevinçle doldu sevindirik oldum gülüyorumm![]()
biz evlat sevgisi tatmasakta evladı alanlardan daha iyi biliyoruz o duyguyu.bzim kadar hasretle özlemle beklemiyorlar.ben 8 senemi çocuğa endeksli yaşadım.zamanımı paramı herşeyimi ona bağladım.kendimi erteledim.sonra anladımki ne yaparsam yapayım vakti zamanı değilse olmuyor.dedimki kendi kendime hiç olmayadabilir ve birgün geriye baktığımda sadece çocuğum olsun diye çabalayıp hiçbirşey yaşamamış olacağım.zamana bıraktım birsüre.işe girdim 6 ay kafamı dağıttım.bu senemi gezmeye ayırdım.doya doya gezdim yıllardır yapmadığım şeyleri yapmaya çalıştım.sürekli onunla yaşanmıyor çünkü hayatım elimden kayıp gidiyor.hepde şunu diyorum Rab bim verecekse bütün imkanları önüme sere zaten.ben sadece strese girdiğimle kalırım.
bende bilmiyorum bi ara konuşmuyoduk konuşmaya başlayınca yüzüme karşı çat diye söyledi ben dua ettim çok olmasın diye dedi ben çok istiyorum ya ondan heralde ben üzüleyim diye :) ama doğmamış çocuğa ne bu garez anlamadım ama duası ona döndü görümüm düşük yaptı ben böyle olmasına rağmen gene çok üzüldüm onun düşük yapmasına eşimi gönderdim akşamam kadar hastanede yanında kaldı ben giderdim fakat çalıştım yerden yeni izin almıştım böyle kızlar böyle streslerde var yani :)
aminnnnnnnn.bende aynı konuştukça içim umutla doldu.gaza geldim galiba.akşam üstü eve nasıl geldim bilmiyorum.moralim bozuktu.ama şimdi süperim harikasınız kızlar.aslında kalkmam lazım işlerim var.sizi bırakamıyorum.çakıldım kaldım![]()
yavrucugum neden kayın validen istemiyor.şaşırdım yani.genelde torun isterler.[/QUOT
bende anlamış deilim canım bi ara konuşmuyorduk sonra konuşurken söyledi çok dua ediyorum olmasın die dedi healde ben çok isteyorumya olmayınca üzülim diye :) ama dua ona döndü görümüm düşük yaptı ben gene üzüldüm onlara eşimi gönderdim yanına akşama kadar kaldı yanında ben çalıştım yerden yeni izin almıştım alamadım neyse böle işte :)
sen gönlünü ferah tut.o tür dualar kendine döner.olunca sevdirmezsin.![]()
biz evlat sevgisi tatmasakta evladı alanlardan daha iyi biliyoruz o duyguyu.bzim kadar hasretle özlemle beklemiyorlar.ben 8 senemi çocuğa endeksli yaşadım.zamanımı paramı herşeyimi ona bağladım.kendimi erteledim.sonra anladımki ne yaparsam yapayım vakti zamanı değilse olmuyor.dedimki kendi kendime hiç olmayadabilir ve birgün geriye baktığımda sadece çocuğum olsun diye çabalayıp hiçbirşey yaşamamış olacağım.zamana bıraktım birsüre.işe girdim 6 ay kafamı dağıttım.bu senemi gezmeye ayırdım.doya doya gezdim yıllardır yapmadığım şeyleri yapmaya çalıştım.sürekli onunla yaşanmıyor çünkü hayatım elimden kayıp gidiyor.hepde şunu diyorum Rab bim verecekse bütün imkanları önüme sere zaten.ben sadece strese girdiğimle kalırım.
kızlarrrrr ne güzel moral oldunuz bana yaaaaaa iyi ki varsınız....![]()
çok doğru canım umarım ikiz bi gebeliğin olur bi an önce :) bende hep öyle diyorum ama hiç çıkmıyor aklımdan aşk gibi bişey bu yaşıyorum ama aklım hep onda sadece gelmesini bekliyorummm![]()
İnşallah canım hepimizin.bende öyleydim ama kendine yaşattığın stresten bile olmayabilir.kafanı başka şeylerle dağıt biraz.umarım aşkına biran önce kavuşursun.