adım adım hedefe eskiyle

İğne zaten tam anlamıyla tedavi etmiyor. Sadece gelecek atakların şiddetini ve kişideki özürlülüğü azaltıyor. Hastalığın genel olarak bir tedavisi yok. Şu an raporum 2 yıllık olarak düzenlendi. Eğer etki ediyorsa ilaç büyük ihtimal uzunca bir süre kullanıcam.
 
Kizlar bugun annemdeydim ve yemegi fazla kacirdim. Bu yuzden 4 saat önce kapadim ağzimi ama dayanmasi cok zor. Birde yarin dengelemek icin daha az yemem lazim tabi. Sizde durumlar iyi gidiyordur ins.
 
canım akşam yemeğini kendine hazırlasan erken yesen olmaz mı,ayrıca otobüsle gidebileceğin bir park varsa ufak bir yandan çanta takarsın suyunu yanına alırsın bir de kulaklıkla müzik dinlesen canım ilk zamanlar ben de yürüyüşten nefret ederdim fakat sevdiğim müzikleri yükleyip parkta onları dinleyerek yürümeye alıştım şimdi çıkamıyorum orası ayrı
 
Kizlar bugun annemdeydim ve yemegi fazla kacirdim. Bu yuzden 4 saat önce kapadim ağzimi ama dayanmasi cok zor. Birde yarin dengelemek icin daha az yemem lazim tabi. Sizde durumlar iyi gidiyordur ins.
canım ben de kaç gündür aynen senin gibiyim fazla kaçırıyorum hatta göbek yaptım olan göbeğimin üstüne umarım toparlanacağız
 
cass canım bir de sana bir şey önereceğim hastanelerde dahiliye anabilim dalı altında metabolik rahatsızlıklarla ilgili bölüm var veya endokrine gitsen bunlar diyetisyenden daha profosyonel rahatsızlığın olduğundan dolayı bunlara bir görünsen çünkü aklım takılıyor sana her ne kadar görüşmesek de gerçekte yakın hissediyorum kendime seni ve diyetler yüzünden sağlığın kötü etkilensin istemiyorum ne dersin canım
 
Dediğim gibi maalesef değiştirme gibi bir durumum yok. Şöyle söyliyim. Okul açılalı 7 ay oldu okula hala top gelmedi. Bahçeye indiğinizde spor yapmak istediğinizde yan okuldaki affedersiniz ama itler kafanıza şişe fırlatıyorlar ki bir keresinde benim kafama geldi. O zamandan beri bedduam üzerlerinde. Onun haricinde tabi ki sözle tacizleri var. Daha hala bizim okulda siyah pantolon yasak bilmem ne diye her gün onu kontrol ediyorlar. Kim siyah pantolon giymiş diye bakmak yerine okula insan bir top alır, yan okuldaki itlerle aramıza artık duvar mı örerler neyse arayı kapatırlar. Bu yüzden nefret ediyorum spor yapmaktan. Yapmak gelmiyor içimden. Ama yazın arkadaşlarımla birlikte sabahları evimin çok aşağısında bir yüksekte park var. O parkın uzun yüksek merdivenleri var. O merdivenlerde antrenman yapmayı düşünüyorum fakat şimdilik evde Leslie Sansone videosunu yapmaya devam edeceğim. Kusura bakmayın çok uzun oldu ama artık içimde insanları sevme duygusu kalmadı. İlerde öyle bir yerde yaşayacağım ki hiçbir insan olmayacak çevremde. İçimdeki sesle etrafımdaki hayvanlar yetecek bana. Çünkü ben insanların genelinden nefret ediyorum artık. Dünya bize ait olmadığı halde benciller olarak dünyayı kendi malımız zannediyoruz. Evet maalesef böyle düşünen ben ilerde doktor olmak istiyorum. Ne ilginç bir düşünce. İnsanlardan nefret eden bir doktor.
 
Ablacım ben de en az senin kadar hissediyorum. İkinizi de görmesem de nedense sizin hiç olmamış bir ablam gibi hissediyorum. Ablacım her ay kan tahlili yaptırıyorum iğne yüzünden sonuçlarda bir anormallik yok. Zaten hastalığımı veya sağlığımı etkileyecek şekilde şok diyetler falan yapmıyorum. Normal o gün ne varsa yiyorum. Ekmeğimi değiştirdim. Tatlı yemiyorum. Her hafta bir kilo verme değil amacım. En azından üniversiteye gidene dek kilom normale dönsün. Fakat şu an bile tartıdaki rakam değişmemiş olsa bile incelmiş gibi hissediyorum. Özellikle bel bölgem daha incegibi görünüyor aynada.
 
Canlarim tartildim bu sabah. 91,70 kg gosterdi tarti. Aksama dogru uzun uzun yazicam pcden. Son gunler misafilerim vardi hic firsatim olmadi. Simdilik haber verim dedim.
 
Cass canim cok gecmis olsun. Dikkat et kendine ve iyilesene kadar kilo filan dusunme. Önce saglik. Dogrusu ben iki gun öncede tartildim yani persembe gunu ve tarti bana ayni rakami gösterdi hatta 100 gr daha az. Iki gundur demekki hic gitmemis ama tansiyonum dusmeyede basladi. Ozellikle aksamlari cok zorlaniyorum kizlar ve ac yatiyorum. Bu kadarina katlanicaz artik. Su icemiyorum hala. Niye bu sefer boyle oldu bilmiyorum ama ac karnina cok midemi bulandiriyor. Hayirlisiyla biraz ustumuzdeki yuku atabilseydik ve kendime cok kiziyorum. Tum verdigim kilolari geri aldim. Ne guzel 78e dusmustum. Kilo vermeme bile gerek yoktu sadece korusam yeterdi. Bu sekilde dusununce motivasyonum azaliyor veremicekmisim gibi geliyor uzuluyorum ve zor toparliyorum kendimi. Ve kullandigim ilaclar ise yaramiyor bence. Yaklasik 4 kg verdim iki bucuk hafta icinde ve ac kalarak yuruyuse cikarak. Ilaclarin odem soktugu filan yok. Haftaya doktora gidicem yine. Basinizi agrittim ama biliyorsunuz sizden baska paylasabilecegim kimsem yok bunlari. Yakin arkadaslarim ya kilolu ve kilosunu takmayanlar yada hic kg sorunu olmayanlar. Benim gibi olan yok. Iyiki varsiniz kizlar. Kendi aranizda konusmussunuz zaten ve okuyunca duygulandim. Yuz yuze gelmedik ama bende sizi en az gercekte taniyormus kadar seviyorum. Insallah bu sene son vericez fazla kilolu halimize.
 
canım ne baş ağrıtması biz burda birbirimiz için varız :) ben de 84 çıktım bu ara hiç veremiyorum dikkat edemiyorum bir motivasyonsuzluk bir isteksizlik var ben de sebebini anlamadım ama umudumu kaybetmiyorum
 
Kizlar giremedim pek fazla son günler. Benim ufaklik dis cikariyor ve 2 dis birden. Inanin sirf bu duruma dayanabilmek icin ne yedigimin farkinda bile degilim. Kalori hesabi yapiyor ve 1800ün üstüne cikmamaya çalisiyorum ama yiyorum herseyden yoksa dayanamam. Haftanin yarisina geldik sayilir. Bu hafta tartilmam sanirim. Kg aldigimi gorursem iyice yikilirim. Doktorda randevum var cuma gunu. Ve hafta sonu buyuk bir kutlama var evimizde bol yemekli. Allahim irade versin. Benden haberler boyle. Sizde beni habersiz birakmayin.
 
Ben de regl dönemindeyim. Hala gribim de geçmedi. Herhalde ben de bu hafta tartılmam. Tartıda bir değişiklik olmasa bile başkaları zayıflamışsın demese bile ben zayıfladığımı hafiflediğimi hissediyorum nedense. Bilmiyorum belki kendi kuruntumdur ama çok yavaş da olsa seneye zayıf bir insan olacakmışım gibi bir his var. :)
 
Cass geçmiş olsun canim benim. Daha iyi oldun mu yoksa gribe devam mi? Ben dediğim gibi bugün tartilmadim moralim bozulmasin diye çünku hissediyorum yine kg aldiğimi. Doktora da gitmedim dün haftaya erteledim. Kara bulutlar geziyor tepemde... bahar geldi ve ben hala kiloluyum ya ondan. Saniyorumki veremicem. Sizde durumlar nedir? Aklimdasiniz hep.
 
Gribim geçti gibi. Reglim de bitti. 92.3 kilo gösteriyor tartıda. Pek inanmıyorum ama bakalım. Hastayken baya tatlı şey yedim. Artık onlara bir dur demem gerek.
 
Slm kızlar bayağı ara verdim.işe girdim ve çok yotuluyorum ama koştursam da kilo vermedim hatta aldım galiba korkudan tartılamıyorum baktım da başlığı ağustosta açmışım 8 ay olmuş sadece tatlıyı kesip ayda iki kilo verseydik 16 kilo gitmiş olurdu ama bunu bile beceremedim.çok üzülüyorum tartıya çıkamıyorum siz nasılsınz
 
Atak geçiriyorum ablacım ben. Sanırım 1 hafta içinde serum kortizona başlıcam. Kortizon yanında tuzsuz şekersiz diyet yapmam şart. Bakalım belki bu arada verebilirim. Ben de farkındayım sürekli kilo verme işini boşluyoruz. Artık bir dur deme vaktimiz geldi.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…