- 8 Ağustos 2014
- 74
- 26
- 18
- Konu Sahibi eskirokfor
-
Bugün arkadaşımla ilk Galata'ya gittik. Daha sonra Haliç'ten Kadırga'ya ordan Eminönü'ne yürüdük. Spor olarak sayılabilir sanırım ki oldukça uzun bir yoldu. Baya da yoruldum bugün. Ama ben başaracağımıza inanıyorum. Burada bırak 89 u 60 lı rakamları göreceğiz.Kizlar bende tartildim ve tam 93.5 çiktim. Yaklaşik 2 kg vermişim. Son tartildiğimda 95 küsürdüm. Dogrusu aksamlari kacirdigim cok oldu ama sanirim bende haplarin da etkisi olabilir ve birde dün 4ten sonra hic bir sey yemedim tarti hafif göstersinde moral olsun bana diye. Cass canim sakin sende üzülme. Asil diyetimiz şimdi başliyor. Ben çok daha disiplinli bir şekilde yapmak istiyorum diyeti. Ikimiz 89 kiloyu bir an önce görmeliyiz. Gerekirse her yediğimiz lokmayi buraya yazariz! Birlikte basaricaz canim kardesim.
Amaaan boşver ablacım seni bırakanı sen de bırakacaksın. Ne demiş yabancılar LET HIM GO :)tamamdır cnm cts olsun :)
bu arada biraz canım sıkkın hala sevdiğim eski sevgilimin hayatında biri var galiba az da olsa bir umut vardı içimde ah kızlar ya çok üzgünüm bugün
Sabahtan beri denemeye çalıştım ama maalesef pek bana göre değil. Bir de şunu farkettim. Spordan cidden zevk almıyorum. Belki hemencecik tıkandığım için veya evin içinde yaptığım içindir ama cidden sevmiyorum. Dışarda spor yapacack hiçbir yer de yok. Her yer yokuş. Napıcam bilmiyorumHala seviyorsan eminim senin icin cok zordur. Ayni yollardan zamaninda bende gectim, insani cok cökertiyor ama zamanla daha iyi hissediceksin kendini. Uzulmemeye calis eski. Cass canim dene onu bakalim. Belki iyi gelir sana. Eger iyi gelirse bende denerim belki. Ilk once bakmam lazim kg verisime bir kac hafta daha..
Maalesef ki interferonun en büyük iki sorunundan birisi bu. Birincisi karaciğeri hasta ediyor. İkincisi inanılmaz bir ağrı yapıyor insanda. Bu yüzden düzenli olarak ek ağrı kesici alınması gerekiyor.O igneleri biliyorum. Gebeligimin altinci ayinda seker teshisi konulmustu ve bende ilk 1 ay her gece yatmadan önce sonraki 2 ay ise günde 3 kez igne vurunuyordum baldirimdan. Iskence gibiydi resmen. Allah yardimcin olsun ama sagligin icin yapacaksin mecbur. Dedigin gibi doktoruna danis bakalim. Hem normalde agri yapmasi normal degildir diye dusunuyorum. Bas agrisi bile yapiyor diyorsun. Allah acil sifalar versin kardesim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?