adım adım hedefe eskiyle

Cass benimde kahvalti aliskanligim hic yok canim. kendimi bildim bileli hic yapmam. ancak biri yanimda olucakki onunla yapim. evde oldugumdan ve benim ufaklik gec yattigindan gec kalkiyorum sabahlari. uyanmam 10u kesin buluyor. 12ye dogru hafif bir seyler yemeye calisiyorum. bugün mesela yogurdun icine yarim elma ve yarim muz dograyip yedim. o halde kesinlesti tartilma günümüz. cumartesileri büyük gün! ben simdiden heyecanliyim. insallah bari 1 kg gitmistir cunki ödem atici ilaclarida kullanmaya basladim tabi bir faydasi dokunursa cunku ilaclar bitkisel. henüz tibbi asamaya gecmek istemedi doktor rahatsizligimi bilmediginden. bakalim bakalimmmm.

Kizlar ben aksam yemeginde haslanmis patates yedim? Icim hic rahat degil. Patates diyet yaparken sakincali mi? Internette baktim ama tüm diyetisyenler ikiye ayrilmis gibi patates konusunda..

Bence zararlı değil. Çünkü patates lifli bir gıda ve lifli gıdalara vücudun ihtiyacı var. Patates o yüzden oldukça güçlü bir besin kaynağıdır. Fakat haşlama veya fırında bir yerde közleme dışında yenmemeli bence. Örneğin bizim evde eskiden çok patates-patlıcan-kabak kızartması yapılırdı. Nerdeyse 1 senedir kızartma yemiyoruz. Bu yüzden kızartma olarak yenmemeli.

Kızlar ben tartıldım 93.1 çıktım. Ben kilo vermeyi isterken daha yarım kilo da almışım. Bu hafta doğru düzgün bir şey yapmadığım için böyle oldu sanırım.

Kizlar bende tartildim ve tam 93.5 çiktim. Yaklaşik 2 kg vermişim. Son tartildiğimda 95 küsürdüm. Dogrusu aksamlari kacirdigim cok oldu ama sanirim bende haplarin da etkisi olabilir ve birde dün 4ten sonra hic bir sey yemedim tarti hafif göstersinde moral olsun bana diye. Cass canim sakin sende üzülme. Asil diyetimiz şimdi başliyor. Ben çok daha disiplinli bir şekilde yapmak istiyorum diyeti. Ikimiz 89 kiloyu bir an önce görmeliyiz. Gerekirse her yediğimiz lokmayi buraya yazariz! Birlikte basaricaz canim kardesim.

Bugün arkadaşımla ilk Galata'ya gittik. Daha sonra Haliç'ten Kadırga'ya ordan Eminönü'ne yürüdük. Spor olarak sayılabilir sanırım ki oldukça uzun bir yoldu. Baya da yoruldum bugün. Ama ben başaracağımıza inanıyorum. Burada bırak 89 u 60 lı rakamları göreceğiz.

Tabiki spor sayilir. Attigin her adim kalori yakar. En azindan ben kendimi öyle teselli ediyorum. Yaklasik bir bucuk ay önce bir app indirdim arkadasimin tavsiyesiyle. Attigin adimlari sayiyor. Yürüyüse cikarken telefonumu beraberimde götürüyordum ve 5000 adimla eve geri dönüyordum. Ortalama 250 kalori falan yakmis oluyordum. Biliyorum fazla degil ama hic yoktan iyidir. Sonra tartida 6 kg aldigimi görünce biraktim tabi ama bugun yeniden baslicam bende cass. 60lari görücez insallah. Mecburuz! Benim normal kilom hep 55-60 kg arasiydi kendimi bildim bileli :'( basaricaz insallah. Ilk hedef 80leri görmek.

Kızlar ben şu Karbonhidrat diyetini denemeye karar verdim. Ne yiyeceğini kısıtlamıyor. Sadece karbonhidrat değerinin 50 yi geçmemesi gerekiyormuş. Onunla ilgili listeden hesaplayıp 50 yi geçmeden bir günü geçiriyorsun. Bana uygun gibi geldi. Bunu deneyeceğim.

tamamdır cnm cts olsun :)
bu arada biraz canım sıkkın hala sevdiğim eski sevgilimin hayatında biri var galiba az da olsa bir umut vardı içimde ah kızlar ya çok üzgünüm bugün

tamamdır cnm cts olsun :)
bu arada biraz canım sıkkın hala sevdiğim eski sevgilimin hayatında biri var galiba az da olsa bir umut vardı içimde ah kızlar ya çok üzgünüm bugün
Amaaan boşver ablacım seni bırakanı sen de bırakacaksın. Ne demiş yabancılar LET HIM GO :)

Hala seviyorsan eminim senin icin cok zordur. Ayni yollardan zamaninda bende gectim, insani cok cökertiyor ama zamanla daha iyi hissediceksin kendini. Uzulmemeye calis eski. Cass canim dene onu bakalim. Belki iyi gelir sana. Eger iyi gelirse bende denerim belki. Ilk once bakmam lazim kg verisime bir kac hafta daha..

Sabahtan beri denemeye çalıştım ama maalesef pek bana göre değil. Bir de şunu farkettim. Spordan cidden zevk almıyorum. Belki hemencecik tıkandığım için veya evin içinde yaptığım içindir ama cidden sevmiyorum. Dışarda spor yapacack hiçbir yer de yok. Her yer yokuş. Napıcam bilmiyorum

Sanırım ben kilo verememe sorunumu buldum. Akşam 9.30 da yiyoruz yemeği genellikle. Ve maalesef bunu aşağıya alma gibi bir durumum yok. Üstüne bir de ben saat 10 da tavuk gibi uyuduğum için yağların yakılmasına vakit vermiyormuşum. O yüzden bugünden itibaren akşam 12 de yatacağım. Şimdi kendime şekersiz kahve yapıyorum ki akşama kadar ayık tutsun beni :)

Cass canim aksam yatmadan önce yenilen hersey hemen yağ oluyormuş. Ben önceki diyetlerimde saat 5 yada 6dan sonra hic yemiyordum ama şuan uygulayamiyorum ufakliktan dolayi. Zaten geç yatiyoruz. Yatmadan 3 saat önce en geç yiyorum. 4 saat olmasina özen gösteriyorum ve benimde disarda spor yapabilecegim bir yer yok. Sehirin gobegindeyim. Sadece yuruyuse cikabiliyorum. Bugun cikamadim misafirlerimiz vardi ama dun ciktim ve 5000 adimimi attim. 89a bir inseydik. Bize cok moral olurdu ama inicez insallah. Eger erken yatiyorsan dedigin gibi 10da o zaman en son 7de ye. Unutmayalim aralik minimum 3 saat optimum 4 saat.

Bende su hic icemiyorum. 1 litreyi bile gormüyorum gunde. Eskiden diyetlerimde en az 2 litre icerdim. Unutuyorum hep ve ac karnina icincede midemi bulandiriyor.

Akşam yemeğini maalesef oynatamayacağım için uyku saatimi ileriye almam gerek. Ama öyle daha iyi olur diye düşünüyorum. Çünkü 10 da yatınca sabaha 5 te uyanmaya başlıyorum. Ondan sonraki uyku kalitesizleşiyor haliyle baş ağrısı yapıyor. Bir de bu aralar özellikle iğnem canımı çok yaktığı için stres yapıyorum. Baş ağrısı olarak geri dönüyor bana.

Canim hayrola ne iğnesi? Rahatsizligindan dolayi mi? Kiyamam :'( dedigin gibi dene bakalim. Haftaya cumartesi bakariz kg verebilmismisin ve ne kadar verebilmissin. Ona göre devam edersin yada baska birsey dusunuruz. Hele bir o gune gelelim hayirlisiyla ama yemekten hemen sonra uyuma sakin. Evde oldugun icin 5 yerine biraz gec uyanirsanda olur.

Haftaiçi de dahil olmak üzere her sabah vücudum 5 te kalkmaya ayarlanmış. Alarm çalmadan 1 saat önce kalkıyorum direk. Ben önceki mesajlarda bahsetmedim sanırım. Ms için interferon kullanıyorum. Her cuma bacağımın üstüne iğne vuruyorum. Ama baya bir ağrı yapıyor eklemlerime. Başım da dahil olmak üzere müthiş bir ağrı yapıyor. Bir de şu durum var. İğne pen şeklinde yani yukardan düğmeye basıyorsunuz. O kendisi saniyesine saplıyor. O yüzden vururken biraz geriliyorum. Bir dahaki doktora gidişimde doktora danışıcam. Penin içindekini şırıngayla çekip kendim yavaş yavaş soksam iğneyi diye sorucam.

O igneleri biliyorum. Gebeligimin altinci ayinda seker teshisi konulmustu ve bende ilk 1 ay her gece yatmadan önce sonraki 2 ay ise günde 3 kez igne vurunuyordum baldirimdan. Iskence gibiydi resmen. Allah yardimcin olsun ama sagligin icin yapacaksin mecbur. Dedigin gibi doktoruna danis bakalim. Hem normalde agri yapmasi normal degildir diye dusunuyorum. Bas agrisi bile yapiyor diyorsun. Allah acil sifalar versin kardesim.

Maalesef ki interferonun en büyük iki sorunundan birisi bu. Birincisi karaciğeri hasta ediyor. İkincisi inanılmaz bir ağrı yapıyor insanda. Bu yüzden düzenli olarak ek ağrı kesici alınması gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…