• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adım adım hedefe eskiyle

Eski canim sabahtan beri baska hic birsey yemedin mi? Ben yesil cay iciyorum aksamlari ama zayiflamak icin degil dogrusu keyif icin. Ben de bugun patlican kebabi ve pilav yaptim, canim cok cekti ama tadina bile bakmadim. Buarada artik 2litre suyu zor iciyoeum eskisi gibi 3 litreye cikamiyorum :(

Eski canim sabahtan beri baska hic birsey yemedin mi? Ben yesil cay iciyorum aksamlari ama zayiflamak icin degil dogrusu keyif icin. Ben de bugun patlican kebabi ve pilav yaptim, canim cok cekti ama tadina bile bakmadim. Buarada artik 2litre suyu zor iciyoeum eskisi gibi 3 litreye cikamiyorum :(
yedim tabi canım ama geç uyandığım için o saatte onları yemiştim:-)
akşam yemeğim de tavuk ızgara yoğurt domates-salatalık yedim şimdide kafaya yeşil kahveyi taktım acaba ben de yeşil çay içmeye devam mı etsem bilemedim

Ben yesil kahveyi hic duymadim daha once canim. Sen bence ikisini iyice bir arastir ona gore davran. Ben eskiden acai berry cayi iciyordum formumu korumak icin ama malesef cok yayilmis ve yayildigi gibi bir cok sahtesi cikmis. Hangisinin gercek ve etkili oldugunu bilmedigim icin kullanmiyorum. Sence 79.9 kiloyu ne zaman goruruz tartida? Cok sabirsizim :(

Ben yesil kahveyi hic duymadim daha once canim. Sen bence ikisini iyice bir arastir ona gore davran. Ben eskiden acai berry cayi iciyordum formumu korumak icin ama malesef cok yayilmis ve yayildigi gibi bir cok sahtesi cikmis. Hangisinin gercek ve etkili oldugunu bilmedigim icin kullanmiyorum. Sence 79.9 kiloyu ne zaman goruruz tartida? Cok sabirsizim :(

Ben yesil kahveyi hic duymadim daha once canim. Sen bence ikisini iyice bir arastir ona gore davran. Ben eskiden acai berry cayi iciyordum formumu korumak icin ama malesef cok yayilmis ve yayildigi gibi bir cok sahtesi cikmis. Hangisinin gercek ve etkili oldugunu bilmedigim icin kullanmiyorum. Sence 79.9 kiloyu ne zaman goruruz tartida? Cok sabirsizim :KK43:
valla canım ben de bilmiyorum senle aynı kilodayız hemen hemen 5 kilo gitmeli ki 79.99 u görelim :-)
ben de çok sabırsızın ama 79u görmek çok iyi gelecek bize bundan eminim eylül sonuna doğru görebiliriz diye düşünüyorum bir de sporu düzenli yapabilseydim:KK49:

cok istiyorum bir yandanda bebek calismasi var ama bu kiloyla hamile kalmak istemiyorum boyum 165 90kiloyum yarindan itibaren baslasam nasil nerden baslicagimida bilmiyorum
hoşgeldin canım öncelikle,hedef kilolarını yazarsan sevinirim
canım herkes kendine göre diyet yapıyor ama genelde çoğumuz beyaz ekmek,şeker,un,tuz şerbetli tatlılar kola cips gibi besinlerden uzak duruyoruz sana kendi listemden bi örnek yazarım birazdan bir de ilk sayfada cass arkadaşımızın önerdiği bir kalori takip sitesi var o da çok faydalı günde 1250 geçmeyecek sınırda yemek iyi oluyor tabi bir de spor çoğumuz düzenli yapamıyoruz ama yürüyüş yada evde koşu bandı yada video izleyerek herkes elinden geleni bir şekilde yapmaya çalışşıyor bunlar sana da uygunsa yapabilirsin

Bugün hem sabah hem de öğlen ağır şeyler yediğim için akşam yemeği yemeyeceğim. 30 dk bisiklete bindim. Bu arada soğuk suyla duş almak rahatsız etmezse soğuk duşu öneririm. Hem fazladan 200 kalori yakmanızı sağlar hem de metabolizma ve kan dolaşımını hızlandırır. Bugün spordan sonra soğuk duş alacağım.

Eski canim evet sanirim ayni kilodayiz. Ben gectigimiz pazartesi 85.2 kiloydum tam. Eylulun sonuna tam bir bucuk ay var. 5 kiloyu ondan once veremicek miyiz? Spor yapsak verilir aslinda. Ben 79u gorunce hemen aktivitemi fazlalandirmaliyim. Sanirim yarim saat kosuyla baslicam.

Ve ben grupta artik kim var kim yok iyice karistirdim.. gelenlere hosgeldin diyoruz hep ama hep bi takipsizlik var. Gerci belki herkesin benim kadar manevi destege ihtiyaci yoktur :(

Sanırım şu an için konuyla düzenli ilgilenen konu sahibi, sen ve ben varız. :D Bu işe beraber başladık. İnşallah istediğimiz şekilde bitiririz.

Eski canim evet sanirim ayni kilodayiz. Ben gectigimiz pazartesi 85.2 kiloydum tam. Eylulun sonuna tam bir bucuk ay var. 5 kiloyu ondan once veremicek miyiz? Spor yapsak verilir aslinda. Ben 79u gorunce hemen aktivitemi fazlalandirmaliyim. Sanirim yarim saat kosuyla baslicam.

Ve ben grupta artik kim var kim yok iyice karistirdim.. gelenlere hosgeldin diyoruz hep ama hep bi takipsizlik var. Gerci belki herkesin benim kadar manevi destege ihtiyaci yoktur :KK43:
haklısın canım ama cassinde dediği gibi 3müz aktifiz ben gelmek isteyenleri geri çeviremiyorum devam edip etmemeyi onlar bilir ama ben bu üçlüden çok memnunum:KK49:bu arada canım erken versek tabi daha iyi olur ama ben en geç olarak söyledim

Kızlar bu arada ben bugün bayağı stresliydim ve bu yemek yememe de etki etti tabi dondurma yedim ve akşam yemeğinde iki üç dilim beyaz ekmek yedim bugün biraz motivasyonum da düştü galiba.bu arada yemek de diyet değildi annemin yaptığı etli patates yemeği kalori hesabı yaptım 1156 kalori almışım bugün toplamda çok değil ama yine de kendimi kötü hissediyorum:KK12:

Ben bugün 950 kalori almışım. Her gün 1000 kaloriye sabitlemeye çalışıyorum. Akşam yemeği yemedim ama memnunum. :) Bu aralar nedense spor yapasım yok. İstanbul kavruluyor. Bir iki gün içinde yağmur geldiğinde ben de nihayet spora başlayacağım. :) Normalde aç karna 93.2 çıkan ben bugün tok karna 93.0 çıktım. Tabi bu eminim ki sudan gitmiştir. Çünkü birkaç gündür spor yapmıyorum. En kısa zamanda normal düzenime dönmeyi planlıyorum. Eskirokfor
istersen konunun ismini değiştirip bu kadar kişiye sabitleyebiliriz maceramızı. :) Katılım var ama devamlılık yok sanırım. :)

Bu arada kızlar dr pozitif yağ yakma makinesi adında bir program var. Kilo ve boyunuza göre yaptığınız sporun haftada kaç kilo verdirdiğini yazıyor. Oldukça yararlı bir programdır.

Kizlar ben de uclu minik grubumuzdan memnunum. Kimin gelip gittigini zamanla takip edemedim dogrusu biraktim..

Ben bugun toplam 850 kalori ve 2 litre suyla kapattim midenin agzini.

Ve eski moralini bozma! Bazen bu tur kacamaklar olabilir. Benim de onumuzdeki hafta sonu onemli misafirlerim var ve onlarla birlikte hazirladiklarimdan yiyecegim cunki tam 4 hafta kacamaksiz diyet yapmis oluyorum. Kendimi odullendirmeyi hak ettim :p

Takvime soyle bi baktim da her hafta 1 kg versek o zamana kadar 79 olmus oluyoruz ama belki daha fazlasini basaririz. Insallaaaah!

Cass cok iyi gidiyorsun arkadasim. O halde muhakkak vermissindir! Benim internet baglantimda sorun oldugu icin sitelere giremiyorum, cepten anca bu kadar oluyor ama sorun halledilirse ben de deneyecegim.

Ben bugün 950 kalori almışım. Her gün 1000 kaloriye sabitlemeye çalışıyorum. Akşam yemeği yemedim ama memnunum. :) Bu aralar nedense spor yapasım yok. İstanbul kavruluyor. Bir iki gün içinde yağmur geldiğinde ben de nihayet spora başlayacağım. :) Normalde aç karna 93.2 çıkan ben bugün tok karna 93.0 çıktım. Tabi bu eminim ki sudan gitmiştir. Çünkü birkaç gündür spor yapmıyorum. En kısa zamanda normal düzenime dönmeyi planlıyorum. Eskirokfor
istersen konunun ismini değiştirip bu kadar kişiye sabitleyebiliriz maceramızı. :) Katılım var ama devamlılık yok sanırım. :)
1000 çok iyi cnm tebrik ederim bu arada evet değiştirelim konu başlığımızı ne önerirsiniz ?

Bu arada kızlar dr pozitif yağ yakma makinesi adında bir program var. Kilo ve boyunuza göre yaptığınız sporun haftada kaç kilo verdirdiğini yazıyor. Oldukça yararlı bir programdır.
ben de bakıcam hemen bu siteye cass senden öğreneceğim çok şey var daha:KK49:

Kizlar ben de uclu minik grubumuzdan memnunum. Kimin gelip gittigini zamanla takip edemedim dogrusu biraktim..

Ben bugun toplam 850 kalori ve 2 litre suyla kapattim midenin agzini.

Ve eski moralini bozma! Bazen bu tur kacamaklar olabilir. Benim de onumuzdeki hafta sonu onemli misafirlerim var ve onlarla birlikte hazirladiklarimdan yiyecegim cunki tam 4 hafta kacamaksiz diyet yapmis oluyorum. Kendimi odullendirmeyi hak ettim :p

Takvime soyle bi baktim da her hafta 1 kg versek o zamana kadar 79 olmus oluyoruz ama belki daha fazlasini basaririz. Insallaaaah!

Cass cok iyi gidiyorsun arkadasim. O halde muhakkak vermissindir! Benim internet baglantimda sorun oldugu icin sitelere giremiyorum, cepten anca bu kadar oluyor ama sorun halledilirse ben de deneyecegim.
inşallah canım eylül sonuda olsa şu 79 u bi görebilseydim eminim daha iyi olacak benim de bazen moralim bozuluyor aman diyorum kilo versem ne olacak derken diyeti bozuyorum sonra tekrar toparlanıyorum ama bugün abarttım telafi etmeye çalııcam iyi ki varsınız:-)bu arada hayal bence de kaçamağı hakettin

Back
X