• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adım adım hedefe eskiyle

İstiyorum bugune kadar iyi gidiyorum 1hafta ara vermistim simdi basliyorum sizlerle olursam daha iyi veririm kilolari:KK73:70 kilo almam lazim sonrasi bebek dusunuyorum allah izin verirse:KK46:En Büyük TÜRKİYE

yani takiteyşim sabah bir yumurta biklim ekmek bol maydonozlo bol domatesli bir kahvaltı yaptım yatın sabahı tartılacaz bakalım herhkese iyi sonuçlar

Kızlar grubumuzun adını değiştiriyoruz haberiniz olsun yarın tartı günümüz hem de bir nevi yoklama günümüz olsun yarın hem isim değiiştirelim hem de kimlerle gerçekten devam eidyoruz görelim hepinizi öpüyorum:KK25:

Bugün 868 kalori aldım. Fakat hiçbiri sağlıklı besin değillerdi. Ben bu tarz yararlı siteleri araştırıyorum. İşimize yarabilecek bir ton site vardır eminim ki.

ben de bugün yaklaşık 1000 kalori aldım iki fincan yeşilçay biberiye funda yaprağı tarçın karışımından içtim.spor yok bugünde,bakalım artık yarın büyük gün :KK49:

Herkese günaydın ac karna hemen tartı sonucunu yazıyorum 81.6 yani 800gr vermişim benim için gayet güzel sevindim sizlere de iyi sonuclar

Bugün sabah tartıldım. 92.5 çıktı. :D 3 günde yarım kilo vermiş olmam mümkün mü bilmiyorum ama tartınınn 92 rakamını göstermesi çok hoşuma gitti. İnşallah en kısa zamanda 80 li rakamlara geçiş yaparım. Bu sabah bir dilim su böreği yedim. Öğlen 2 adet sade poğaça yedim. Akşama daha hafif şeyler yerim sanırım. Bugün 1 saat leslie sansone yapacağım. Regl dönemine girdim bugün. Pirinç lapası yemeye başlayabilirim şişkinliği azaltması için. Bu arada boyum en son ölçmediğimden bu yana uzamış. 175 olmuşum. :D

Kizlar sevindim hepiniz adina rengli doneminde oldugum icic duzen kacti ama 1 eylulde sonucu bildiririm sizleri takipdeyim basaricagiz

Kızlar meraba herkese ben de tartıldım digital olmadığı için 83 le 84 arası çıktı direkt 83 çıksa çok sevinecektim ama bu da iyidir sizleri de tebrik ediyorum hepimizde olumlu gelişmeler var öptümm:-)
topiğimizin yeni ismi için öneri var mı kızlar

Hedefimize adim adim gibi bir sey olabilir mi eski? Aklima baska bir sey gelmedi ve ben de tabi herkesi tebrik ediyorum. Gercekten de hedefimize dogru ilerliyoruz. Ben bugun evde degildim ve 1 litre su bile icemedim. Eve gidince hemen suya sarilmaliyim. Sabah kahvaltisinda 1 tane kepekli tost yedim bol domates ve salatalikla. Oglen peynir ve bir dilim karpuz. Saat 5e dogruysa 1 tabak zeytinyagli taze fasulye ve salata.

ben de sabah nesfit,buğday çorbası,tavuk ızgara,bol salata.kuru kayısı
kaçamak olarak da acıbadem kurabiyesinden bir ısırık aldım o da ödül olsun:KK49:
bir saat yürüyüş yaptım bayağı terledim birazdan da yeşilçay karışımımı içmeye başlıcam:KK15:grubun adı da adım adım hedefe olsun değiştiriyorum

Back
X