kizlar bir solukda okudum yazdiklarinizi. ben buralardayim hep sizinleyim sakin yazamadigim icin sizinle olmadigimi dusunmeyin! biliyorsunuz evimizdeki internet baglantisinda sorun vardi, simdi de ay sonuna dogru geldigimiz icin cebimin internet baglantisi git gide azaliyor ve haliyle yavasladi, ondan internete giremiyorum.
gelelim bu aralar nasil olduguma neler yaptigima. hafta sonu misafirlerimle normal yemek yemek bana hic iyi gelmedi kizlar. artik zorlandigimi hissediyorum ki ne guzel alismisti midem az yemege. üstelik kilom sabitlendi ve gram gram gidiyor. evet malesef her iki gunde bir tartilmaya basladim cunki hafta sonu yemek yemis olmam benim moralimi altüst etti ve bu durumu takinti haline getirdim. ondan önce ne güzel gidiyordu kilocuklarim ve önümüzdeki hafta pazartesi 7li rakamlari gormek cok istiyordum ama bu simdilik mümkün degil gibi görünüyor. bu sabah ac karnina tartildigimda 81,80 kiloydum. üc gunde 1,80 kg vermem mümkün degil. oysa ne güzel olurdu. ben bir bucuk ay icinde yaklasik 10 kg vermis olacaktim :'( bende durumlar böyle... spor yapmiyor sadece yürüyüslere cikiyordum. yuruyüslerim git gide daha da azaliyor malesef. suyumu icmeye devam ediyorum. en az 2 litre her gün. sabah kahvaltilarimi sebze ve peynirle gecistiriyorum. öglenleri badem yada ceviz ici. aksamlari ise en son saat 5de yiyorum. aksam ve gece fazla acikmamak icin genelde firinda balik yada haslanmis tavuk.
eski biliyorum canim cok moral bozucu suanki oldugun durum ama lutfen pes etme. bende 4 günde ac kaldigim ve hatta tansiyonumun dusmesine ragmen sadece 200 gr verebildim ama yine vericez! yeterki pes etmeyelim. ne demistik? hedefe dogru adim adim ve bundan sonra lütfen diyetimizi bozmayalim kizlar. en azindan ben bozmamaya karar verdim. eger yine misafirim gelecek olursa sadece bir ögün kaciricam. kendime bir iki gün ödül vermicem kesinlikle.