- 8 Eylül 2011
- 2.011
- 99
- 163
- Konu Sahibi sideorderoflife
-
O isi yaparken bu kadar rahtsiz oldun mu acaba? Bu kadar siktin mi kendini bayilcak gibi oldun mu? simdi olursun tabi.. ins duzgun olmaz ve evlenecegin erkek anlar bunu ve omur boyunca mutsuz olursun. Insanda biraz utanma olur bee serefinizde mi yok sizin bir anlik zevk icin boyle olursun iste bide gidip binlerce tl para vereceksin..
canım siz ne zaman yaptırdınız ebru hanıma?bende ebru hanımı dusunuyrum..
O isi yaparken bu kadar rahtsiz oldun mu acaba? Bu kadar siktin mi kendini bayilcak gibi oldun mu? simdi olursun tabi.. ins duzgun olmaz ve evlenecegin erkek anlar bunu ve omur boyunca mutsuz olursun. Insanda biraz utanma olur bee serefinizde mi yok sizin bir anlik zevk icin boyle olursun iste bide gidip binlerce tl para vereceksin..
Canim ben gecen yil yaptirdim ebru hanima kontrole de gittim Allaha sukur flep tutmus kesin garanti veriyor zaten. Bu yil benden sonra da kuzenim yaptidi onun nisan gibi oldu dugunu ebru hanimin dedigi gibi kanamsi da oldu. Kuzenim konyadan geldi ben ebru hanimdan memnun kalinca sukur kiza karsi mahcup olmadim yaa... Sen ne zaman dusunuyorsun? Benim arkadasim var ama daha nikah falan konusmuyoz canim bakalim hayirlisi?
Canim ben gecen yil yaptirdim ebru hanima kontrole de gittim Allaha sukur flep tutmus kesin garanti veriyor zaten. Bu yil benden sonra da kuzenim yaptidi onun nisan gibi oldu dugunu ebru hanimin dedigi gibi kanamsi da oldu. Kuzenim konyadan geldi ben ebru hanimdan memnun kalinca sukur kiza karsi mahcup olmadim yaa... Sen ne zaman dusunuyorsun? Benim arkadasim var ama daha nikah falan konusmuyoz canim bakalim hayirlisi?
Evet gitti canim ama ebru hanim dikislerin cok iyi dedi ve kesin garanti veriyorum dedi. Tabi bayagi rahatladik ama yine de iste ilk gece kanama haberini alinca anca rahatlama oluyosonraki gece de kanamasi olmustu kuzenimin. Sen de yaptir bece zaten ebru hanim insana cok guven veriyor bazen sevgilim iliski icin zorluyor ama ben dugunu beklerim. Sen eylulde mi yaptiracaksin Ankaradamisin elif arkadasim?
Ama şunuda söylemeliyimki ben böyle birşey yaşasam asla hymenoplasti yaptırmam benim belden altımı düşüneceğine benim yüreğimi ve ruh halimi düşünsün düşünmeyen biriylede ben evlenmem defolsun derim!
Koşulun gerektiriyor demekki iyi olur kanar kanar kanamazsa git boya al hafiften dök veya biryerini kanat ufak birşeye dök yAP amannnn sen mutlu olda çözüm çok kız :)
yuh artık bu nasıl bi yaklaşım bunu diyen insan olamaz sanane kardeşim sananeee
ben de bu ameliyatı olup kurtulmak istiyorum bu azaptan, hiç istemediğim şekilde yaşadığım bu olayı unutmak istiyorum artık. k. aslan'a yaptırmayı düşünüyorum ameliyatı çünkü yaşadığım yere yakın. eşi b. aslan'ı düşünüyordum ama uzak kalıyor, kontrol zamanlarında sorun yaşayabiliyorum diye vazgeçtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?