- 4 Şubat 2015
- 668
- 348
159 boyunda 41 kiloyum şöyle bi yaza kadar 47 48 49 olabilsem yeterli olamazsam işte o zaman yandım bu kiloyla yaza girersem bide oruçla birlikte 38 36 kiloya kadar düşerim vallasonra gelsin hastalıklar baş döneleri neyseki bu sefer tedbirliyim
önceliklegünlük yediklerimden başlayalım
sabah: yarım ekmeye yakın ekmek + pernir bal reçel
(ewt yanlış görmediniz o kadar ekmeği sabah yiyorum nasıl midem alıyo bilmiyorum ama yemezsem midem bi rahatsız oluyo)
öğle:dürüm /sandavic/hamburger...vb gibi besinler tüketiyorum
akşam :yemek varsa yiyorum yoksa ekmek peynir yada saralleli ekmek yiyorum
aslında azda yemiyorum ama neden kilo almadığımı çözemedim benim bildiğim fast food çikolata tüketen birinin kilo alması zor olmasa gerek ama olmuyo işte
kilo almak için yapacağım şey ise akşamla öğle arasına bi öğün daha eklemek ve vitamin demir hapı ve balık yağı nı içicem özellikle demir eksikliği oldukça fazladır bende. bakalım alabilecekmiyim
sizdende mutlaka tavsiye bekliyorum
önceliklegünlük yediklerimden başlayalım
sabah: yarım ekmeye yakın ekmek + pernir bal reçel
(ewt yanlış görmediniz o kadar ekmeği sabah yiyorum nasıl midem alıyo bilmiyorum ama yemezsem midem bi rahatsız oluyo)
öğle:dürüm /sandavic/hamburger...vb gibi besinler tüketiyorum
akşam :yemek varsa yiyorum yoksa ekmek peynir yada saralleli ekmek yiyorum
aslında azda yemiyorum ama neden kilo almadığımı çözemedim benim bildiğim fast food çikolata tüketen birinin kilo alması zor olmasa gerek ama olmuyo işte
kilo almak için yapacağım şey ise akşamla öğle arasına bi öğün daha eklemek ve vitamin demir hapı ve balık yağı nı içicem özellikle demir eksikliği oldukça fazladır bende. bakalım alabilecekmiyim
sizdende mutlaka tavsiye bekliyorum
Son düzenleme: