adım adım KIZIM!!!

aa nihalcım bu neyaaa aglatttın beni bak

her karesını almışsın dogumunun allahım analı büyütsün

sen ağlama ben ağladım hepinizin yerine :) canlarım benim çok sağolun... darısı başınıza inş...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

valla nihalcim resimlerle birlikte okadar güzel anlatmışsınki adımlarını şahane olmuş
ellerine yüreğine sağlık
Hayır güzellik getirsin evinize, size

canımmmm ellerine yuregine diline saglıkkk harikaa olmuşşşşşşşş.. rabbim sizi hiç ayırmasın emi...

Nihal'ciğim çok güzel yazmışsın muhteşem bir aile olmuşsunuz Allah sizi her daim korusun canım nazarlardan saklasın :nazar:

Allah analı babalı büyütsün canım hayırlı evlat etsin
tebrik ederim
gene salya sümük vaziyetindeyim
Allahım sağlıcakla bizlerede o günleri göster :Saruboceq:

canım allah analı babalı büyütsün sağlıkla hep mutlu olun inşallah sabah sabah okudum ve gözlerim dolu dolu oldu çok güzel anlatmışsın:nazar:

öyle güzel anlatmışsınki....
ocak ayına daha çok var, ama çok içimden hissettim yazdıklarını.... gözyaşlarımı tutamıyorum, nasıl akıyor anlatamam..
darısı bizim başımıza inşallah...
ailece, sağlıkla, mutlulukla, huzurla.. hep birlikte olun inşallah. öpüyorum meleğini..

Gözünüzaydın...
rabbim analı babalı büyütsün inş...
Çok güzel bir sevinç yaa allahım isteyen herkese nasip etsin inş..

Çok güzel olmuuş
bayıldım resimlerinize
allah mutluluğunuzu bozmasın..
Bebebğinle kocamannnn,mutlu bir hayat nasip etsin

şu an ne kadar duygulandığımı bilemezsin. pek hoşlanmıyorsun benden biliyorum ama yazmadan geçemedim. Umarım 2. meleğinizide kucağınıza hayırlısıyla alırsınız bu mutlu aile tablosu hiç bozulmasın inşallah. çok mutlusunuz hep böyle kalın. Rabbim dileyen isteyen herkese bu mutluluğu nasip etsin.

Back
X