selam herkese. çok uzun zamandır evi çekip çevirme işi bende olsa da bunu ne kadar gönülsüzce yaptığımı yeni yeni farkediyorum. Annemi kaybedişimizin 15.yılı ama hala ondan kalan şeyleri kullanıyorum. yeni aldığım hep ufak tefek şeyler. arada saklama kapları bardak filan almışım ama küçük şeyler dışında her şey çok eski. kızlar istiyorum ki ne nerden en uyguna ve güzelinden alınır siz bana söyleyin ben de yavaş yavaş tamamlayayım.
örneğin çay kaşıkları çatallar bıçaklar için doğru adres neresidir? ikeadan alayım mı?
tava tencerede hangi markalar iyi.
servis tabakları saklama kapları fırın kapları önerileri
bunlar ilk aklıma gelenler. bir de havluydu nevresimdi bunları da söyleyebilirsiniz. eklemek istedikleriniz olursa da çok sevinirim.
ha bir de halılarınızı aldıgınız magazaları da önerin lütfen.
Canım Allah kolaylık versin. Ben istanbulda yaşıyorum günlük çakay kaşık takıımmı hisar'ın esenyurt fabrika satışından 89 parça setini 180 liraya almıştım. Tavsiye ederim. Ucuz parçlar bulabilirsin.
Günlük yemek takımımı bim den güral porselenin geliyo arada 60 liraya vs 6 kişilik takımı öyle almıştım.
İkea dan hiç birşey alma bozuluyor. Ablam ordan bardaklar almıştı hoşuna gitmişti ama hiç memnun değliz.
Tavalarını gene öyle çok para vermeden bim e cem tefal setleri geliyor ordan alabilirsin.
Tencerede korkmaz kullanıyorm memnunum. Tavsiye ederim.
Servis tabaklarımı sokaklardaki mağazalardan aldım hep 3,5 5 liraya
havlularımı english home den hep %50 indirimli zamandan aldım. diğer türlü çok pahalı. Pazarları tavsiye ederim. mudo nun havlularılanı 2 lirayaalıyorduk.
nevresimlerimi taç, sarev pikelerimi karaca home den anneler günü indiriminde aldım.
İndirim zamanlarını hep takip et pahalı alcana ucuz bulmaya çalış. Hepsi aynı işi görüyorb
Fırın için kalıplarım tantiniden gene indimde aldım.
Saklama kaplarım da öyle sokak mağazalarındanb
Ben çeyizim için set aldım korkmazdan çatal kaşık tencere tabaklar vs eğer büyük birşey istiyorsan böyle bir set alabilrsin.
Veee sakın kahvaltı takımı zımbırtısına girme çok gereksiz
Çaydanlık alabilirsin bir büyük bir küçük