- 31 Temmuz 2007
- 904
- 837
- 648
- Konu Sahibi akasya1612
-
aksi metabolizmanı yeneceqine inanıyorum :)))
başarılar...
Başlığa da yazdığım gibi 6 aylık bir hedef belirledim kendime ve nasılsa her gün buralardayım diyerek günlük açmak istedim.. Kışları 60-61 yazları 57-58 kg. aralığında dolaşmaktan sıkıldım ve kendimce kilomu 52-53 civarlarında sabitlemek istiyorum. Oldukça yavaş ve aksi bir metabolizmam var, ne zaman diyete başlasam kilo alırım :)) Şu ana kadar ki deneyimlerimden en etkili (benim için uzun vade yapılabilir olduğundan) Karatay beslenme biçimi.. Yavaş, acıktırmadan, uzun soluklu.. Genelde masa başı çalıştığım için hareketsizlik de en büyük köstekçim ama burada düzenli bir program oluşturabilmeyi hedefliyorum.. Spor olarak tercihim Callanetics olacak.. Bu uzun soluklu yolculuğuma hepiniz davetlisiniz, atış serbestÖnerilerinizi, uyarılarınızı, desteklerini dört gözle bekliyorum
verdiğin link çalışmıyor kendim buldum..
başarılar diliyorumm..
hayırlı olsun canım boyun yaşın kaç acaba
hayırlı uğurlu olsun canım... bu sefer son kez vericeksin o kiloları inşallah...
Yarın sabah tartılacağım ve kilomu yazacağım, yine eskiden olduğu gibi Karatay tipi besleneceğim. Henüz iyileşmediğim ve ilaç kullandığım için gerçek kilom olmayacak muhtemelen ama olsun bir yerlerden tutunmaya başlamak lazım.. Gün içinde yürüyüşüm toplam 3-4 km. oluyor. Henüz çok az, zamanla arttıracağım.. Yarın doktor kontrolüm var, inşallah herşey yolunda çıkar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?