• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adım adım zayıflıyorum...

merhaba canım topiğin uğur getirsin
diilerim istediğin hedefe biran önce ulaşırsın tatlımm :16::16::16::16:

Çok teşekkür ederim canım,inşAllah hep birlikte istediğimiz kiloya ulaşırız:16::16:

Canım benim sen zaten diyet konusunda Maşallah çok disiplinli ve isteklisin,kaçamak yapmıyorsundur .Ezginin diyetini mi yapıyorsun?O zaman bende bakmıştım ama ben gençlikte olduğu gibi sıkı diyet yapamıyorum, yaşlanıyorum galiba.Menün güzel ,devam.....:16::16::16::16::16:

Çok teşekkür edrim Sevgi abla:16::16:evet Ezginin diyetini yapıyorum,mevsimlerden romadan vazgeçtim..yaşlanmak ne demek?senin maşAllahın var Sevgi abla:12::12:ben seni çok takdir ediyorum,sen kendini bırakmıyorsun,aman,boş ver demiyorsun:nazar::nazar:bu azimle istediğin kiloya kolay ulaşacağına inanıyorum:21::21:

Akşam yediklerim:2 kutu prebiyotik yoğurt,biraz ıspanak,3 çk haşlanmış kepekli pirinç,1 çk haşlanmış nohut..
Ara:1 çb kefir,1 elma
Bugün 30 dakika yürüdüm...

Merhaba...
Kahvaltım:kefirli içecek(1 elma,1 bardak kefir,1 çk tarçın blenderdan geçirdim)
Ara:3 mısır patlağı
Öğlen:kefirli içecek...
Bu arada bugün tartıldım,79 kiloyum:34:
Sevgiler:16::16::16:

Günlüğün hayırlı olsun Dallida :16: Ameliyat olmuşsun çok geçmiş olsun..Eşine de çok geçmiş olsun..Okuyunca üzüldüm..:5: Allah başka sıkıntı yaşatmasın canım..Sende Taylan Hanımın kızının diyetine mi başladın..Listelere uyarsan çok güzel kilo verenler var..Ben eşimle yapıyordum ara verdik ama tekrar başladık..Her hafta farklı listeler var insan yerken sıkılmıyor..İnşallah istediğin kiloya en kısa zamanda ulaşırsın..:16:

Günlüğün hayırlı olsun Dallida :16: Ameliyat olmuşsun çok geçmiş olsun..Eşine de çok geçmiş olsun..Okuyunca üzüldüm..:5: Allah başka sıkıntı yaşatmasın canım..Sende Taylan Hanımın kızının diyetine mi başladın..Listelere uyarsan çok güzel kilo verenler var..Ben eşimle yapıyordum ara verdik ama tekrar başladık..Her hafta farklı listeler var insan yerken sıkılmıyor..İnşallah istediğin kiloya en kısa zamanda ulaşırsın..:16:

Merhaba Gülfürencim,teşekkür ederim canım:16::16::16:Amin:nazar::nazar:evet,Taylan hanımın diyetine başladım..senin de dediğin gibi,listeler haftalık olduğu için,sıkılmıyorum...inşAllah hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız:12::12:sen neler yapıyorsun?çocuklar nasıl?sevgiler:16::16:

Merhaba..
Ara:3 pirinç patlağı
Ara:3 pirinçpatlağı,3 tç labne peyniri
Akşam:3çk kepekli pirinç,1çk nohut,2 kutu prebiyotik yoğurt,biraz ıspanak,1çk karabiber(hepsini karıştırdım,yedim)
Gece:1 elma,1çb kefir...
Bol su,yeşil çay...biraz yürüdüm,30 dakika kadar...:32::32:

Merhaba:16::16:
Sabah:kefirli içecek(1 su bardağı kefir,1 elma,1çk tarçın blendereden geçirdim içtim)...maksat ödemi atmak:34:
Ara:4 mısır patlağı
Öğlen:kefirli içecek
Ara:3 mısır patlağı...
1 saat kadar yürüdüm,normal tempoda:12::12:bol su ve yeşil çay içiyorum:34:
Sağlığım müsait olursa,pazartesiden itibaren tempolu yürümeye düşünüyorum...şimdilik bu kadar:16::16:

Evet sevgili günlük..:
2.ara öğünüm:3 mısır patlağı...ve 2 kuru kayısı+yeşil çay...
Akşam:3 çk kepekli pirinç,1 çk nohut,2 kutu prebiyotik yoğurt,biraz ıspanak...karıştırıp yiyeceğim:56:
Gece:1 elma,1 çb kefir....

Kullandığım ilaçları(antibiyotik,ağrı kesici) bugün bitiyor çok şükür,yarından itibaren normale dönerim inşAllah:)bu diyet sadece bir haftalık,maksat vücudumdaki ödemi atmak...(bu açıklamayı yapmak istedim)her perşembe günü diyet listemi değiştireceğim...tartı günüm da cuma olacak:34:önce perşembe olsun demiştim,ama cumaya karar kıldım:34::34::51::51:

günlügün hayirli olsun canim, insallah bu defa basarili olursun. ben uzun zamandir buralara ugrayamadim sevgi ablaya anlattim durumu sanada haber vermesini rica etmistim bilmiyorum verdimi ama biraz sikintili durumlar yasiyorum. bende diyet felan kalmadi kendimi toparlayip tekrardan dönecegim araniza . sende meliyat olmussun cok cok gecmis olsun:71:umarim simdi daha iyisindir canim benim öpüyorum seni cok cooookkkk:9::16::16::16::16::16:

Perşembe inan güzel sonuç alacaksın..

İnşAllah canım:16::16:biraz spor yapabilseydim daha iyi olacaktı,ama bu defa öyle olsun,ne yapalım?!pazartesi yürürüm Rabbim izin verirse:nazar::nazar:

günlügün hayirli olsun canim, insallah bu defa basarili olursun. ben uzun zamandir buralara ugrayamadim sevgi ablaya anlattim durumu sanada haber vermesini rica etmistim bilmiyorum verdimi ama biraz sikintili durumlar yasiyorum. bende diyet felan kalmadi kendimi toparlayip tekrardan dönecegim araniza . sende meliyat olmussun cok cok gecmis olsun:71:umarim simdi daha iyisindir canim benim öpüyorum seni cok cooookkkk:9::16::16::16::16::16:

Çok teşekkür ederim Gurbetim:16::16:evet,Sevgi abla biraz sıkıntılı olduğunu söyledi...üzüldüm..Rabbim yardımcın olsun canım,inşAllah en kısa zamanda sıkıntıların bitter,sende ferahlarsın:29:moralin düzeldiği zaman yine diyete başlarsın,sıkma canını:21:evet,ameliyat oldum,iyiyim çok şükür:nazar::nazar:dualarım seninle,bende seni çok öpüyorum...

Merhaba:16::16:
Sabah:kefirli içecek(1 su bardağı kefir,1 elma,1çk tarçın blendereden geçirdim içtim)...maksat ödemi atmak:34:
Ara:4 mısır patlağı
1 saat kadar yürüdüm,normal tempoda:12::12:bol su ve yeşil çay içiyorum:34:
Sağlığım müsait olursa,pazartesiden itibaren tempolu yürümeye düşünüyorum...şimdilik bu kadar:16::16:

Tatlım sen yeni ameliyat oldun,dışarıda yürüyüş yapmak için biraz erken değil mi?Dikkat et hasta olursun, evin içinde bari yürü,Mazallah bir üşütürsen, kötüye gidersin.Yine de sen bilirsin,karışmak olarak algılama ,ben ablalık vazifemi yapayım.:16::16::16:

Son düzenleme:
Tatlım sen yeni ameliyat oldun,dışarıda yürüyüş yapmak için biraz erken değil mi?Dikkat et hasta olursun, evin içinde bari yürü,Mazallah bir üşütürsen, kötüye gidersin.Yine de sen bilirsin,karışmak olarak algılama ,ben ablalık vazifemi yapayım.:16::16::16:

Teşekkür ederim Sevgi abla,gerçekten de yavaş yürüsemde beni çok yorar...sanırım ablamın sözünü dinlesem daha iyi olur benim için:34:Ayça gibi bende üşüyorum:18::18:sanırım daha toparlamadım kendimi...:21::21:

Merhabalar:34::34:
Sabah:kefirli içecek..
:nazar::nazar:keşke o kadar halsiz olmasam....sanki sırtımda taş taşımışım:1::1::1::1:

Merhabalar:34::34:
Sabah:kefirli içecek..
:nazar::nazar:keşke o kadar halsiz olmasam....sanki sırtımda taş taşımışım:1::1::1::1:
Tatlım ameliyatlardan sonra kansızlık olur, günlük 1 tatlı kaşığı olsun pekmezi diyetine ekle.Evde 15 dakikalık aralarla yürüyüş yap hem böylece vicdanende rahat olursun,kilo vermeni de olumlu etkil:16::16::16::16:er.

Tatlım ameliyatlardan sonra kansızlık olur, günlük 1 tatlı kaşığı olsun pekmezi diyetine ekle.Evde 15 dakikalık aralarla yürüyüş yap hem böylece vicdanende rahat olursun,kilo vermeni de olumlu etkil:16::16::16::16:er.

Tekrar teşekkür ederim Sevgi abla:16:yarından itibaren diyetime pekmez ekliyorum,yürüyüşlerimi da bir müdet evde yapacağım:34:çok halsizim:18:balık yağı da kulanıyorum ama...:19:

Eveeet...bugün öğle yemeğin yerine ara öğün yedim,çünkü dışardaydım,oğlanı antrenmana götürdüm...artık bir saat sonra öğlen yemeğimi yerim,pardon,içerim:24::24:
Ara:3 mısır patlağı...2 kuru kayısı...1çk z.yağlı yeşil fasuliye
Ara:3 mısır patlağı,3tk labne peyniri
Akşam:3çk kepekli pirinç,1çk nohut,2kutu prebiyotik yoğurt,biraz ıspanak...hepsini karıştırıp yiyeceğim:56:
Gece:1çb kefir,1 elma
Spor:çok az yürüdüm...bol su ve yeşil çay içmeye çalışıyorum...
:10::10::10:işlerim beni bekliyor:10::10::10:

Günaydın..:16:günaydın:16::16:
Biraz sonra kahvaltı edeceğim...
Sabah:kefirli içecek(1 elma,1çk tarçın,1 sb kefir blenderden geçirip içeceğim):12::12:bu karışımı çok sevdim,hem kolay hazırlanıyor,hem doyurucudur:1:
Ara:3 mısır patlağı..Sonra görüşürüz...:nazar:

Back
X