- 7 Aralık 2018
- 7.027
- 18.140
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Mesaj atma ondan bekle bence bir süre dahaMerhabalar,
İnsta hesabımı açık kullanıyorum. Yaklaşık bir aydır takipleşmediğimiz biri hikayelerimi izliyor. Ortak arkadaşlarımız var daha önce birkaç kere karşılaşmıştık ama bir tanışıklığımız yok. Beğendiğim biriydi aslında ve sürekli hikayelerimi izlediği için acaba mesah atsam mı diye düşündüm. Çünkü takipleşmediğimiz halde hikayelerimi izlemesi için sürekli adımı aratıp bakması gerekiyor. Bunu neden yaptığını da anlamadım ama kendisine yazsam abes olur mu?
Hesabı gizli ama mesaj atmayayım bence de şimdi ben yazınca geri çeker kendiniHayır vanilin adım atma, yeşil ısık yak. Sende ac hikayelerini.
o yüzden yapıyorsa çok garip bi yöntemmişatma. o yüzden yapıyor zaten. o atsın
dikkat cekmeye calisiyoro yüzden yapıyorsa çok garip bi yöntemmiş
Tam bunun gibi bisey yasadım.Hesabı gizli ama mesaj atmayayım bence de şimdi ben yazınca geri çeker kendini
E ısterse o yazarMerhabalar,
İnsta hesabımı açık kullanıyorum. Yaklaşık bir aydır takipleşmediğimiz biri hikayelerimi izliyor. Ortak arkadaşlarımız var daha önce birkaç kere karşılaşmıştık ama bir tanışıklığımız yok. Beğendiğim biriydi aslında ve sürekli hikayelerimi izlediği için acaba mesah atsam mı diye düşündüm. Çünkü takipleşmediğimiz halde hikayelerimi izlemesi için sürekli adımı aratıp bakması gerekiyor. Bunu neden yaptığını da anlamadım ama kendisine yazsam abes olur mu?
Yo garip değil, bak atcaksın mesaj nerdeyse işe yaramış bence (bence de atma bu arada)o yüzden yapıyorsa çok garip bi yöntemmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?