Sizin fikrinizi almak istediğim benim için çok önemli bir konu var sevgili kk üyeleri... Benim uzun zaman önce bir erkek arkadaşım vardı, yaklaşık 5 yıl kadar önce. Kendisiyle problemli bir şekilde ayrıldık, başka birine aşık oldu vs. Zaten çocukluk arkadaşlığıydı, şu an önemsemiyorum. Bu kişinin bir arkadaşı var; o zaman hiç tanışmamıştık, ismini bir de nerede yaşadığını vs biliyorum, kendisini bizzat tanımıyorum. Eski erkek arkadaşımla ayrıldıktan iki yıl kadar sonra arkadaşıyla tesadüf eseri sanal ortamda denk gelmiştik ve benimle çok kibar konuşmuştu. Eski erkek arkadaşımı sormuştu bana, aranız nasıl şeklinde. Çok kısa bir konuşma geçmişti. Tek konuşma bu oldu, 4 yıl sonra yani şimdi bu kişiye sanal ortamda tekrar rastladım ve dikkatimi çekti. Yorumları, beğenileri özellikle. Biraz daha araştırdım, başka platformlara baktım; kafa yapılarımız birbirine çok yakın görünüyor ve nasıl oluyor bilmiyorum ama bunu hissediyorum. Yani onun tuhaf bir şekilde doğru kişi olabileceğini hissediyorum. En azından tanımak istiyorum; yanılmış olsam da aklımda kalmaz, yoluma devam ederim diye düşünüyorum. Fakat nasıl bir tanışma yaratacağımı bilmiyorum. Hiçbir tanışıklığımız yok, ortamımız farklı, yaşadığımız şehirler farklı. Kendisi İzmirde okuyor. Kendisiyle tanışmak için minik bir adım atsam sanal ortam üzerinden, beni eski erkek arkadaşımla hatırlamasından çekiniyorum. Kendisi de sırf bu yüzden aklından küçücük bir şey geçse bile geri adım atabilir. Oysaki eski erkek arkadaşım umurumda bile değil, çoktan bitmiş bir şey ve üzerinden çok zaman geçti. Sonuç olarak ne yapacağımı bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım; tanımak adına da olsa hiç şans yok mu, yoksa o minik adımı atmalı mıyım?