Adım bağımlıya çıktı

gosrilankago

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2016
226
838
103
Eşimle birlikte yaklaşık bir senedir Hollanda’da yaşıyoruz. Daha önceki konularımı bilenler vardır. Taşınınca kv kendi ayrı evi olmasına rağmen bizim eve çökmüştü ve kira vermemek için direniyor, kapısına avukat filan göndermiştim ve aramızda bitmek bilmeyen bir savaş var.

Geçen haftalarda eşimin kuzeni, Fransız eşiyle birlikte Fransa’dan bizi ziyarete geldiler ve malum Hollanda’da legal olan bazı şeylerden denemek istediler. Neyse hepbirlikte aldık yedik vs. Sonra eşimin kuzeni çektiğimiz selfieyi bu yediğimiz şeyin adını hashtag yaparak instagrama koymuş. Kv bunu görünce büyük olay çıkardı. Bizim gelin uyuşturucu bağımlısı diğerlerini de ayartmış diye ortalığı ayağa kaldırdı. Dört kişi olmamıza rağmen olay bana patladı tabiikide.Eşimin amcasını aramış bizim gelin sizin çocukları da ayartmış kusura bakmayın filan demiş. Ailemi aramış annemin yüreğine indirecekti az daha. Eşime demiş ki ondan uzak dur sana zarar verebilir asldksldf, çalıştığı yere haber ver filan dedi yanımda konuşurken duydum. Eşim hala düzgün düzgün anlatmaya çalışıyor.

Daha önceki konularımı hatırlarsanız aramızda bitmek bilmeyen bir savaş var ve asıl derdinin başka olduğundan eminim. Ben şimdi bu kadını yolayım mı yoksa sabaha mı bırakayım. Bir de koskoca kadın sihirli mantarın ingilizcesini ve ne olduğunu nerden biliyor o da ayrı bir konu. Tahminim eşimin abisinin de bu işte parmağı var o söylemese 60 yaşında bir insanın bunu bileceğini sanmıyorum.

Kuzenini aradık paylaşımı kaldırsın diye ama çoktan ekran görüntüsü alınıp bütün dünyaya göndermişti tabii fotoğrafı. Şu an eşimin tarafına göre acil Amateme yatmam gerekiyor.:KK14:

Ya bu kadınla olan savaşı kaybettiğimi kabul edeceğim ve evimizden olacağız ya da sonuna kadar inatlaşacağım ve başıma böyle saçma sapan şeyler gelmeye devam edecek. Aramızdaki savaş baya strateji oyununa döndü çünkü ve sıkılmaya başladım.

Eşimle birlikte yaklaşık bir senedir Hollanda’da yaşıyoruz. Daha önceki konularımı bilenler vardır. Taşınınca kv kendi ayrı evi olmasına rağmen bizim eve çökmüştü ve kira vermemek için direniyor, kapısına avukat filan göndermiştim ve aramızda bitmek bilmeyen bir savaş var.

Geçen haftalarda eşimin kuzeni, Fransız eşiyle birlikte Fransa’dan bizi ziyarete geldiler ve malum Hollanda’da legal olan bazı şeylerden denemek istediler. Neyse hepbirlikte aldık yedik vs. Sonra eşimin kuzeni çektiğimiz selfieyi bu yediğimiz şeyin adını hashtag yaparak instagrama koymuş. Kv bunu görünce büyük olay çıkardı. Bizim gelin uyuşturucu bağımlısı diğerlerini de ayartmış diye ortalığı ayağa kaldırdı. Dört kişi olmamıza rağmen olay bana patladı tabiikide.Eşimin amcasını aramış bizim gelin sizin çocukları da ayartmış kusura bakmayın filan demiş. Ailemi aramış annemin yüreğine indirecekti az daha. Eşime demiş ki ondan uzak dur sana zarar verebilir asldksldf, çalıştığı yere haber ver filan dedi yanımda konuşurken duydum. Eşim hala düzgün düzgün anlatmaya çalışıyor.

Daha önceki konularımı hatırlarsanız aramızda bitmek bilmeyen bir savaş var ve asıl derdinin başka olduğundan eminim. Ben şimdi bu kadını yolayım mı yoksa sabaha mı bırakayım. Bir de koskoca kadın sihirli mantarın ingilizcesini ve ne olduğunu nerden biliyor o da ayrı bir konu. Tahminim eşimin abisinin de bu işte parmağı var o söylemese 60 yaşında bir insanın bunu bileceğini sanmıyorum.

Kuzenini aradık paylaşımı kaldırsın diye ama çoktan ekran görüntüsü alınıp bütün dünyaya göndermişti tabii fotoğrafı. Şu an eşimin tarafına göre acil Amateme yatmam gerekiyor.:KK14:

Ya bu kadınla olan savaşı kaybettiğimi kabul edeceğim ve evimizden olacağız ya da sonuna kadar inatlaşacağım ve başıma böyle saçma sapan şeyler gelmeye devam edecek. Aramızdaki savaş baya strateji oyununa döndü çünkü ve sıkılmaya başladım.
Onun derdi evden çıkmamak. Avukat falan ne diyor bu işe? Çıkacak mıymış? Böyle böyle sizi insanlara rezil etmek istemiş oğlu da aracı olmuş ama sakın evi yedirmeyin

Ben olsam yarın bi daha alır bi daha foto koyarım

Onun derdi evden çıkmamak. Avukat falan ne diyor bu işe? Çıkacak mıymış? Böyle böyle sizi insanlara rezil etmek istemiş oğlu da aracı olmuş ama sakın evi yedirmeyin
Evden ölse çıkmaz, zaten sözleşme yok bişi yok. Eşimin polis zoruyla çıkarması lazım onu da yapmaz. Şu an tek derdi beni rezil etmek. Avukat gönderip aldığım kirayı hala yediremedi çünkü

e kendi oglu yemedi mi? niye paylasimi falan kaldirtmaya calisiyorsunuz ki kocaniz da siz de cikip “sana ne kac yasinda insaniz istedigimizi kullaniriz” diyemiyor musunuz? saka gibi.
ben dedim kaldırmayalım diye ama eşimin kuzenine kadar sıçrayınca olay onlar zaten kaldırmak istedi. Ağzımızın tadını kaçırdı anlayacağınız. Bu zamana kadar birçok şey için sana ne dedik ama bu mesafeden kendisinin ayarsız hareketlerini kontrol edemiyoruz ne yazık ki. Mesela eski çalıştığım yerden bi tanıdığa filan bile anlatmış hasta ruhlu.

Sen bu kadına bisey yapamazsın kadın evıne coktu ve bısey yapamadın, eski konunda sohbet etmistik senınle.
Kocan artık koca olsun ve oyle davranıp, annesıne rest ceksın.
Bence zamanı geldi ve geciyor
Kocama göre annesi hasta ruhlu bir manyak ve ben onu bu hasta haliyle çok ciddiye aldığım için olaylar büyüyor. Benim yaptığım gibi he de geç modunda ama bu kadar üstüme geliyorken de he deyip geçemiyorum işte.Buraya çağırıp zorla ağzına mantar tıkasım var mesela şu an

Hadi kendi kendine pirelendi ayaklandı da sizin annenizi arayıp şikayet etmesi, onu da hezeyanlarıyla telaşlandırması filan büyük düşüncesizlik ve kendini bilmezlik.

çalıştığı yere haber ver filan dedi yanımda konuşurken duydum
Sessizce dinleyip, bıraktınız mı yani? Eşimi "Yeter artık bu kadar rezillik, annene adam akıllı bir şeyler söyle yerini haddini bilsin, çekemem ben böyle zırvaları" diyerek kvnin de telefonda duyacağı şekilde uyarırdım. Öyle "He de geç" olayı değil sizinki, bu bir itibarsızlaştırma girişimi ve daha fazlası da gelir, eşiniz olayı hafife indirgiyor, olmaz öyle.

Oturup sabrederek de sadece tepenize çıkarırsınız böyle insanları, dolayacaksınız eteğinizi belinize, arayacaksınız eşinizin olmadığı bir zaman, "Bana bak sen bana, sen daha da yaşlanıp benim elime düşmeyecek misin? O zaman nolacaksın ha?" diye korkutacaksınız, sayacaksınız lafları.

Kocama göre annesi hasta ruhlu bir manyak ve ben onu bu hasta haliyle çok ciddiye aldığım için olaylar büyüyor. Benim yaptığım gibi he de geç modunda ama bu kadar üstüme geliyorken de he deyip geçemiyorum işte.Buraya çağırıp zorla ağzına mantar tıkasım var mesela şu an
senı herkesi arayarak uyuşturucu bagımlisi ilan etmis yarın namusuna iftira atmayacagının garantisi ne?

Evi gasp etti (hasta)
Yedi duvele uyuşturucu bagımlısı dıye yaydı(hasta)
Napsa hasta dıyıp es mi gececeksiniz
Hastaysa hastanede tedavi gorsun.

Siz bilirsiniz tabi... benlik degıl boyle yasatılan haksızlıklara hasta o dıyıp goz yummak.

Okadar basit degıl yanı, ruh hastası o bosver dediklerinde, ha ok demek.

Herkes yaptıgınin bedelini oderse belki ruh hastalığı da gecer, goz yumuldukca iftiraların sıddeti artıyor umarım farkındasındır.

Hadi kendi kendine pirelendi ayaklandı da sizin annenizi arayıp şikayet etmesi, onu da hezeyanlarıyla telaşlandırması filan büyük düşüncesizlik ve kendini bilmezlik.

Sessizce dinleyip, bıraktınız mı yani? Eşimi "Yeter artık bu kadar rezillik, annene adam akıllı bir şeyler söyle yerini haddini bilsin, çekemem ben böyle zırvaları" diyerek kvnin de telefonda duyacağı şekilde uyarırdım. Öyle "He de geç" olayı değil sizinki, bu bir itibarsızlaştırma girişimi ve daha fazlası da gelir.

Oturup sabrederek de sadece tepenize çıkarırsınız böyle insanları, dolayacaksınız eteğinizi belinize, arayacaksınız eşinizin olmadığı bir zaman, "Bana bak sen bana, sen daha da yaşlanıp benim elime düşmeyecek misin? O zaman nolacaksın ha?" diye korkutacaksınız. Gaddarca, ama böyle.
Evet bu dediğinizi pek yapamıyorum. Bu kadar sert olmasa da ilk eve çöktüklerinde evin orası şöyle kötü burası böyle zevksiz dediğinde “yerleşmeseydin o zaman zorla mı getirdik beğenmiyosan bas git” dedim diye acile kaldırıldı kendisi 😂
Sert çıksam bundan çıkaracağı maduriyeti tahmin bile edemiyorum

Evet bu dediğinizi pek yapamıyorum. Bu kadar sert olmasa da ilk eve çöktüklerinde evin orası şöyle kötü burası böyle zevksiz dediğinde “yerleşmeseydin o zaman zorla mı getirdik beğenmiyosan bas git” dedim diye acile kaldırıldı kendisi 😂
Gasp ettıgı evınle ilgili 'benimle boyle nasil konusur enayi yerine koyuyor benı' demek yerine, ıyıce hırslanmak yerine laf edersen gene acillik olur diye mi dusunuyorsun?

Kayınvalideniz bence hasta değil, sadece kötü. Ne yapılır bilmiyorum ama eşinizin annesiyle sert bir dille konuşup uyarması gerekiyor. Geçiştirilecek bir şey değil, çünkü sürekli bir sıkıntı çıkartıyor anlaşılan. Biri bana bağımlı dese, çok umursamam açıkçası çünkü olmadığımı biliyorum. Ailenizle de konuşun, muhabbeti azaltsınlar. Onlara da yazık

senı herkesi arayarak uyuşturucu bagımlisi ilan etmis yarın namusuna iftira atmayacagının garantisi ne?

Evi gasp etti (hasta)
Yedi duvele uyuşturucu bagımlısı dıye yaydı(hasta)
Napsa hasta dıyıp es mi gececeksiniz
Hastaysa hastanede tedavi gorsun.

Siz bilirsiniz tabi... benlik degıl boyle yasatılan haksızlıklara hasta o dıyıp goz yummak.

Okadar basit degıl yanı, ruh hastası o bosver dediklerinde, ha ok demek.

Herkes yaptıgınin bedelini oderse belki ruh hastalığı da gecer, goz yumuldukca iftiraların sıddeti artıyor umarım farkındasındır.
Sorun şu ki bu mesafeden benimle konuşmuyorken çok bişi yapamıyorum. Eşim 10 aylık kirayı aldık yine avukat gönderir yine alırız bırak konuşsun herkes biliyo hasta olduğunu zaten uzaktayız modunda. Ama ben hıncımı alamıyorum kadından elime geçse boğazlıcam.
Eşim anne yine saçmalıyosun, aptal aptal konuşma diye fırçalıyor sonra bi süre duruluyor 1-2 ay sonra bi bakıyoruz yeni bi sürprizle karşımızdq kendisi

Çıkarsın, siz de inkar edin.
Bakın bu yorumu arada denk geliyor yapıyorum; yazıyorlar ki "Ama kötülük bu, dürüst insan olmamış olursun senin de farkın kalmaz" filan diyorlar ve onlara dediğim şey "Bilinçli kötülük tavsiye ettiğimin farkındayım, bu çok doğru olur demiyorum zaten, bir baş etme yöntemi gösteriyorum ve kötülük karşısında iyi kalmayı tercih etmiyorum" diyorum.

Size vereceğim tavsiye de bu yönde olacak; arayın saydırın.
Bırakın hastanelik olsun, sizi eşinize şikayet etmeye dönsün.
İnkar edin "Yeter ama bu kadarı da fazla, aradım evet ancak çok ileri gittiğini, çok kırıldığımı neden böyle davrandığını sordum, iletişim için çabaladım, aksine annenden ağza alınmayacak küfürler işittim, seni boşatacağım gibi laflar söyledi. Sustum, huzurumuz kaçmasın diye senle dahi paylaşmadım ama annen bir de seni arayıp benim bu hakaretleri ettiğimi söyledi ha?... Ben bu lafları edecek kadın mıyım söyle? Anneni de tanıyorsun, beni de... Ben bu kadarına dayanamıyorum artık, annen dediğini yapıyor, huzurumuzu bozmayı başardı yine, dediği gibi boşatır da... Çok büyük hayal kırıklığına uğruyorum senden yana, artık anneni susturacak bir şeyler söylemen gerekiyor, he deyip geçilecek durumu da geçti artık yeter" deyip ağlayıp bayılıp siz yatacaksınız mağdura.

Sizi ilk kez böyle bedbaht, hasta gören eşinizde de koparsa ipler kopar işte o zaman belki.
Yapın bunu, hak ediyor böyleleri.

Son düzenleme:
Back
X