Adım bağımlıya çıktı

Kvalide ruh hastasi orasi kesin ama esiniz de adami fitik eder.annesi hastaysa hastaneye yatirip tedavi ettirsin.her yaptigina hastalik kilifi uydurmak kolaya kacmak sadece. Siz de bir sinir krizi gecirin olsun bitsin madem

Bidahakine gel beraber yiyelim ustunede bi ot cekelim de cagirmadiginiz icin kiskanmistir :KK70: :KK70:

Ev konusuna gelince esinizin annesi onun bi cozum bulmasi gerekiyor. Yapmiyorsada satin gitsin ve kimseye haber vermeden gidip yeni bi ev alin derim 😊😊

Eşimle birlikte yaklaşık bir senedir Hollanda’da yaşıyoruz. Daha önceki konularımı bilenler vardır. Taşınınca kv kendi ayrı evi olmasına rağmen bizim eve çökmüştü ve kira vermemek için direniyor, kapısına avukat filan göndermiştim ve aramızda bitmek bilmeyen bir savaş var.

Geçen haftalarda eşimin kuzeni, Fransız eşiyle birlikte Fransa’dan bizi ziyarete geldiler ve malum Hollanda’da legal olan bazı şeylerden denemek istediler. Neyse hepbirlikte aldık yedik vs. Sonra eşimin kuzeni çektiğimiz selfieyi bu yediğimiz şeyin adını hashtag yaparak instagrama koymuş. Kv bunu görünce büyük olay çıkardı. Bizim gelin uyuşturucu bağımlısı diğerlerini de ayartmış diye ortalığı ayağa kaldırdı. Dört kişi olmamıza rağmen olay bana patladı tabiikide.Eşimin amcasını aramış bizim gelin sizin çocukları da ayartmış kusura bakmayın filan demiş. Ailemi aramış annemin yüreğine indirecekti az daha. Eşime demiş ki ondan uzak dur sana zarar verebilir asldksldf, çalıştığı yere haber ver filan dedi yanımda konuşurken duydum. Eşim hala düzgün düzgün anlatmaya çalışıyor.

Daha önceki konularımı hatırlarsanız aramızda bitmek bilmeyen bir savaş var ve asıl derdinin başka olduğundan eminim. Ben şimdi bu kadını yolayım mı yoksa sabaha mı bırakayım. Bir de koskoca kadın sihirli mantarın ingilizcesini ve ne olduğunu nerden biliyor o da ayrı bir konu. Tahminim eşimin abisinin de bu işte parmağı var o söylemese 60 yaşında bir insanın bunu bileceğini sanmıyorum.

Kuzenini aradık paylaşımı kaldırsın diye ama çoktan ekran görüntüsü alınıp bütün dünyaya göndermişti tabii fotoğrafı. Şu an eşimin tarafına göre acil Amateme yatmam gerekiyor.:KK14:

Ya bu kadınla olan savaşı kaybettiğimi kabul edeceğim ve evimizden olacağız ya da sonuna kadar inatlaşacağım ve başıma böyle saçma sapan şeyler gelmeye devam edecek. Aramızdaki savaş baya strateji oyununa döndü çünkü ve sıkılmaya başladım.
Tüm bu olaylar yaşanırken eşiniz nerde? Annesinin çenesini gayet de kapatabilir. Sorun kayınvalidenizde değil eşinizde.

Uyuşturucu kullanımını ne kadar sıradan karşılamış birçok kişi... Ben de buna şaşırdım. Kayınvalidenin yerinde olsam oğlumun ağzından girmiş burnundan çıkmıştım. Nerede yasal olduğu umrumda bile değil. Ne hayatlar kayıp gidiyor... Hafife alınacak bir şey değil... (Bahsettiğiniz şeyi bilmiyorum bağımlılık yapan uyuşturucu gibi bişey olduğunu düşünerek yorumladım)
Bu mevzuda tek olmayan taraf sadece tek sizin suçlanmanız olmuş. Sizin de sıkıntınız bu zaten. Eşiniz arasın annesini ve diğer yakınları arayıp durumu anlatsın. Önyargılı kadın sizi suçlar yine de, ama yapacak fazla bişey yok sanki

Son düzenleme:
Hem adını vermişsiniz hem sizde uyandırdığı duyguyu açıkça ozendirecek şekilde yazmışsınız.

Oğlunu o sekilde gören hangi anne olsa tepki verirdi. Kadının deli olmasiyla ilgisi yok

Masumlastirmayin konuyu.

Hatta bazıları demiş ki " sanane ne kullanırsam kullanırım " uyuşturucunun sananesi mi varmış , ben bilmiyorum da.

Hatta bazıları demiş ki " sanane ne kullanırsam kullanırım " uyuşturucunun sananesi mi varmış , ben bilmiyorum da.

iyi niyetli, karsisindakinin sagligini dusunen insan “oglum/kizim bak siz bunu kullanmissiniz ama soyle soyle zararlari var, bir daha yapmayin, size yakismiyor” vs der. kadinin arkasindan gidip insanlara yayin yapmaz. bu yuzden sana ne lafini hak ediyor. iyi niyetli olsa kendi oglunu da uyarirdi sadece konu sahibini kendince kucuk dusurmeye calismazdi.

yani şu durumda sizi alakadar eder zerre nokta yok
yemek içmek isteyen eşin kuzeni
hayır demeyen eş
yapılan şey ortak
siz niye kenara çekilip olayları izlemediniz de dert ettiniz anlamadım
eşiniz, kuzeni anlatsın derdini kadına
bi tarafıma bile takmam daha önemli düşünecek şeylerim var

iyi niyetli, karsisindakinin sagligini dusunen insan “oglum/kizim bak siz bunu kullanmissiniz ama soyle soyle zararlari var, bir daha yapmayin, size yakismiyor” vs der. kadinin arkasindan gidip insanlara yayin yapmaz. bu yuzden sana ne lafini hak ediyor. iyi niyetli olsa kendi oglunu da uyarirdi sadece konu sahibini kendince kucuk dusurmeye calismazdi.

İyi niyetli demedim ki, bir anne dedim ve telaslanmis.

Bu anne daha önce kira için kapısına avukat gönderilen biri.

Aralarındaki ilişki zaten çığrından çıkmış , olayın elebaşı olarakta konu sahibini goruyor.

İyi niyetli demedim ki, bir anne dedim ve telaslanmis.

Bu anne daha önce kira için kapısına avukat gönderilen biri.

Aralarındaki ilişki zaten çığrından çıkmış , olayın elebaşı olarakta konu sahibini goruyor.

oncesini bilmiyorum detayli olarak. ama normal olan bir anne telaslandiysa once kendi oglunu dusunur herhalde. sanki kendi oglu o halti yememis gibi davranmaz. annelikle alakali bir telas gibi gormuyorum ben kadinin bu tepkisini.

Strateji falan yok ki ortada. Kayinvalidenizden uzaktasiniz anladigim kadariyla. Evinize mi konuyor az birakin siz uzerine gittikce kizdiginizi anlayip daha cok orada kalacaktır. Avukat falan gondermissiniz. Kocaniz annesini rencide edecek birsey yapar mi mahkemeler falan Allahinizin askina... o kadar kötü hamlelerle kadın sizin icinizden gecmis resmen. Kayinvalideniz ne yaparsa yapsin ilgilenmeyin. Pes edin cunku bu pes etmek demek değil bu kazanmak olacak. Ailenizde kayinvalidenizin huyunu zatennl biliyordur aldırış etmesinler birazda siz orali olmayarak kazanin. Insan her zaman hamlelere cevap vererek kazanmaz. Biraz mantikli hareket edin ve orali olmayin.
Mantık dediğiniz sanırım bırakın evde kira vermeden otursun siz ses etmeyin. Şahane fikir gerçekten :D Gönderdiğim avukat resmi bir avukat değildi. Avukat bir arkadaşımı gönderdim onlar da bunu yediler, korktukları için toplu kirayı verdiler başka türlü alamazdık. ben gayet de stratejik bir adım attığımı düşünüyorum bu konuda, yine olsa yine gönderirim. Yoksa kira vermeden yıllarca oturur ve çıkmaz o evden. Zaten bu avukat olayından sonra muhatap olmadık kendisiyle sonra bir anda saçma sapan bir fotoğraftan olay çıkardı işte, emin olun benimle konuşabiliyor olsa bu kadar çıldırmazdı. Sallamadığım muhatap olmadığım ve aracı ile o parayı aldığım için delirmiş durumda.

yerinizde olsam kendimi korumaya alirdim bu kadindan korkulur.

ki neler yasanmis oncesinde de,

sizin yerinizde olsam asla muhatap olmam, benim yanimdaki esim de, kuzen de, baskasi da annesi ile benim yanimdayken konusmasin. Yani isler bu raddeye gelmisken normalmis gibi davranmaya gerek yok.
Ne derse desin kendi calip kendi oynasin, en azindan siz duymayin bilmeyin bence.

bir de bu dediginiz Hollandada yasal evet ama Turkiyede yasak,
kuzenleriniz asil kendilerini zora sokmus degillerdir umarim, o yuzden onlari arayip kaldirin demeniz gereksiz olmus, zaten eger sorun yasayacaklarsa koymamalari gerektigini de akil etmelilerdi.
Onlar da Fransada yaşıyor zaten, ayrıca Hollanda'da yasal olan bir şeyi kullandığımız için Türkiye'de ya da başka bir yerde ceza almayız rahat olun.

Burda bir konu sahibi bu tür kafa yapıcı maddeler yada yiyecekler herneyse yüzünden zor günler geçiriyor ... bir de size bakıyorum gülerek ve neredeyse tavsiye edecek halde anlatıp kaynanaya sallıyorsunuz acaba konuyu açarkende kafanız güzelmiydi?
tabii canım işe giderkenbir tane atıp gidiyorum zaten :D gerçekten bilmediğiniz şeyler hakkında yorum yapmayın lütfen bu konuda hiçbir fikriniz olmadığı çok belli.

Back
X