Adım bağımlıya çıktı

Yediğiniz mantarın Hollanda'da yasal olması içeriğinde uyuşturucu madde olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Bu mantarların adı sihirli mantar olsa da LSD içeriyor ve sürekli kullanımda halüsinasyondan bağımlılığa kadar ilerleyen olumsuz etkileri sözkonusu.
Yorumlarda konuya bu kadar ponçik yaklaşılmasını ben de yadırgadım.

O nedenle kv'nin bir anne olarak -diğer konularınızdan bağımsız- tedirgin olması normal.
Anormal olan kabahati sadece size yüklemesi.

Ahahaa banlanmayalım şimdi😂 Beş farklı seviyesi var, en düşüğünde renkler daha parlak gözüküyor çok büyük bir etkisi yok,en yükseğini denemedim ben 4. Seviyede kaldım onda da baya yerler filan böyle puf puf oldu sanki bulutlarda yürüyomuşum gibi değişik bir deneyim
Sanki narcos gibi kartel yönetiyorum. Burda legal olan bir şeyden legal olan düzeyde tükettiğim için birşey olmaz merak etmeyin.
Kayınvalidenizle ilgili bir konu açmışsınız ama rica ediyorum kullandığınız maddenin ismini yazmayın veya özendirecek nitelikte yazılar yazmayın zira yaşadığınız ülkede legal olabilir ama uyuşturucu hakkında yazdığınız Kadınlar Kulübü TC'de kurulmuş dolayısıyla TC kanunlarına bağlı bir platform.
TCK190. madde 2. fıkra der ki:
Uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını alenen özendiren veya bu nitelikte yayın yapan kişi beş yıldan on yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

Türkiye'de yaşamadığınız için bu kanun size bir şey ifade etmese de yazdığınız forumun uyması gereken yasalara ve kullanım sözleşmesine uygun yazmakla mükellefsiniz.

Son düzenleme:
Back
X