Adım bağımlıya çıktı

Kadın taaa nerelerden nereye nasıl bu kadar müdahale edebiliyor anlamak mümkün değil.
Tabii o yediğiniz seyi tasvip etmiyorum ama tercihte birde Instada yayınlamış akrabaniz bunlar toptan görmemis herhalde
Instada dörtlü olan bir fotoğrafımızı paylaştı ortada bişi yoktu yani sadece hashtaglerden sadece biri ......du yani aradan iğneyle çekmiş resmen manyak

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun şu ki bu mesafeden benimle konuşmuyorken çok bişi yapamıyorum. Eşim 10 aylık kirayı aldık yine avukat gönderir yine alırız bırak konuşsun herkes biliyo hasta olduğunu zaten uzaktayız modunda. Ama ben hıncımı alamıyorum kadından elime geçse boğazlıcam.
Eşim anne yine saçmalıyosun, aptal aptal konuşma diye fırçalıyor sonra bi süre duruluyor 1-2 ay sonra bi bakıyoruz yeni bi sürprizle karşımızdq kendisi
Sen bısey yapmayacaksın zaten, kocan yapacak.
Oyle Kucuk bebıse kızar gibi degıl ama, rest cekerek.

Annesi kotu bırı ve kocanın sessizliği karsısında ıyıce abartmış haksızlıkları.
Kaynanan kotu bırı hasta degıl.

Hıc kimse kocasının delı annesıne kocası sessiz dıye katlanmak zorunda degıl.
Bu benim genel fikrim.

Instada dörtlü olan bir fotoğrafımızı paylaştı ortada bişi yoktu yani sadece hashtaglerden sadece biri magicmushroomdu yani aradan iğneyle çekmiş resmen manyak
Bunu kv niz zaten anlamamistir birileri ona söylemiş dediğiniz gibi sizi tek sevmeyen kv değil bence. #mantar bile yazılmaz ya bana göre 😂 basınca # hos olmayan şeyler çıkmıştır # altında.

Çıkarsın, siz de inkar edin.
Bakın bu yorumu arada denk geliyor yapıyorum; yazıyorlar ki "Ama kötülük bu, dürüst insan olmamış olursun senin de farkın kalmaz" filan diyorlar ve onlara dediğim şey "Bilinçli kötülük tavsiye ettiğimin farkındayım, bu çok doğru olur demiyorum zaten, bir baş etme yöntemi gösteriyorum ve kötülük karşısında iyi kalmayı tercih etmiyorum" diyorum.

Size vereceğim tavsiye de bu yönde olacak; arayın saydırın.
Bırakın hastanelik olsun, sizi eşinize şikayet etmeye dönsün.
İnkar edin "Yeter ama bu kadarı da fazla, aradım evet ancak çok ileri gittiğini, çok kırıldığımı neden böyle davrandığını sordum, iletişim için çabaladım, aksine annenden ağza alınmayacak küfürler işittim, seni boşatacağım gibi laflar söyledi. Sustum, huzurumuz kaçmasın diye senle dahi paylaşmadım ama annen bir de seni arayıp benim bu hakaretleri ettiğimi söyledi ha?... Ben bu lafları edecek kadın mıyım söyle? Anneni de tanıyorsun, beni de... Ben bu kadarına dayanamıyorum artık, annen dediğini yapıyor, huzurumuzu bozmayı başardı yine, dediği gibi boşatır da... Çok büyük hayal kırıklığına uğruyorum senden yana, artık anneni susturacak bir şeyler söylemen gerekiyor, he deyip geçilecek durumu da geçti artık yeter" deyip ağlayıp bayılıp siz yatacaksınız mağdura.

Sizi ilk kez böyle bedbaht, hasta gören eşinizde de koparsa ipler kopar işte o zaman belki.
Yapın bunu, hak ediyor böyleleri.
O onuda kayda alir kadin seytanin sag bacagi

O kadar teknolojiye hakim midir 60 yaşında kadın bilemem, zannetmem ani kaydedebileceğini.
Genellikle bu tarz şeyleri yüzyüze yaşama taraftarıyım ama konu sahibi ile kvsi farklı ülkedelerdi galiba.
Birilerinden yardim aliyor galiba bu konularda mantari nerden bilecekki yoksa riske degmez ama oneri gayet basarili hakkini yiyemem oda ayri konu👍

Ayy konudan bağımsız olarak kafası nasıldı? O mantarlar çok ilginç geliyor bana 😂
Ahahaa banlanmayalım şimdi😂 Beş farklı seviyesi var, en düşüğünde renkler daha parlak gözüküyor çok büyük bir etkisi yok,en yükseğini denemedim ben 4. Seviyede kaldım onda da baya yerler filan böyle puf puf oldu sanki bulutlarda yürüyomuşum gibi değişik bir deneyim

Kv deye mantarlardan yollasaniz annecim kireclenmeye bire birmis diye:KK59: avuc avuc ye hic cekinme diye

Ebedi rahatlik
Gidiyorum ya benim sinirim bozuluyor boyle hasta tiplere insanlarin hayatini cehenneme ceviriyorlar
Baya böyle avucumdaki mantarlar kvnin ağzına tıktığım rüyalar görüyorum bazen 😂

Kocama göre annesi hasta ruhlu bir manyak ve ben onu bu hasta haliyle çok ciddiye aldığım için olaylar büyüyor. Benim yaptığım gibi he de geç modunda ama bu kadar üstüme geliyorken de he deyip geçemiyorum işte.Buraya çağırıp zorla ağzına mantar tıkasım var mesela şu an
Bence evi satıp kurtulun. Parayla da yeni alın.

Eşimle birlikte yaklaşık bir senedir Hollanda’da yaşıyoruz. Daha önceki konularımı bilenler vardır. Taşınınca kv kendi ayrı evi olmasına rağmen bizim eve çökmüştü ve kira vermemek için direniyor, kapısına avukat filan göndermiştim ve aramızda bitmek bilmeyen bir savaş var.

Geçen haftalarda eşimin kuzeni, Fransız eşiyle birlikte Fransa’dan bizi ziyarete geldiler ve malum Hollanda’da legal olan bazı şeylerden denemek istediler. Neyse hepbirlikte aldık yedik vs. Sonra eşimin kuzeni çektiğimiz selfieyi bu yediğimiz şeyin adını hashtag yaparak instagrama koymuş. Kv bunu görünce büyük olay çıkardı. Bizim gelin uyuşturucu bağımlısı diğerlerini de ayartmış diye ortalığı ayağa kaldırdı. Dört kişi olmamıza rağmen olay bana patladı tabiikide.Eşimin amcasını aramış bizim gelin sizin çocukları da ayartmış kusura bakmayın filan demiş. Ailemi aramış annemin yüreğine indirecekti az daha. Eşime demiş ki ondan uzak dur sana zarar verebilir asldksldf, çalıştığı yere haber ver filan dedi yanımda konuşurken duydum. Eşim hala düzgün düzgün anlatmaya çalışıyor.

Daha önceki konularımı hatırlarsanız aramızda bitmek bilmeyen bir savaş var ve asıl derdinin başka olduğundan eminim. Ben şimdi bu kadını yolayım mı yoksa sabaha mı bırakayım. Bir de koskoca kadın sihirli mantarın ingilizcesini ve ne olduğunu nerden biliyor o da ayrı bir konu. Tahminim eşimin abisinin de bu işte parmağı var o söylemese 60 yaşında bir insanın bunu bileceğini sanmıyorum.

Kuzenini aradık paylaşımı kaldırsın diye ama çoktan ekran görüntüsü alınıp bütün dünyaya göndermişti tabii fotoğrafı. Şu an eşimin tarafına göre acil Amateme yatmam gerekiyor.:KK14:

Ya bu kadınla olan savaşı kaybettiğimi kabul edeceğim ve evimizden olacağız ya da sonuna kadar inatlaşacağım ve başıma böyle saçma sapan şeyler gelmeye devam edecek. Aramızdaki savaş baya strateji oyununa döndü çünkü ve sıkılmaya başladım.
Strateji falan yok ki ortada. Kayinvalidenizden uzaktasiniz anladigim kadariyla. Evinize mi konuyor az birakin siz uzerine gittikce kizdiginizi anlayip daha cok orada kalacaktır. Avukat falan gondermissiniz. Kocaniz annesini rencide edecek birsey yapar mi mahkemeler falan Allahinizin askina... o kadar kötü hamlelerle kadın sizin icinizden gecmis resmen. Kayinvalideniz ne yaparsa yapsin ilgilenmeyin. Pes edin cunku bu pes etmek demek değil bu kazanmak olacak. Ailenizde kayinvalidenizin huyunu zatennl biliyordur aldırış etmesinler birazda siz orali olmayarak kazanin. Insan her zaman hamlelere cevap vererek kazanmaz. Biraz mantikli hareket edin ve orali olmayin.

Bence kayinvalideniz eve çökmüş ve çıkmamak icin elinden gelen her cingarı çıkaracak. Ve sizi sevmiyor :) kayınvalidemin yaninda yapistirsam cigarayı içsem, kendi karari, yetişkin bir insan der susar. Sizin ki yarın birgün namusunuza da laf eder benden söylemesi

Evi satıyormuş gibi yapıp ailesinin tanımadığı bir arkadasınızı evi aldı diye gosterebilirsiniz 😀 belki öyle olunca panik olurlar onun keyfi bile yeter 😀

yerinizde olsam kendimi korumaya alirdim bu kadindan korkulur.

ki neler yasanmis oncesinde de,

sizin yerinizde olsam asla muhatap olmam, benim yanimdaki esim de, kuzen de, baskasi da annesi ile benim yanimdayken konusmasin. Yani isler bu raddeye gelmisken normalmis gibi davranmaya gerek yok.
Ne derse desin kendi calip kendi oynasin, en azindan siz duymayin bilmeyin bence.

bir de bu dediginiz Hollandada yasal evet ama Turkiyede yasak,
kuzenleriniz asil kendilerini zora sokmus degillerdir umarim, o yuzden onlari arayip kaldirin demeniz gereksiz olmus, zaten eger sorun yasayacaklarsa koymamalari gerektigini de akil etmelilerdi.

Çıkarsın, siz de inkar edin.
Bakın bu yorumu arada denk geliyor yapıyorum; yazıyorlar ki "Ama kötülük bu, dürüst insan olmamış olursun senin de farkın kalmaz" filan diyorlar ve onlara dediğim şey "Bilinçli kötülük tavsiye ettiğimin farkındayım, bu çok doğru olur demiyorum zaten, bir baş etme yöntemi gösteriyorum ve kötülük karşısında iyi kalmayı tercih etmiyorum" diyorum.

Size vereceğim tavsiye de bu yönde olacak; arayın saydırın.
Bırakın hastanelik olsun, sizi eşinize şikayet etmeye dönsün.
İnkar edin "Yeter ama bu kadarı da fazla, aradım evet ancak çok ileri gittiğini, çok kırıldığımı neden böyle davrandığını sordum, iletişim için çabaladım, aksine annenden ağza alınmayacak küfürler işittim, seni boşatacağım gibi laflar söyledi. Sustum, huzurumuz kaçmasın diye senle dahi paylaşmadım ama annen bir de seni arayıp benim bu hakaretleri ettiğimi söyledi ha?... Ben bu lafları edecek kadın mıyım söyle? Anneni de tanıyorsun, beni de... Ben bu kadarına dayanamıyorum artık, annen dediğini yapıyor, huzurumuzu bozmayı başardı yine, dediği gibi boşatır da... Çok büyük hayal kırıklığına uğruyorum senden yana, artık anneni susturacak bir şeyler söylemen gerekiyor, he deyip geçilecek durumu da geçti artık yeter" deyip ağlayıp bayılıp siz yatacaksınız mağdura.

Sizi ilk kez böyle bedbaht, hasta gören eşinizde de koparsa ipler kopar işte o zaman belki.
Yapın bunu, hak ediyor böyleleri.

Ben de normalde durust olmamaya , cizgi bozmaya karsiyim ama bu kadin hak ediyor yani.

Back
X